НАРОДНЕ ПАТРОЛЕ У ЦЕНТРУ БГ: Деле мигрантима памфлете и забрањују кретање ноћу! (видео)

5
(5)

Министарство унутрашњих послова Србије обавестило је надлежно тужилаштво о организовању такозваних „народних патрола“, које су у петак у вечерњим часовима обилазиле мигранте и избеглице у центру Београда и обавештавале их да им „забрањују кретање“.

Наиме, мушкарци из групе су мигрантима и избеглицама на енглеском језику говорили да ће они „убудуће сваке ноћи бити на улицама“ како би „заштитили своје жене“, те да ће мигранти и избеглице „имати проблем“ ако неко нападне „српске жене и мушкарце“, као и да то „морају пренети“ својим сународницима.

Делили су и памфлете на српском, енглеском и арапском језику, у којем стоји да им је забрањено кретање ван мигрантских центара од 22 часова до 6 часова ујутру, као и кретање више од три особе у групи током дана.

Мушкарац који је у опису видеа представљен као председник иницијативе Дамњан Kнежевић, поручује на српском језику да то „није кампања против миграната, већ против мигрантског насиља“, као и да ће „сваке вечери бити на улицама“.

Министарство унутрашњих послова пријавило је овај случај тужилаштву, а један од патролџија је бивши потпредседник „Заветника“ Дамњан Kнежевић. Он је, иначе, да је од полиције добио позив ради прикупљања података о учињеном кривичном делу изазивања националне, расне или верске мржње.

Министарство унутрашњих послова пријавило је овај Стурмабтеилунг тужилаштву, пише ДW, а један од патролџија – бивши потпредседник „Заветника“ Дамњан Kнежевић – објавио је да је од полиције добио позив ради прикупљања података о учињеном кривичном делу изазивања националне, расне или верске мржње.

(Kурир.рс/ Дојче веле/ ФОТО: Принтсцреен Yоутубе)

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Београд од 18. новембра у поноћ обуставља ноћни градски саобраћај

5 (3) У БЕОГРАДУ ће од 18. новембра у поноћ привремено бити обустављен ноћни саобраћај. …

Плантажа марихуане “Јовањице”: Иза Предрага Колувије и плантаже марихуане не стоји особа А. В.

4.6 (9) Суђење већинском власнику пољопривредног газдинства „Јовањица“ Предрагу Колувији и осталим оптуженим за недозвољену …

4 Коментара

 1. Доктор са Чубуре

  Нисам разумео ово као изазивање националне, расне или верске мржње. Момци су их само најдобронамерније информисли да Београд може да буде опасан, нарочито од акшама до сабаха.

 2. Ја не видим никакво кршење закона. Момци само раде оно што би требала да ради полиција. Мигранти би требали да поштују законе земље која им је великодушно дала шансу да у њој привремено бораве. Нико их не затвара иза жице, не напада, не малтретира. Они би требали да буду захвални због привилегија које овде имају. Ако то не желе, извол’те, тамо је граница.

 3. Од јавности се крију криминалне активности миграната. Пошто су учестали инциденти, логично је да ће неке мере уследити. Наш преседник, није наш очигледно, ако дозвољава пристрасност . Па се нигде ни ТАНЈУГ, ни Блиц, ни Политика, ни Вечерње новости… не огласише о крвавом нападу двојице миграната на троје српских грађана, ни мање ни више него код Битеф театра. Ако је неко дао информацију у њој није наведено да су мигранти починиоци, вероватно се Срби обрачунавају међусобно… Тунижанин и Алжирац су актери, шта они раде у Србији , ако нема сукоба у њиховим земљама?
  Позиција преседника је уследила након неких (избора), поднео је заклетву, какву такву на „Мирослављевом Јеванђељу“, понашање не оставља утисак, да је до његове памети ишта допрло од наведеног…. Јесу ли мигранти опција да се изазове сукоб, као онај о распаду Југославије, па да се по потреби окриве Срби као крвожедни???

  • Доктор са Чубуре

   Да пробам да одговорим на ваше питање из последње реченице вашег коментара.

   Мислим да је присуство миграната на српском етничком простору резултат пројектовања једне будуће ситуације која ће се потенцијално активирати. Кажем потенцијално, али припреме су ту у реалном времену. То видим овако: из Србије већ двадесет година, а у последњој деценији интензивно постоји одлазак не само младих, већ истовремено и најобразованијих становника. Значи одлази нам интелигенција, али са њом и будући репродуктивни капацитет јер ће они своју децу и децу своје деце рађати и подизати у иностранству. Обзиром да деца интелектуалаца чешће бирају умна занимања, реч је о одласку интелигенције на квадрат, а вероватно и на куб. Са друге стране, млади који остају у лошим животним околностима се тешко, ретко и најчешће касно одлучују на заснивање својих породица. Послови који су им на располагању захтевају углавном просту радну снагу и минималне плате. Зато је број њихове деце минималан и не обезбеђује ни просту репродукцију – да од два родитеља буде барем двоје деце.

   Како се овим процесом убрзано спушта не само наталитет већ и опште образовање и дубина перцепције дешавања, биће веома лако побунити будале и запатити некакав српско – српски сукоб који би преживеле Србе свео на мањину у држави која је некада била њихова. Тада могу да наступе мигранти који убрзаном репродукцијом постају доминантно становништво. Запад, односно наследници Атлантиде ће их са радошћу промовисати у нове Србе.

   Да ово о чему сам писао није фикција него утренирани и до савршенства доведен модел, илуструју примери замене Јевреја Хазарима, замене Хелена Грцима, Срба Немцима. Етнички Хазари су сада званично Јевреји, Хелени више не постоје у Грчкој осим као мермерникипови високих атлета осталих из прошлих времена, а Лужички Срби су минорна мањина у Немачкој.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Send this to a friend