Осим празних и јалових прича Вучић малим прстом није мрднуо да помогне српском народу на КИМ!

0
(0)

Већ је више од месец дана како је шиптарски терористички режим на Косову и Метохији увео царине и тарифе за робу која долази из централне Србиј и БиХ. У мађувремену смо били сведоци неспособне, јалове и опет велеиздајничке политике криминалног и велеиздајничког режима Александра Вучића. Већ више од месеца дана нити један једини државни орган или министарство малим прстом није мрднуло да било како конкретно помогне Србима на Космету и Метохији. Осим празних и јалових прича и позоришних представа болесника на власти ништа али апослутно ништа није конкретно урађено да се преосталим Србима на Косову и Метохији помогне.

Велеиздајничка, јалова и криминализована власт болесног Вучића више се бавила локалним изборима у лучанској вукојебини него што је у то време било шта урадила да косметским Србима помогне и олакша ситуцију у којој су се на првом месту и нашли због вођења идиотске и велеиздајничке политике Александра Вучића и његовог партнера црвеног лопова Дачића. Колики је идиотизам који у владајућим велеиздајничким круговима влада показује само чињеница да се велеиздајник Вучић напрасно обрео у копненој зони безнедност на „тајној локацији“ на којој су се налазиле и неке веома мале и неадекватне снаге војске.

Каква црна тајна локације и остале идиотске приче када НАТО снаге имају преглед комлетног телефонског саобраћаја у Србији било да је он бежични или жични. Та тзв. тајна локација на коју се упутио болесник Вучић на њиховим и шиптарским екранима сијала је као Божићна јелка. Али требало је мистификовати још једном идиотизме неспособог велеиздајника који само зна да пува у празно и глумата неку величину.

Конкретно за више од месец дана представници било владајућег режима или људи из државних органа малим прстом нису мрднули да било како помогну и олакшају веома тешку ситиацују у којој се данас налазе косметски Срби. Осим јаловог и празног пувања болесника Вучића и његових подгузних мува ништа али баш ништа конкретно није урађено да се српском народу помогне. Велеиздајнички режим као да прижељкује да се Срби сами иселе за Косова и Метохије.

Напредни велеиздајнички режим чека да српском народу пре свега помогну његови велики „пријатељи“ оличени у ЕУ и НАТО.

Овакву власт и овакавав криминални и велеиздајнички режим Србија никада у својој историји није имала. И не само да овакав велеиздајнички и криминалан режим није имала Србија већ тако нешто није забележено било где.

Милинко Милинчић

Србија данас

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Српски интелектуалци траже од Путина да одузме Вучићу орден

4.8 (18) Отворено писмо српских интелектуалаца председнику Руске Федерације, Владимиру Путину Поштовани господине Председниче, Разлог …

Лајчак: ЗСО ће бити формирана после потписивања правно обавезујућег споразума

3.7 (6) * „Ако нема воље за споразумом – неће га бити. Неће бити нормализације …

Један коментар

 1. Da, da, da, ta velicanstvena sprdacina koja nije ni na nivou malog Perice je zaista nevidjena bljuvotina!
  Nacisti sa zapada znaju gde su piksle rasporedjene po stolovima, te nece da vide ove slinavce na „tajnim lokacijama“!?
  Aman, bre, ovi su stvarno totalni bolesnici!
  Prosto nismo mogli da verujemo sopstvenim usima i ocima kad videsmo tu misterioznu najavu „tajna lokacija“!?DANAS!?
  U 21. VEKU!?
  U KOLONIJI LOPURDISTANU, KAKO JE NEKO LEPO NAZVA, EEEJ, BREEE, KOLIKO TO TUPAVI IDIOT I SLINAVAC TREBA DA BUDES PA DA LAPRDAS OVAKVE IDIOTLUKE I NEBULOZE!?
  Da covek crkne od smeha, od sve muke!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Send this to a friend