Од данас у српском медијском простору можете пратити руски радио и Интернет портал „Спутњик“

0
(0)

Новинска агенција Спутњик започела је рад на глобалном медијском тржишту 10. новембра 2014. године. Спутњик приказује вишеполарни свет, где свака земља има своје националне интересе, културу, историју, традиције.

Спутњик говори оно што други прећуткују.

Агенција заузима јединствену нишу испоручиоца алтернативног контента вести и радиоемитера у једном лицу. Спутњик се потпуно оријентише на страну слушалачку публику.

Свака редакција Спутњика у највећим престоницама света води своје сајтове и емитује програм из студија локалних радиостаница. Укупни број сати радијског програма Спутњика на 30 језика света већ 2015. године ће премашити 800 сати дневно у 130 градова света, у 34 земље.

Агенција има своје мултимедијалне прес-центре, ствара ексклузивни контент за сајтове, емитује радијски програм за локалну слушалачку публику.

Радијски програм ће радити само у савременим форматима: FM-дијапазону, у дигиталним форматима DAB/DAB+ (Digital Radio Broadcasting), HD-Radio, као и на мобилним телефонима и интернету.

Спутњик ствара свој мултимедијални контент и емитује програм на руском, абхаском, азарбејџанском, енглеском, арапском, јерменском, грузијском, даријском, шпанском, казашком, језику кримских Татара, киргиском, кинеском, курдском, летонском, молдавском, немачком, таџичком, пољском, португалском, паштунском, српском, турском, узбечком, украјинском, финском, француском, хинди, естонском, јапанском.

Под брендом Спутњик емитују се целодневне вести на енглеском, шпанском, арапском, кинеском језику. Ради непрекидног емитовања вести у Вашингтону, Каиру, Пекингу и Монтевидеу регионалне редакције раде у режиму 24/7.

Опширније: http://rs.sputniknews.com/docs/about/o_nama.html#ixzz3QbHsdnMM

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Вучић наоружавао терористичку организацију Хезболах српским оружјем

4.7 (3) Европски тинк-тенк Мена воч открива документе са детаљима о куповини српског наоружања Катар …

Минималац ће у 2021. бити 32.126 динара

0 (0) Са 172,5 динара, колико сада износи, минимална цена рада по радном часу биће …

3 Коментара

  1. Zajebite to hocemo Rasa Tudej na nacionalnoj frekfenciji !!!

  2. Naša deca treba da gledaju i rusku televiziju.bolje i to nego ove idiotske emisije-koje bi trebalo zabraniti-pod hitno ili smeniti ministra za kulturu-on je za našu decu poguban,ili bolje rečeno pravi kriminalac u srpskom okruženju.Ko su ti što ga podržavaju-dozvoljavaju mu da toleriše ovakve primitivizme na našoj televiziji-??Očigledno je da je ovo direktno upereno protiv srpske omladine—-

  3. Желим Вам успех !

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *