fbpx

Предизборни харем, Србија

0
(0)

Драган Милосављевић

Прање мозгова избројаних 7 и кусур милиона бирача, од којих је преко 5 милиона у одмаклим годинама, које треба привести кутијама за изјашњавање и то по сваку цену, добар је изговор медијима, али и политичарима да сложно прећуткују приближавање новог цунамија атлантизма „обалама“ трошне Србије.

 Заиста, где су на страницама листова, информативним емисија, бројних контакт надметања у обећањима, или међусобној пљувачини „спасиоца“, оцене и процене укупног амбијента у коме треба у светској кризи, наметнутој од САД, спасавати државу и народ. И то већ сучељену са пројекцијама истинског распада српске економије, уз постојеће блокаде институција.

Где су слике и извештаји о ланчаним масовним демонстрацијама широм Европе против „мера штедње наметнутих од ММФ“. Оне у коју морамо и даље се (труби у кампањи ДС ) ући у овом веку не питајући за цену. Само прошле недеље у Љубљани, на улицама преко 120 000 радника, у Прагу преко 250 000 (и пад владе), у Будмпешти скоро 300 000 огорчених. А иза њих стао је државни врх и председник Орбан. Критикујући и сам наметнути пост Мађарима и то од стране међурадних банкстера и лихвара.

Ни речи о предстојећем, прогнозираном тоталном економском, монетарном колапсу Шпанске економије, због дуга много вишег од грчког, кога Европа неће моћи да закрпи чак и ако даноноћно настави да штампа евро. Ту је и пад владе у Холандији, јер ураган социјалне бомбе и међунационалних напетости премешта се плански са државе на државу толико хваљење ЕУ, у коју по Тадићу „морамо ући без алтернативе“.

Чак и по цену самоуништења, мада се таква могућност не спомиње, осим у кампањама странака које су моћним спиновање избачене на маргину. Ту и тамо збрзано и штуро, обавештени смо да је Вајводина блокирана тракторима, да се здравствени систем припрема на генерални штрајк. Али, о свему томе, небројено пута мање од тутњаве преседника у „оставци“ али и кандидата да се поново врати, по могућству доживотно.

Главни такмаци предстојећих избора, чији крајњи исход такође „нема алетрнативе“, мада се добитник наводно не зна, (јер то је добро чувана тајна оних који су и ове изборе конципарали усагласили и прилагодили својим геополитчкиим циљевима као и 2008) и готово не спомињу у каквим околностима и окружењу намеравају да реализују своја обећања.

А управо је тај оквир пресудна арматура за реализацију било које добронамерно по Србију и народ осмишљење стратегије. Ако је уопште има међу политичарима похлепних власти и привилегија у кругу који су, без обира да ли су позција или опозција резервисали, искључиво за „своје“ још у расплету петококтобарског удара.

За било какаву озбиљнију анализу генезе онога у шта се претворила обојена револуција од 5. октобра потребо је цитирали пољског експерта Матеуша Шприковског који је на Раша Тудеј изајавио да је „после богатих искустава пре свега српског Отпора који је после Београда служио страном интересу и у Украјини и у рађању „арапског пролећа“ уз суме од 10 до 120 милиона инвестираних долара, присутан као кључни фактор социјални инжињериг. Искључиво у окретању маса против сопствене државе.

„Инострани центри моћи, користећи реалне социјалне пробелеме настеле највећима деловањем Вашингтонског консенсуса и неолибералних формула среће (Ђелић, Динкић и компанија) окрећу преко својих огранака, као што је Отпор, (сада Канвас), енергију народа у поткопавање самих темеља државе. Коју затим слуђену и беспомоћну колонизују“, изјавио је Пољак.

Имајући у виду искуства српске и арапске „револуције“ ко може, заиста, са пуним поуздањем тврдити да текућа суманута предизборна кампања мржње и подела, која 24 сата дневно више од месец дана докувава већ скувану жабу, трвдити да то није онај споља инспирисан а изнутра предузет завршни насртај на Србију. На њену историјску свест и преостале територије.

Све што чујемо и доживљавамо је потпиривање сукоба „две Србије“ које су свесно смишљење и подржаване у перманетном сукобу који траје више од пола деценије, а по потреби се појачава до истинског безумља. До границе провоцирање новог грађанског рата. Мало ли је било жртава српских, како од Усташа тако и од Немаца, ккао и омунистичко братоубилачких „револуционара“.

У тој свесно обликованој конфузној јавној аутистичној гунгули измичу пажњи крајња упозоравајућа збивања на могућност репризирања оно што се збивало на Балкану последње деценије прошлог века. Већ виђени грађански рат у Либији, опљачкану за нафту са десетинама хиљада колетералаца, у Сирији која гази истим сценаријем, као предсобље напада на Иран, порађање сукоба Северног и Јужног Судана.

Савршено је јасно да је кроз сукобе раздвојених делова некада једне и то најпространије афричке државе, где Јужни, хрићанско анимистички Судан има нафту, а Северни муслимански, нафтовод, у који је је Кина уложила 20 милиарди евра, започет пробни, наводно контролисани сукоб САД и Кине. Интереси Пекинга су нападнути због црног злата.

Промиче пажњи, током разуларене кампање, да је у свим црквама Русије прошлог викенда, у присуству највиших верских и политичких великодостојника, одржани молебани у намери да се обзнане и осуде апокалитптичне намере домаћих невладиних плаћеника. Саопштено је и приказано на тв снимцима како ти бедници слуге глобалистичке антихришћанске интернационале, нападају на светиње православне цркве (оштетећују фреске мозаике копају очи) и покушавају да чак у црквама организују сатанистичке обреде. На које мора да интервенише полиција.

