понедељак , 21 септембра 2020

ПРЕВАРА! Изградњу Београда на води кредитима финансира Ерсте Банка, Вучићевих арапа нема ни на видику!

1
(1)

Компаније Белграде Wатерфронт и Ерсте Банка потписале су уговор о пројектном финансирању изградње БW Виста и БW Парквиеw, две нове стамбене зграде у оквиру Белграде Wатерфронт-а.

 Пројектно финансирање ће омогућити да куповина станова у две зграде буде доступна ширем броју кредитних купаца, јер ће хипотека моћи да се стави и на стамбену јединицу у згради која је у фази изградње.

„Велико нам је задовољство што је Ерсте Банка препознала значај пројекта Белграде Wатерфронт. Захваљујући моделу пројектног финансирања, сви наши кредитни купци моћи ће да купе станове у БW Виста и БW Парквиеw у раној фази изградње, као и да за њих добију повољне стамбене кредите. То је уједно и најбоља потврда наше дугорочне посвећености квалитету и поштовању највиших стандарда грађевинске индустрије“, истакао је Никола Недељковић, генерални директор Белграде Wатерфронта, изразивши задовољство досадашњим напретком радова на зградама које ће понудити нови концепт становања на обали реке.

БW Виста и БW Парквиеw биће високе по 82 метра, са по 23 спрата и имаће модерне стамбене јединице различитих величина, од студио апартмана до четворособних станова. На подијуму ће се налазити и продавнице, ресторани и кафићи, дечије игралиште, као и обданиште у БW Виста.

Приликом потписивања уговора о пројектном финансирању изградње две нове стамбене зграде, Славко Царић, председник Извршног одбора Ерсте Банк а.д. Нови Сад, изјавио је: „Ерсте Банка већ дуги низ година успешно сарађује са инвеститорима из целе Србије у финансирању изградње нових станова, што је случај и са пројектом Белграде Wатерфронт, где смо обезбедили дугорочни кредит. Поред повољних услова, купци стамбених објеката у БW Виста и БW Парквиеw ће захваљујући пројектном финансирању имати и друге погодности, попут оне да сву потребну документацију за некретнину могу добити у банци.“

Главни извођач радова на БW Виста и БW Парквиеw је компанија СТРАБАГ д.о.о. Београд, једна од највећих грађевинских компанија у Србији. Након завршених радова на постављању темеља и изградње подземних етажа на обе зграде, у току су радови на изради надземне конструкције, а радови су у току за четврти спрат БW Виста и други спрат БW Парквиеw. Ове две стамбене зграде део су прве фазе изградње Белграде Wатерфронта, а прве станаре примиће 2019. године.

економски.нет

фото: економски.нет, беобуилд.рс

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

ГЛОБАЛНИ СКАНДАЛ: Ево колико је поуздан тест на корону, број стварно заражених драматично мањи!

5 (8) Прво у САД-у и Великој Британији, а затим и шире, укључујући Хрватску, научници …

НЛБ још није доставила све папире за преузимање Комерцијалне банке

5 (1) Нова љубљанска банка још није доставила Народној банци Србије сву тражену документацију за …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *