Beograd, 23. aprila 2015. - Premijer Aleksandar Vucic (L) i gradonacelnik Beograda Sinisa Mali na otvaranju Samita gradonacelnika. U beogradskom Centru Sava je, pozdravnim govorom gradonacelnika Beograda Sinise Malog, poceo Samit gradonacelnika gradova centralne i jugoistocne Evrope, koji se u prestonici Srbije odrzava u organizaciji Grada Beograda, a u saradnji sa Nacionalnom alijansom za lokalni ekonomski razvoj (NALED). FOTO TANJUG/ NEMANJA JOVANOVIC/ bk

Синиша Мали купио кућу Леке Ранковића за 4 милиона евра?

0
(0)

„Да ли је тачно да је министар финансија Синиша Мали купио кућу у којој је од 1966. до 1083. живео Александар Лека Ранковић, шеф тајне службе и министар полиције у некадашњој СФРЈ, а чији је власник све до национализације била Смиљана Чавић?

Објекат је у Улици Андре Николића 5., на Сењаку, од 409 квадрата, са два мања објекта од 108 квадрата, те око 40 ари плаца на овој елитној локацији“, питала је у Скупштини Србије Соња Павловић, посланик посланичког клуба Самостални посланици.

Она је у делу седнице посвећене посланичким питањима навела да је на тржишту некретнина тај објекат својевремено процењен на 4,5 милиона евра, да би од 2017. године његова цена пала на 3,7 милиона евра и ужива статус „Добро под претходном заштитом“, у оквиру просторне целине Сењак-Топчидерско брдо-Дедиње.

„Ово здање 2000. године од Владе Србије добио је Олимпијски комитет Србије, али га је преписао граду Београду, који је објекат дао у продају како би додатно потпунио буџет. У то време је господин Синиша Мали био градоначелник Београда, тако да још једном питам Малог да ли је ова информација тачна, и уколико јесте да ли је ову некретнину министар финансија пријавио Агенцији за борбу против корупције, приликом ступања на дужност министра финансија у Влади Србије“?

Данас.рс

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Издајника огрезлог у тешке облике криминала и треба прислушкивати! Даће Бог и да га хапсе због издаје, криминала и корупције!

4.2 (10) ПОКРЕНУТА је опсежна и детаљна истрага о томе ко је, по чијем налогу …

Државни вакцинатор Кон би сада да вакцинише преко три милиона Србаља, од ђутуре провизија 4.485.000 €

4 (5) Србија данас: Државни вакцинатор Предраг Кон би да вакцинише преко три милиона Србаља …

5 Коментара

  1. Odakle njemu milioni eura?

  2. vredan isprdak, radio pa zaradio i ,,aristokrata,, postao, al ne zna ko mu kevu jebao. — nistarija bio i nistarija ostao, a konopci takav nije pobegao.

  3. Bas tako!
    Otkud ovom pederljivom kilavom prcku toliki milioni evra?
    Mizerna i bezvredna jajara se kocoperi dok cijuce onim pederljivim glasicem i laprda nebuloze!

  4. sve sama ,,dusa od coveka,, popisam im se na ,,dusu,, koju mi supkom zovemo. — ma nosite se u tri lepe picke materine, bosansko krvatski gurbeti, fasisti genocidni i smrade nesnosni. — HHRRKK PU

  5. jedan sa drugim ko palica uz bubanj, /zato se i kaze mlatikurac koji svira kurcu/, kumovi, sto imaju to podeli il razmeni, jedan drugom biznis napravi i dok jedan krade i otima drugi vodu muti. — ima li bre neki Vitez dovoljno smeli, da ove zveri uvati, narod zmije i azdaje nenasite oslobodi i postane ko Djordjije Sveti.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Send this to a friend