fbpx

После коцки на Тргу, ни нове шине на мосту на Ади нису издржале: Трамвај искочио из колосека, повређена жена (фото)

5
(15)

Данас нешто иза подне из шина је испао један од трамваја који саобраћа преко Моста на Ади. Том приликом је једна путница повређена.

Испадање трамваја, реч је о популарном „шпанцу“ који је возио на линији 13, довело је до прекида саобраћаја на Мосту на Ади, а трамваји су преусмерени на Стари савски мост.

Трамвајски саобраћај преко Моста на Ади, успостављен је у јулу а како тврде читаоци „Београдског гласа“ који су нам и послали ове фотографије, на делу моста, у дужини од нешто више од десет метара, шине су постављене другачије него иначе.

Kао што се на фотографијама јасно види, шрафови су или попустили или их нема или нису зашрафљени како треба, због чега се намеће питање да ли испадање трамваја из шина има везе са тим радовима и стањем на том делу шина.

Београдски глас

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Нови Сад: Вучевићев саветник гради насеље од 40 милиона евра

4.4 (7) Поред Телепске долине, Нови Сад ускоро добија још један комплекс луксузних стамбених зграда …

Београд: Градски аутобус турске проиводње на окретници на Миљаковцу изненада добио неконтролисано убрзање, ударио у дрво и покосио жену, повређен и возач

5 (2) Очевидац саобраћајне незгоде која се догодила нешто пре 12 сати на окретници аутобуса …

4 Коментара

  1. ПерунГромовник

    Vesiću jebo ti pas mater lopovsku, i tebi a i vučiću koji te tu drži, majke vam ga Srbski narod u usta naprdnjačka nabije!

  2. Препоручује се београђанкама и београђанима, да пре неко крену на улицу Скадарлија и Трг репубилике или иду боси или осигурају своје ноге, да бар наплате оштету. Весића не дирајте, он све ради по савести, а чију? Ово личи на градњи „Скадар на Бојани“. Било би добро да Весић посматра ноћи ко разара новокомпоновану калдрму у Скадарлији и Тргу републике.

  3. Од гована се пита не прави. Посебно се тој ствари не дозвољава да управља земљом, градом, општином…

  4. Хммм, мешто овде не „štima“ трамвај се заустављен налази на избетонираном делу прилазне рампе мосту! А друге две фотографије показују дилатацију која се налази на самом мосту где се шине налазе на класичној прузи са праговима и подлогом од туцаника!!! КАко је трамвај успео да исклизне на делу „отворене“ пруге и да се нађе на избетонитаној подлози!???

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *