fbpx

ОПРЕЗ: Лажна вијагра од које можете да умрете преплавила Србију!

0
(0)

Камагра, лек за потенцију који се производи у Индији и који наводно има потпуно исти садржај, али зато знатно нижу цену од “вијагре”, веома је тражена на српском тржишту.
апотека

Овај лек није регистрован и нема га на листи лекова, али то не спречава интернет продавце и секси шопове, да редовно продају овај производ.

Камагра се први пут на тржишту појавила пре три године, а у почетку је била јефтина замена за вијагру.

Међутим, убрзо су кренули да стижу подаци са свих страна света о томе како овај лек има озбиљне негативне последице, а све је кулминирало када је један Ирац преминуо након конзумирања овог препарата 2013.

Камагра је повучена с тржишта, али иако овај лек није регистрован код нас, што су потврдили у Агенцији за лекове и медицинска средства, продаја цвета.

Трговци у секси-шоповима кажу да је камагра најпродаванији производ тренутно. Међутим, из Алимса саветују да то никако не треба да радите.

– Куповина преко интернета или од непроверених продаваца никад није сигурна, па ни када је у питању лек с оваквом наменом. Камагра је свакако један од лекова који се често фалсификују, а и није регистрован тако да не би требало да га има на тржишту. Законодавац је одобрио и увоз неких нерегистрованих лекова, али само у јасно дефинисаним ситуацијама – каже Александар Туцовић из Алмис-а.

Иако овај лек заиста не може да се нађе у апотекама, тешко да можете да прелистате огласе, а да не нађете барем десет понуда. Најпопуларнија је Камагра у облику оралног желеа, али може да се набави и у виду таблета. Највећи проблем је не само што овај лек није као вијагра, већ може да буде опаснији по здравље.

24 сата

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Постајемо нација на седативима: Све већа употреба антидепресива

0 (0) Наши људи годишње попију чак пет милиона кутија лекова за смирење, и то …

Глифосата све више на српским њивама, трујете сопствену децу са тим опасним отровом!

0 (0) Док Аустрија ових дана уводи забрану употребе озлоглашеног хербицида глифосата, у Србији се …

Један коментар

  1. а кажеш Вучићу се слошило?

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *