fbpx
Насловна / Србија / Хроника / Погледајте биографију човека којег је Вучић поставио да ЕПС трансформише у ЕЛЕКТРО ПЕЧЕЊАРЕ СРБИЈЕ!

Погледајте биографију човека којег је Вучић поставио да ЕПС трансформише у ЕЛЕКТРО ПЕЧЕЊАРЕ СРБИЈЕ!

Милорад Грчић наводи да је по занимању економиста. О свом образовању Грчић је за “Блиц” казао да је 1990. уписао један факултет на Београдском универзитету, али да га је “занемарио због рата и санкција”, те да се коначно исписао 2005.

Тада је, тврди он, уписао Фабус – Факултет за услужни менаџмент на Универзитету “Едуцонс” у Сремској Каменици. „Моје образовање није спорно – закључио је Грчић.“ Блиц је писао да је Грчић својевремено био власник кафића и печењаре “Фантазија”, „по чему је у Обреновцу нарочито познат“.

На локалним изборима у Обреновцу 2008. године, појавио се као носилац листе Удружења грађана „Снага Обреновца – Милорад Грчић“. „Снага Обреновца“ била је тада коалициони партнер Демократске странке, а Грчић заменик председника општине Обреновац. Међутим, када су се спојили обреновачки одбор СНС и Удружење грађана „Снага Обреновца“, долази до разлаза са коалиционим партнерима – ДС. Грчић је јавно иступао у медијима критикујући тадашњу Владу Србије. Због неслагања, у фебруару 2010. подноси оставку, и излази из коалиције.

Члан је Српске напредне странке и председник Општинског одбора у Обреновцу. Одобрник је Скупштини општине Обреновац.

За вршиоца дужности директора РБ „Колубара“ именован је 8. октобра 2012. године. На тој функцији био је до децембра 2015, када је постао директор канцеларије за друштвено одговорно пословање у Електропривреди Србије.

Члан је Управног одбора Привредне коморе Београда.

(Извор: Иститномер)

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Нико још није гласао. Будите први!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Цену струје уместо државе одређује формула (оп трт гевензе зајн ММФ верзија)

4 (2) Питање поскупљење струје, како, на који начин, да ли ће се цена усклађивати …

Kако су политичари черупали “Kолубару” последњих 30 година

4.4 (13) Весна Лакићевић која већ три деценије ради у “Kолубари” и недавно је премештена …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *