Откривање застрашујућих лажи: Албанаца на Косову има само 470.000 а не 2 милиона – КО ПРЕДАЈЕ КОСОВО? (видео)

Јакшић: Чему журба за решавање статуса, када Албанаца нема више од 400 хиљада? Чији је лобиста Селаковић када тврди да их има скоро 2 милиона?

– Живимо у сенци издаје, понашамо се као гладијатори, у складу са њиховом изреком “Цезаре поздрављају те они који ће умрети”, пошто се наша власт, Београд, председник Србије…. спрема да преда Косово и да заокружи велику Албанију. Живимо у страху, зебњи и неизвесности… Знам како је завршио Цезар, страдао је од сина Брута који му је задао убод ножем…одатле и она изрека “Зар и ти сине Бруте…” каже Марко Јакшић, члан Председништва Народног покрета Срба са Косова и Метохије „Отаџбина“ у интервјуу датом Јутјуб каналу “Без цензуре”.

Он додаје и да би волео да Косово остане део Србије као што је било сто година, а да наш Цезар у лику Вучића не страда.

– Према последњим пописима на Косову има 470 хиљада грађана, од чега је 50 хиљада Срба, а већина, бар 400 хиљада је албанска. Сада је и Албанаца све мање, одлазе млади, остају старци, а они не праве децу. Немају посла и сви одлазе пут Запада, њихов број се рапидно смањује зато постављам питање, чему толика журба за решавањем статуса? Полиција нема с ким да се јури по шумама, селима и засеоцима, јер су они сасвим празни. Ако добију Шенген визе у марту и настави се овим темпом, за пар година их неће бити. Неће представљати ни 10 одсто становништва у односу на Србију, што је велика погодност за нашу државу. Наследили смо уврежено мишљење да треба да се плашимо Албанаца, ако је једнак број, увек смо добијали битку, они делују у чопору, и то је разлог што се десила толика фама. То да ће стићи до Врања, је ловачка прича, немају довољно становништа да покрију простор Косова а камоли јужне Србије, објашњава Јакшић и додаје.

– Осим што се смањио наталитет, на њихову породицу сад има утицаја и лака доступност дроге по којој се албанска мафија прославила. Све је више наркомана међу Албанцима. Зато кад чујем Селаковића који каже да има милион и 900 хиљада албанаца одмах постављам питањр, чији је он лобиста и за кога ради, каже Јакшић који се плаши да ће црква мирно посматрати предају КиМ. А шта је још рекао погледајте у видеу.

Правда.рс

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

Поделите вест са пријатељима

Актуелно

Слободан Антонић: Тренутак истине – Неке црвене линије ипак постоје

Слободан Антонић: Тренутак истине – Неке црвене линије ипак постоје

Ближимо се тренутку косовске истине: да ли Вучић само због изборног рејтинга избегава и одлаже предају Косова, или …

Слободан Владушић: Ковић мора да буде протеран са Филозофског јер не рони сузе над Павелићем

Слободан Владушић: Ковић мора да буде протеран са Филозофског јер не рони сузе над Павелићем

Живи симболи стварају енергију и делују на друге људе, храбре их и подижу. И баш …

2 Коментара

  1. tako govorise dobar covek i hrabri hirurg, koji ima u svojoj glavi sve na svom mestu.
    nekim druguma neandertalcima tek treba da dodje iz dupeta u glavu, al kad dupe udje u dupe, onda to postaje slatka navika pa se ne ulazi u neke druge poslove i obaveze jer ima oni koji ce takve raniti i u zadovoljstvo voditi a ja odo se izbljuvati jer nista drugo ne mogu uciniti.

  2. Доктор са Чубуре

    Победа и пораз никада нису зависили од квантитета већ искључиво од квалитета. Зато не треба да се пребројавамо, већ да се запитамо од каквог материјала смо направљени.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *