ПРЕДОЈЕВИЋУ ОТКАЗ: Примао 150.000 динара у Контроли летења, а није ни ишао на посао

ПРЕДОЈЕВИЋУ ОТКАЗ: Примао 150.000 динара у Контроли летења, а није ни ишао на посао

4.9
(14)

Не на ТВ Прва, већ у Контроли летења на чијем је платном списку био. Објављивањем у јавности имена звезда и звездица фиктивно запослених у ПОШТИ Србије, покренута је лавина.

Први су на то реаговали у Контроли летења Србије и Црне Горе СМАТСА, који су суспендовали познато ТВ лице Срђана Предојевића

Срђан Предојевић, уредник и водитељ Јутарњег програма на ТВ Прва, суспендован је у Контроли летења Србије и Црне Горе СМАТСА, где је радио на позицији портпарола, сазнаје Курир.

Предојевић је суспендован у петак, 6. децембра, и то зато што није долазио на посао, а уредно је добијао плату, наводи извор Курира који је пласиорао ову информацију у јавност.

Финансијска накнада за ту функцију је око 300.000 динара.

Једна са списка фитивно запослених у ПОШТИ Србије је и жена Срђана Предојевића.

Неименовани радник је Куриру изјавио : Као разлог суспензије наведено је да се три дана није појавио на радном месту, али колеге тврде да он готово никад није ни долазио на посао.

Курир.рс

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

4 Коментара

 1. Каква суспензија какви бакрачи.
  Држсвни послови се дају као мито појединцима за обављање партијских услуга. ТО ЈЕ ПЉАЧКА И ОТИМАЧИНА ОД СРПСКОГ НАРОДА. Политичка врхушка ЗА ТО ТРЕБА ДА ИДЕ У ЗАТВОР, а не да се даје „суспензија“.

 2. У свим државним фирмама или органима управе плаћени су фиктивни запослени а чланови су владајуће странке. То нису само чланови СНС већ и других странака које држе власт на тој територији. Тако је у општини Нови Београд, где је на власти Александар Шапић и његова странка СПАС, више таквих невидљивих запослених који и сваки месец добијају пребачај. Посебан је случај са фиктивно запосленом у рачуноводству општине коју нико од запослених никада није видео а која је једина оцењена оценом пет.
  И овај „доктор“ је докторирао на ледини али такви једино и успевају у овој јадној држави.

 3. jebo ker mater onom ko mu to omogucio, mozda je frajer zaposlen ko makro, a visoki je bos, a visoka jebaljka. ko to zna.
  bez bosa ili age bosanskoga ni trava ne raste. PU, napravi ga pasce.

 4. Оваквих надобудних „стручњака за све“, без трунчице морала и саосећања за друге је препуна Србија.
  Верујем да их има „инсталисаних“ малте не у свакој државној фирми, који немилице исисавају било какав профит, док радници, који су по дефиницији ШЕФА МАФИЈАШКЕ БАНДЕ, који води ову државу, НАЈЈЕФТИНИЈА РАДНА СНАГА НА СВЕТУ.
  И ова „цвећка“ је вероватно по препоруци и савету своје колегинице са ТВ-а, чији је муж одувек „симпатизер“ било које вуцибатине која је на челу државе, догурао да буде успешна медијска личност, убеђен сам фиктивно запослен можда и на неколико места, те му је живот на високој нози самим тим обезбеђен у овој ДОЛИНИ ЈАДА И БЕДЕ.
  Далеко смо догурали као народ који КРОЗ ИСТОРИЈУ САМО ТРПИ.
  Питам се само има ли краја томе.
  Хоћеш ли Србине већ једном ДИЋИ ГЛАВУ ?
  Хоћеш ли већ једном подвући црту и наплатити сво ово шиканирање и ТЕРОР НАЈВЕЋИХ БАРАБА И ВУЦИБАТИНА КОЈИ ТЕ ВЕКОВИМА ЈАШУ И МАМУЗАЈУ ?
  Показао си своју величину и против надмоћније Аустроугарске империје, а сада скрушено не примећујеш да ти ово јадно ВЕЛЕИЗДАЈНИЧКО ЂУБРЕ РАДИ О ГЛАВИ !
  Шта још треба да се деси па да схватиш да са овим НАКАЗНИМ ВЕЛЕИЗДАЈНИЧКИМ РЕЖИМОМ НЕМА БУДУЋНОСТИ, КАО ШТО ЈЕ НЕМА НИ СА ОНИМА ПРЕ ЊИХ; КОЈИ БИ ДА СЕ ПОНОВО ВРАТЕ.
  Дошло је време – МОТКУ У РУКЕ ПА ПИЈАНОЈ БРАТИЈИ КОЈА КОЈА ТИ ЈЕ РАЗБУЦАЛА ДРЖАВУ НАПЛАТИТИ ЦЕХ !

Leave a Review

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Send this to a friend