Наглашена је, притом, у Москви, чврсто пристајање цркве уз политику бескомпромисне одбране Русије Путина, од покушаја да буде потчињена атлантистичким интересима. Звона звоне на узбуну свуда осим у хипнотизованој коматозној Србији. Она би да бира „најмање зло„ Мада та врста мање штете за Србе није предвиђена. Уверили смо се толико пута  већ само оно најгоре. Тако бива са онима који не управљају својом судбином, који јавно преко првог човека државе објављују да немају алтернативе подлегања притиску и уценама.                                                                                                      

У међувремену, САД шаљу 4.000 маринаца у Уганду, на границу према Конгу, где су пронађене резерве нафте, трвди се веће него у Саудијској Арабији. Производи се кроз западне медије исконструисана афера „Кони 2012“ у којој се терориста, нестао пре 10 година, проглашава вођом покрета који „тера родитеље да кувају и једну сопстевену децу.“

То ће без сумње бити тема новог филма Анђелине Џоли која је ових дана, а после филма у „Земљи крви и меда“, проглашена за специјалног изасланика огранка организације ОУН који брине о избеглицама. Истим оним (одабраним) које убијају из ваздуха амерички беспилотни Дронови и остале које запрашују бомбе са осиромашеним уранијумом.

Холивуд постаје моћнија снага од маринаца и томахавка у интервенцијама изазивања перманентне мржње и уградње детонатора планираних грађанских ратова, који наравно повлаче потребу за „хуманитарним интервенцијама“, а своде се на отимање ресурса.

Шта у том контексту и може значити недавно убиствио пет Македонаца младића, на трусном тлу које намерава да присвоји као и Косово велика (про)америчка Албанија, шта сликање „норужаних шиптарских терориста на Северу Косова“, због којих је Немачка уочи избора у Србији управо послала нове трупе и Аустријанце приде, да се „побрину за безбедност региона„. Да ли је циљ и затрашити оне који су противници оних предоређених да победе на Ђурђевдан..

Не, српски бренд аналитичари се не баве тим проблемима већ поједини, од доказано „најфлексибилнијих“, настоје да себи ебезбедеде синекуре у будућем парламенету или у дипломатији будудћих састављача владе и листи поделе изборног плена. Све то личи на бекство привилегованих у малом броју чамаца са спасавање на Титанику

Нико се не осврћее и у име државе, па ни медија, на могућност да се кроз суђење Брејвику, који је наводно „инспирисан српским анатиисламским Крсташима„ од Србије припрема нови ражањ, типа Рачак, на коме ће се за казну пећи, за сва будућа непочинства ЕУ над раније досељеним муслиманима, ко други него ми. За тиме ће посегнути први Саркози (7 милиона непожељних алахових следбеника) као могућност добијања другог круга председничких избора. Па Меркелова, Шведска, Норвешка је већ показала зубе. А у Британији, јављају светски медији, јачају анимуслиманске снаге иснпираисане Брејвиком (заправо испоставиће се касније српским крсташима, јелте).

Брејвикове измишљотине, без коментара, ревносно преноси најстарији „немачки“ лист на Балкану, и чујемо инспирисан је Брејвик Легијом, лично. Приликом сусрета у Монровији Либерија. А управо тамо је нова пост-октобарска власт, која ћути као заливена на оптужбе из Норвешке и Шведске, о српској исламофобији, извезла тоне калашњикова за потребе грађанског рата преседника Тејлора оптуженог потом за геноцид над сопственим народом.

Сад се наводно не зна ни где су паре од тих пуцаљки ни ко су извозници. Али се зна да је то било „супротно ембаргу ОУН.“ На то подсећа добро обавештен Југослав Ћосић на Б 92 преслишавајући једног председничког кандидата са манирима и амбицијама Лењина, ништа мање. Запрепашчени посматрач ових збивања, који се потрудио да изађе из информативног бунара, нашта је Србију свео РТС и владина добро мамузана штампа, могао би лако закључити да режим, ма колико заокупљен неопходношћуу изборне победе ради и на континуитету изадаје Србије, свесно не обраћа пажњу нити реагује на бесрамне оптужбе и нову демонизацију својих бирача.

То су поред осталог оптужбе о Србима као „Брејвиковцима психопатама ретардиранима па чак и проклетим свињама“, како на првој страни из Штoкхолма преноси Прес.

Ако резулатати ове кампање, која циља да на ове просторе доведе Ал Каиду, како би свом милитантном савезнику понудила нову мету, православне крсташе, а ту кампању подарују управо европске земље, које су одједном одступиле од мултикултуралности (која је обавеза само Србије) заиста је савршено свеједно ко ће бити фомални победник на Ђурђев дан. У сваком случају мораће да слуша и извршава. Без алтернативе.

Добиће у руке ти очито уцењени „сретници„ не само посрнули економију огромни спољни дуг, социјалне тензије пригушене сплачином политиканства већ и државу на директом удару новог таласа исламског продора у Европу. Иза којег стоји неоимперијализам САД па онда тек новац Саудијске Арабије, плаћене убице, које су преклале и силовале Гадафија и софистицирана неоосманска политика Турске. Чије се погодности, државе харема гулага, управо рекламирају на телевизији. За наше новце.

 

Видовдан

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Срђан Мркаја: Авет удбашког национализма и пустош коју је оставо иза себе

5 (4) Удбашки-национализам је монструозна креатура која је Србима била подметнута у вријеме када је …

Шта ти упоређујеш?! Француски БДП је 2.778 милијарди, италијански 2.084 милијарди а српски бдп је 50 милијарди $

4 (7) Србија данас: Тзв. српски председник Александар Вучић је један од ретких политичара у …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *