Обећао видео снимак са наплатне рампе у Дољевцу и ништа: Вучић опет измишља бизарне изговоре

Обећао видео снимак са наплатне рампе у Дољевцу и ништа: Вучић опет измишља бизарне изговоре

Одлука о прихватању оставке директора Коридора Зорана Бабића је питање за Владу Србије, изјавио је председник Александар Вучић и рекао да снимак са наплатне рампе Дољевац породица Станике Глигоријевић може да види кад пожели, али да је језив.

„То је питање за Владу зашто није постављен други директор или чекају да му се мандат заврши због завршетка једног коридора. Његов је посао, док не буде постављен неко други, да тај посао обавља“, рекао је Вучић.

Подсетимо, пуних десет месеци је прошло од како је вршилац дужности директора „Коридора Србије“, Зоран Бабић, из моралних разлога поднео оставку на ту фунцкију, након саобраћајне несреће 31. јануара на наплатној рампи Дољевац у којој је страдала Станика Глигоријевић. Иако је Бабић тада саопштио да се повлачи, на директорској функцији остао је до данас.

„Што се тиче снимка, ја сам лично посетио ту породицу настрадале жене, замолио човека и рекао му – не препоручујем да гледате снимак, а кад год хоћете можете да дођете да погледате снимак. Зато што је то питање за њега, а не за вас и за многе друге који неистинама, флоскулама и бесмислицама покушавају да оптуже некога ко за нешто није крив. Дакле, ви стварно мислите да бих ја могао да изађем и да кажем да Зоран Бабић није управљао тим возилом, а да он то јесте? Мени се онда поставља питање – а шта је то што после тога не можете да кажете, а каква је то измишљотина коју после тога не можете да измислите? И то не говорим о вама као медију, већ о политичарима који то говоре и вама који то свесрдно подржавате, мислећи да сте тиме некога погодили у неки живац“, рекао је, на питање новинара, председник Србије Александар Вучић који је био на представљању нових хеликоптера Војске Србије.

Он је поновио да је снимак језив, да још није дошао „човек да види“, констатујући да је боље да не долази, јер је толико језив. „Зато не можете да видите“, навео је, обраћајући се новинарима.

Подсетимо, председник Вучић изјавио је, у интервјуу за Глас Америке, крајем августа, да ће „учинити све што је у његовој моћи“ да том медију буде показан снимак надзорних камера са наплатне рампе код Дољевца.

Н1

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

Поделите вест са пријатељима

Актуелно

Антинародни Вучићев режим се распада због Рио Тинта, хоће да продају народ и природне ресурсе

Антинародни Вучићев режим се распада због Рио Тинта, хоће да продају народ и природне ресурсе

Координаторка кампање “Марш са Дрине”, холивудска глумица Бојана Новаковић изјавила је данас да се становници …

„Вучић да ухапси самог себе, он је на челу мафијашке банде коју треба уништити“

„Вучић да ухапси самог себе, он је на челу мафијашке банде коју треба уништити“

Бројни скандали у српском фудбалу од одласка Славише Кокезе са места првог човека савеза, до …

Један коментар

  1. Najezivije od svega u Srbiji su moronska objašnjenja predCednika AV-a.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *