Не брините за украјински или босански сценарио. Имаћете румунски а ево и зашто!

Не брините за украјински или босански сценарио. Имаћете румунски а ево и зашто!

0
(0)

Србији не само да прети украјински већ румунски сценарио него је сигурно да ће до тога и доћи ! Ево због чега:

– 778.579 незапослених,

– 1.300.000 оних који раде а не примају плате,

– 600.000 запослених прима минималац,

– 1.500.000 оних испод доње границе сиромаштва,

– Социјалну помоћ прима 700.000 људи

– 200 евра просечна плата,

– 150 евра просечна пензија,

– само 6,5% академски образованих,

– половина становништва у Србији има завршену само основну школу или нема свих осам разреда,

– 1,3 милиона људи у Србији потпуно је неписмено,

– 253.000 људи у Србију користе народне кухиње,

– Србија је 13-та по самоубиствима у свету,

– Србија је последња на листи 34 европске земље по квалитету здравствене заштите

– у Србији има 170.000 наркомана

– сваки шести пунолетни становник је алкохоличар

– У истраживању о светској срећи иза Србије су по незадовољству, депресији и генералној несрећи тек Грузија, Либан, Сијера Леоне, Того, Палестина, Јерменија и Ирак.
 

Припадници актуелне и претходних власти постали су сви евромилионери а народ гладује!

Горе наведено је сигурно гаранција за румунски сценарио ! ! !

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Наоружани мигранти у Сомбору псују и прете Србији! (видео)

Наоружани мигранти у Сомбору псују и прете Србији! (видео)

5 (3) Шокантан видео снимак стиже од Народних патрола, на којима се виде двојица миграната …

Родитељи траже истину: Вучићев НАРКО-ФАШИСТИЧКИ режим остаје нем на вапај мајки покрадене деце? (видео)

Родитељи траже истину: Вучићев НАРКО-ФАШИСТИЧКИ режим остаје нем на вапај мајки покрадене деце? (видео)

5 (2) На Тргу Републике у Београду данас је одржан скуп подршке родитељима који тврде …

21 Коментара

 1. E, lude glave, sve je bolje i lepše nego rat. Zar Vam nije dosta primera:SFRJ, Srbija, Irak, Iran, Avganistan, Libija, Zimbabve, Sirija, Ukrajina… e, Vi to želite? Ne, hvala, a ako Vi to hoćete, najpre uradite svojoj porodici. Čudo je 5-10 dolara tuđih obećanja.

 2. E, lude glave, sve je bolje i lepše nego rat. Zar Vam nije dosta primera:SFRJ, Srbija, Irak, Iran, Avganistan, Libija, Zimbabve, Sirija, Ukrajina… e, Vi to želite? Ne, hvala, a ako Vi to hoćete, najpre uradite svojoj porodici. Čudo je 5-10 dolara tuđih obećanja.

  • НАРВНО ДА ЈЕ БОЉЕ БЕЗ РАТА,АЛИ ГА ГЊИДЕ САМЕ ПРИЗАВАЈУ,УНИШТАВАЊЕМ СРБИЈЕ И СРБСКОГ НАРОДА.ЗАТО ЈЕ БОЉЕ СПРЕЧИТИ НА ВРЕМЕ ОТЕРАТИ СВЕ ДОШЛЕ КОЈИ ВЛАДАЈУ У БГ . СЕРЕМ ИМ СЕ НА ЕУ

  • Ako ti one brojke nista ne znace iseli se iz Srbije jer nisi shvatio gde zivimo AKO TREBA I BEOGRAD CEO DA ZAPALIMO URADICEMO TO !

   • Da znaš šta je rat to ne bi govorio.

   • ЧичаизШумадије

    Београд је блудница вавилонска. Отвориће се земља у прогутаће га. Или ће сагорети у огњу гнева народа гладног, обесправљеног и обесчашћеног. Нећемо да Београдом владају црногорци ни босанци ни дошљаци него Срби староседеоци из Србије. Тако рекох и остајем при том исказу.

 3. E, lude glave, sve je bolje i lepše nego rat. Zar Vam nije dosta primera:SFRJ, Srbija, Irak, Iran, Avganistan, Libija, Zimbabve, Sirija, Ukrajina… e, Vi to želite? Ne, hvala, a ako Vi to hoćete, najpre uradite svojoj porodici. Čudo je 5-10 dolara tuđih obećanja.

 4. E, lude glave, sve je bolje i lepše nego rat. Zar Vam nije dosta primera:SFRJ, Srbija, Irak, Iran, Avganistan, Libija, Zimbabve, Sirija, Ukrajina… e, Vi to želite? Ne, hvala, a ako Vi to hoćete, najpre uradite svojoj porodici. Čudo je 5-10 dolara tuđih obećanja.

 5. E, lude glave, sve je bolje i lepše nego rat. Zar Vam nije dosta primera:SFRJ, Srbija, Irak, Iran, Avganistan, Libija, Zimbabve, Sirija, Ukrajina… e, Vi to želite? Ne, hvala, a ako Vi to hoćete, najpre uradite svojoj porodici. Čudo je 5-10 dolara tuđih obećanja.

 6. E, lude glave, sve je bolje i lepše nego rat. Zar Vam nije dosta primera:SFRJ, Srbija, Irak, Iran, Avganistan, Libija, Zimbabve, Sirija, Ukrajina… e, Vi to želite? Ne, hvala, a ako Vi to hoćete, najpre uradite svojoj porodici. Čudo je 5-10 dolara tuđih obećanja.

 7. E, lude glave, sve je bolje i lepše nego rat. Zar Vam nije dosta primera:SFRJ, Srbija, Irak, Iran, Avganistan, Libija, Zimbabve, Sirija, Ukrajina… e, Vi to želite? Ne, hvala, a ako Vi to hoćete, najpre uradite svojoj porodici. Čudo je 5-10 dolara tuđih obećanja.

 8. Мишљења сам да су ови непотребни (у смислу да је власт Америчка) избори расписани управо са тим циљем – опет победи СНС, дођу момци из ОТПОР-а и крене грађански рат.

 9. po ovim a i ostalim statistikama sto pozivju na nasilje nas srba ima preko 20 miliona

 10. Nikada ovde niko nece smenjivati vlast na ulici a ni izbori nece doneti neku preteranu zelju za promenom.
  Ovde je najveci uspeh ziveti.
  Ovde se majke najvise obraduju odlasku sina jedinca u daleki svet, bez ideje o povratku.
  Ovde mladi mrze stare jer su im buducnost potrosili.
  Ovde buducnosti nema i nije vazna vlast.
  Ovde je nada umrla.

 11. Милан Топлица

  Ја сам за промену власти и то не на изборима већ на улици , ту подразумевам мотке у руке и помлатити све политичаре ма које странке били , опозиције или власти , нема разлике сви су себе само обогатили и народ довели на рубу колективног самоубиства , доста више ! Народе дижи сена 3 српски устанак , на борбу до сопствене или њихове смрти , да се Србија ослободи ових паразита који обитавају на грбачама овог сиромашног, гладног , болесног народа . Данашња привреда је за 12% слабија , ммања у односу на привреду у периоду Слободана Милошевића , данас када смо под окрињем демократије , данас када смо отворени према свету , данас је за 12% привреда угорем итежем стању .

 12. Ciste dezinformacije, ove brojke su izmisljenje od strane medija iz nebrojenih razloga (u to ne valja zalaziti nikako…), istina je ta da je u Srbiji ziveti – zadovoljstvo i privilegija, samo se treba prihvatiti motke i raditi, ali nee…sprski narod kroz celu istoriju prolazi isto kao i trenutno, za sta je kriv samo i jedino srpski gen. Onaj ko se ne stidi da radi, radan je i vredan i snalazljiv, zivece isto u Srbiji kao i u bilo kojoj zemlji na svetu, to je istina, ostalo je na vama da ‘ishejtujete’ i ispljujete kao i uvek, posto vam je to ubaceno u glavu i jedino to znate, zato tako i prolazite. Pozdravi iz Valjeva

Leave a Review

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Send this to a friend