Не подржавате ви Ваша екселенцијо ни "Београд" ни Србе већ велеиздајнички режим који је НАТО инсталирао у Србији

Не подржавате ви Ваша екселенцијо ни „Београд“ ни Србе већ велеиздајнички режим који је НАТО инсталирао у Србији

0
(0)

Изјава Ваша екселенцијо коју сте дали о подршци званичне Москве евентуалном решењу у виду поделе Космета уколико „Београд“ то буде хтео је ваша изјава и ми смо је протумачили баш онако како сте је ви и дали. У случају да владајући велеиздајнички режим који је 2012. године у Србији инсталирао НАТО преко његових агентурних мрежа одлучи да противуставно и противзаконито поклони део суверене територије Републике Србије шиптарским терористичким бандама и НАТО пакту који је од 1999. године врховни господар на територији Косова и Метохије и тако легитимизује оружану агресију НАТО пакта из 1999. године на Србију, ви би сте то и такво решење подржали. Бар тврдите да би званична Москва то подржала. Као што би подржала и свако друго решење „Београда“ како то кажете.

Ту сте изјаву дали у дану када сте срели оног ЦРВЕНОГ БАНДИТА Дачића који тренутно на српској политичкој сцени ординира као министар спољних послова Републике Србије. То је његов бандитски и идиотски приступ решењу проблема Косова и Метохије који уствари није његов него је изникао из бољшевичке главуџе мрца Добрице Ћосића. Још једног бољшевичког бандита кога су чак неки прогласили и за оца српске нације али то је за неку другу причу. Црвени бандит Дачић није ништа друго до папагај који понавља туђе идеје јер сопствених нема. Не сналази он се он ваша Екселенцијо најбоље са можданим вијугама па тако пева песмице јер и он као и онај други несретник мисли да је много паметан.

Два су веома битна проблема те Ваше изјаве о подршци Москве идеји поделе Косова и Метохије. Први је политичко правне природе јер би та евентуална подршка Москве подели Космета вас довела у веома незавидну ситуаицију јер би се као амбасадор Русије у Србији сложили са комадањем суверене територије Републике Србије што признаћете није баш пријатељски чин. Какав год да је разлог томе. У нормланим земљама за такве врсте изјава у којима се амбасадор једне земље залаже за поделу територије земље домаћина са њеним непријатељима изазвала би жесток дипломатски скандал и оптеретила дипломатске односе тих земаља на дужи период. Имате срећу што Србија одавно не припада кругу нормалних земаља па до тога неће доћи. Али немојте мислити да оно што сте изјавили неће оставити трага на руско-српске односе. То вам сигурно неће замерити велеиздајички пар Вучић-Дачић али Срби су вашу изјаву о евентуaлној подршци званичне Москве комадању Републике Србије итекако примили к знању. Да не буде никакве забуне.

Да разлучимо само неке ствари када говоримо о званичном Београду и онима који тај званични Београд данас представљају. Реч је ваша екселенцијо о најобичнијим криминалцима који су уз помоћ страних обавештајних служби и то углавном земаља чланица НАТО пакта дошли на власт. Ти криминалци се на власти одржавају управо захваљујући помоћи и подршци коју им и даље пружају исти они који су их и довели на власт. Ти криминалци не представљају Србију и српске националне интересе већ су само истурени играчи, политички и обавештајни оперативци оних који су их и довели на власт и који нам њима имају тоталну и апсолутну контролу. Најбољи пример како то функционише имате у Црној Гори а имаћете исти такав пример ускоро и у Македонији. Не видим какве је ту резултате постигла дипломатија Руске федерације када су само руски државни и национални интереси у питању. Волео би да ми то појасните ако будете имали времена и воље једном приликом.

И да будем сасвим искрен са вама. Србима итекако смета подршка коју званична Москва упућује велеиздајничком пару Вучић-Дачић било да је реч о суретима са председником Путином који се увек некако подударе са изборима у Србији па српско становништво те сусрете тумачи као званичну подршку Москве ономе што велеиздајнички пар Вучић-Дачић раде са Србијом и српским народом.  Или када се исто тако увек пред изборе у Србији заказују посете високих руских званичника са велеиздајничким паром Вучић-Дачић.

Пренесите Ваша ексленцијо званичној Москви да незванична Србија уопште не сматра да се било какав вид давања подршке велеиздајничком пару Вучић-Дачић доживаљава као подршка Србији већ се сматра оним што она и јесте. Подршка велеиздајничкој политици којој је је главни циљ комадање Републике Србије а чији су главни актери управо велеиздајнички пар Вучић-Дачић. Велеиздајнички двојац Вучић- Дачић је на власт дошао и на истој се одржава уз помоћ огромне крађе гласова, цензуре медија и гушења слободе речи те тако немају ни демократски било легитимитет или легалитет да уопште одлучују о таквим животним питањима какво је Косово и Метохија.

Волео бих на крају да се захвалим Руском народу и његовим представницима који су пружали и пружају несебичну подршку и помоћ напаћеном Српском народу. Намерно сам рекао Руском народу а не званичној Москви или Кремљу јер та званична прича Москве и Кремља поприлично шкрипи бар када је Србија у питању.

Срдачни поздрави и пуно успеха у даљем раду,

Милинко Милинчић

Србија данас

 

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Руски аналитичари се питају ко заиста доноси одлуке и управља САД?

Руски аналитичари се питају ко заиста доноси одлуке и управља САД?

4.7 (3) * Нико са сигурношћу не зна ко је организовао покушај опструкције деескалације коју …

Лавров упозорио Селаковића: Опасни покушаји одустајања од Резолуције 1244

Лавров упозорио Селаковића: Опасни покушаји одустајања од Резолуције 1244

5 (1) Министар спољних послова Србије Никола Селаковић изјавио је данас у у Москви током …

Један коментар

 1. Браво.
  Руси нажалост имају проблем да схвате шта је власт у Србији а још већи проблем јер за опозицију сматрају само оне који су рушили Милошевића. У њиховој визури алтернатива је још гора од овог мафијашког двојца који се барем са њихове тачке гледишта и гледишта њихових недотупавних бирача претвара да су „русофили“.
  Највећи проблем им је ипак проглашена политика да се званично не мешају у унутрашњу српску политику иако то очигледно раде макар и прећутном подршком бившим радикалима и СПС комуњарама (рецидиви СССРа су још увек јаки код њих нажалост).
  Србима остаје да схвате да се морамо изборити сами нажалост или бар до оне тачке када би имали коме да помогну, овако све док је Вучићу главна „алтернатива“ у бирачком телу (и омиљена мета за заваравање тупавих бирача) жута банда Јанковић-ДС, неће бити много вајде ни од Руса ни од Срба.
  Русима ипак остаје да схвате чак и да Србија пропадне и потпуно се уруши захваљујући сопственој глупости и кукавичлуку, ипак ће остати ружно и глупо ако и они припомажу тој пропасти макар и својом пасивношћу.
  Добро је што г. амбасадор помиње Србију уместо наопаке власти. Било би још боље да макар стави до знања да у њиховој визури власт (кримоса) и Србија нису исто, макар због тупавих који то гурају не схватајући да раде на својој пропасти.

Leave a Review

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Send this to a friend