Одговор на репресију слободе говора режима полуделог диктатора морају бити велики протести!
Slavko Curuvija has personally been threatened by Aleksandar Vucic prior to his murder

Одговор на репресију слободе говора режима полуделог диктатора морају бити велики протести!

Александар Вучић по ко зна који пут злоупотребљава закон и без икаквог основа прогања људе који објављују критичке ставове у вези његове владавине и политике коју спроводи у Србији. Вучић тако покушава да контролише ко ће и шта говорити и објављивати на друштвеним мрежама како би у српском информативном простору увео тоталну ценцуру базирану на страху људи за њихову слободу. Тако је данас због претње да ће на курац натаћи Вучићеву ћерку у Шапцу ухапшена жена која никада није била у сукобу са законом и која не представља никоме било какву претњу а нарочито не Вучићу и његовој породици.

Одмах потом ухапшен је и човек који је републиковао некакву умрлицу Вучића  која се на друштвеним мрежама и медијским порталима врти још од 2017. године. Како је то неко објављивањем сличне небулозе угрозио безбедност Вучића остаје на тужилаштву да докаже.

Одговор на све већу полицијску репресију и медијску цензуру Вучићевог режима морају бити што већи протести широм Србије. Диктатору јасно треба показати да је време његове владавине готово и да ће читаво српско друштво без обзира на идеолошке и сталешке поделе итекако знати и морати да брани слободу говора и слободу медија. Не дозволимо диктатору који је још под Милошевићем гасио медије и за време чије владавине су убијани новинари по улицама и буџацима да и оружјем морамо да бранимо слободу говора и мисли која нам је Уставом загарантована.

Александар Вучић већ дуже време злоупотребљава правосуђе, закон и специјално тужилаштво за високотехнолошки криминал да процесуира и кривично гони људе на основу  тешких небулоза и подметачина. За то ће неко кад тад морати и кривично да одговора. Од оних који су такве хајке покретали до оних који су такве хајке спроводили у дело. Циљ полицијских акција није безбедност Вучића и његове породице већ гушење слобода говора и мишљења.  До сада је на десетине људи лежало у затвору а неки су тамо у умирали на правди Бога како би полудели диктатор Вучић могао да шири страховладу међу српским становништвом.

Милинко Милинчић

Србија данас

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

Поделите вест са пријатељима

Актуелно

Предраг Кон прети народу новим карантином и то таман око православних празника

Предраг Кон прети народу новим карантином и то таман око православних празника

Припадник ваксерског лобија др Предраг Kон рекао да је приметио измене у понашању грађана у …

Живот без слободе и није живот

Живот без слободе и није живот

Готово две године наши животи пате од шизофреније. Прво су нас испрепадали да ће помрети …

9 Коментара

 1. ПерунГромовник

  Govnara jednostavno treba usrati od batina a onoga ko hapsi kesama govana zasuti jer oni nisu ništa drugo nego gola govna!

 2. Доктор са Чубуре

  Мржња је један од најстаријих мамаца за увлачење неискусних у поноре црнила.

  • uh, uh, doktore, ti to sa visina, rodjeni beogradjanine, sa micinog megatrenda, odkud to prepisa, cista arapska literatura, tamo jedino o ljubavi, uzakonjenim poklonima, ali babi i njegovim razbojnicima, seherezadi i njenim slatkorecivim pricama, vremena odugovlacenjima i lazima, dok ,,vlasi, ne svate da ostase gologuzija; bez gaca, opustosene zemlje i medj kamilama i crnim arapima.

   • Доктор са Чубуре

    Драги господине не суди по себи. Верујем да ти је појам и недосањани сан Мегатренд, мито и поклони али нећеш веровати – има нас са поштено стеченим докторатима са државних факултета из времена када су котирани у првих 10 у Европи. Да ли је са висине то што сам написао за мржњу, зависи искључиво тачке на којој је посматрач па просуди сам, али не генарилизуј већ задржи за себе. Нисмо сви тамо доле. А не треба ни Србија да буде. Откад некога већински мрзимо, тонемо без престанка, пролази нам време, беже нам генерације младих. Из којих намера ти потпирујеш мржњу нека остане твоја мала тајна.

    • doktore uceni na cuburi rodjeni, i ako te ne znam, nista sto imas ti ne zavidim i nista od onoga sto ja imam ne bih ti dao, ni za visestruko toga sto ti imas, /a zelim ti da imas/, pa ni ruku, ni vazduh iz tvoje blizine disao. — svaki majmun se diplomama hvali, ali ne i delima za opste dobro, a i vecina to nema sredjeno u glavi, a ni onaj praziluk iscupani; naucilo to od tudjeg rada i muke ziveti, otimati i krasti, a prateci to sto ti pises siguran sam da ce mo se preko musice gledati i cekati koja ce na stranu odleteti. — nas dva nikad se ne mozemo razumeti, a i ja na neki univerzitet, mnogo, mnogo, stariji od tvog, isao i sta stekao za sebe ostavijo. — razumem da sluzba caru diktatoru donosi ,,cast,, i krvavu paru, a ima nas koji na bojnom polju branimo svoje dostojanstvo i otacestvo, ne misleci na nagradu.

     • Доктор са Чубуре

      Драги мој господине, свака свиња из свог обора кад гледа, сваког изван свињца сматра недостојним свиње. И поносна је на свој систем вредности. Преко мушице се сигурно нећемо гледати, моји су циљеви високо а тамо вас нема. Такође, ваши домети мене чине веома спокојним по истом питању.

      • ja tebe majmune ne mogu gospodinom nazvati, niti mi mozes drag biti, za takve su kavezi ili vratiti stanistima u africi, pa na drvetu mozes viseti, urlikati, skakati, jezik plaziti ili nprednjake tebi slicne oko sebe okupiti, pa se uzajamno jasiti kakav je obicaj u coporu takvih. — sem prezira kod mene nista drugo ne mozes dobti, pa sad idi mama te ceka. PU

       • Доктор са Чубуре

        Драги господине, баш уживате да се ваљате у садржају који је ваш једини производ. Увек погодим дијагнозу.

 3. jedan iz skota koji jos samo u kamenjaaru provincije dalmacije se moze roditi, ili izmagarciti /?/, koji nista ne zna, voli da ga jasu, al ne i da neesto korisno radi, utuvio medj usima da je guverner sljiva republike, pa njice li njice, kopita baca, papcima po kamenu struze, usima strize, spolovilom, cak do kaldrme, mlatara a za njim samo ,,pogace,, ostaju, koje jedino balegaru il govnovalu, valjaju.
  — naravoucenije; bolje je cutati neg ko magarac raspoznan biti.
  napisanije; pseudo Ezopa, kolege Apuleja, vlasnika zlatnog magarca, o kome ovde reci ne moze biti, jerbo takvi se u provinciji provincije dalmacije, bosni, ne mogu iz magarice i kalimera izmagarciti.
  — zelim prijatan i veseo dan i ako cu zbog ovoga biti proklinjan.
  /ako sve nije po pravopisu, do kojeg u mojim pisanijama mnogo ne drzim, molim oprostiti./

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *