Србија

Отворено писмо Полицијског синдиката Србије Министру Небојши Стефановићу

Обраћам вам се на овај начин, јер схватамо да у садашњој ситуацији нема сврхе писати пријаве, дописе, жалити се државним органима у држави у којој ништа више не функционише. Kао у време београдских дахија.

Kада врх Полицијске управе Панчево, које сте ви именовали на те позиције, организује и хушка криминалце да псују, провоцирају и нападају учеснике грађанских протеста на којима сам по позиву управо тих грађана говорио, а ти полицијски функционери не сносе никакве последице, онда је јасно да имају вашу подршку. Док особе из криминогене средине, Дејан Ј. Игор Ц., Мали Станко, Зоран Kиза, отворено провоцирају грађане, полицији је забрањено и да их легитимише. Сматрамо да такве особе, а која су очигледно под заштитом, треба да буду на удару, а не под заштитом полиције. Полицијски синдикат Србије инсистира да доставите имена провокатора.

ПСС не хушка народ на полицију, како ви то преко ваших синдикалних сателита покушавате да прикажете. Напротив, у свим наступима говоримо управо супротно, да је полиција део народа, али вама треба мржња између народа и полиције, што на вашу жалост није случај и неће се десити.

Претворили сте полицију у приватизовану организацију у којој се не напредује по годинама службе, заслугама, раду, већ искључиво напредују улизице и особе блиске криминалним и политичким структурама. Зато вам кажем у име 12.000 чланова Полицијског синдиката Србије, да то што радите изузетно штети полицији и у будућности неће проћи без кривичних консеквенци.

Полицијски синдикат Србије током 13 година свог рада увек је била на страни обичног полицајца, запосленог у МУП Србије. Наш мото је “Увек уз народ, увек за народ”. Током година су нам претили, давали отказе, смењивали, премештали, све методе притиска против нас су коришћене, али смо све то преживели и постали јачи. Преживећемо и вашу власт и постати јачи, а видећемо коме ће будућност дати за право. Нама који се боримо за бољи живот запослених у МУП, поштовање закона, борбу против корупције и непотизма, или вас који бринете само о вашим личним интересима и интересима ваших политичких и криминалних пријатеља.

Полиција се селективно употребљава искључиво против обичних грађана, а не против озбиљних криминалних група. Никада нисмо имали толику корупцију као што је имамо данас. Врх полиције уместо да штити законе, први крши управо те законе. Нас грађани плаћају да штитимо њих и њихову имовину, а не да дајемо заштиту онима који их краду и отимају од њих.

Док смо ми ратовали по Kосову и штитили отаџбину, појединци су се богатили. Данас ми полицајци живимо по изнајмљеним становима, полузавршеним кућама, док лажне патриоте живе по вилама. Да ли је то држава за коју смо се борили и за које су многе наше колеге дале своје животе.

Отимањем репрезентативности нашем синдикату, потпуно против закона, показали сте колико вам је стало до закона, правде. Показали сте да само мислите како да заштитите своју власт. Запамтите једно, ниједна власт није била вечна. Проћи ће и ваше време.

Вељко Мијаиловић

Председник Полицијског синдиката Србије

1. NJIHOVO VREME JE PROSLO!
    KOLIKO GOD TUPI, GLUPI I OGRANICENI BILI TI PERVERZNI NIKOGOVICI SVESNI SU TOGA I SAMI!
    POKUSAVAJU DA UDARE NA SVE NAS NA SVE MOGUCE NACINE, IDU TOLIKO DALEKO DA NAM OTVORENO PRETE DA CE DECU DA NAM UZIMAJU!?
    NE ZNAM SAMO KAKO NE UKLJUCE TE OSTATKE NAGRIZENIH SIFILISTICNIH I SIDADZIJSKIH MOZGICA PA NE POCNU DA SE PAKUJU I PRESTANU SA OVAKVIM PROSTACKIM I PRIMITIVNIM I SILEDZIJSKIM OPHODJENJEM PREMA OGROMNOJ VECINI NARODA!
    SHVATITE, BITANGE, NISTARIJE NAROD JE PROTIV VAS!

2. Eno vam tamo prcka slinavog lupetara poptune nebuloze o tome kako je tzv opozicija sisala ljude do glave kad je bila na vlasti i uhodila im decu!?
    Da li im je sifilis i sida toliko pojela pederski mozak da ovakve nebuloze javno lupetaraju!?
    Sta se desava sa tim slinavim i zvalavim kepec pedercicima i velikim nemocnim corkom kad ovakave baljezgarije izvaljuju i to javno!?
    NEMOC!
    POTPUNA NEMOC I HISTERIJA JER JE CELA SRBIJA USTALA PROTIV NJIH!