Насловна / Србија / Политика / ПРЕВАРАНТУ, у те твоје патолошке лажи више нико не верује, џаба брабоњаш!
ПРЕВАРАНТУ, у те твоје патолошке лажи више нико не верује, џаба брабоњаш! 1

ПРЕВАРАНТУ, у те твоје патолошке лажи више нико не верује, џаба брабоњаш!

ВРАЊЕ – У Врању је данас почела изградња јефтиних станова за припаднике Војске Србије и полиције, а председник Србије Александар Вучић поручио је да ће ти станови осигурати и олакшати будућност припадницима снага безбедности на југу Србије.

„Ми не сањамо и не замишљамо будућност, ми је градимо. Свесни смо колико та будућност зависи од нас, нашег рада, труда, спремности да је направимо”, рекао је Вучић у обраћању грађанима.

Вучић је рекао да ће припадници служби безбедности у Врању везати свој живот за југ Србије и да ће и грађани бити сигурнији јер ће знати ко их чува и ко им помаже да се осећају сигурно.

Вучић је рекао да ће у првој фази бити изграђено 186 станова, у другој 198 станова, док ће у Србији бити изграђено укупно 8.022 стана.

„То је живот за више од 8.000 породица, значи будућност за њих и сигурна будућност за све нас”, рекао је Вучић.

Он је додао да ће станови у Врању бити продавани по цени од 400 евра по квадрату.

„Када смо размишљали где да градимо станове, надали смо се оваквим местима, где је део инфраструктуре изграђен, вртићи, школе… Ово место је толико лепо да сам сигуран да ће они који граде у другим градовима, у Митровици, Краљеву, Нишу, Новом Саду, Београду, желети да на оваквим местима буду грађени станови”, рекао је Вучић.

Он је поручио извођачима радова да ураде све квалитетно и пре времена, јер ће им то, бити одлична рефенреца.

„Хоћу да ови људи буду задовољни, јер када је рата 400 евра на 30 година, онда то са платом у овим државним органима можете да отплаћујете, да деци и вашим породицама обезбедите бољи живот”, поручио је Вучић.

Како је рекао, највише је станова који су једноипособни и двособни – 54 одсто, једнособних је 22 одсто, двоипособних и трособних је 18 одсто, а трипособних и већих је шест одсто.

То, указао је, на најбољи начин одсликава и структуру наших породица, додајућу да би волео да би убудуће требало да се обезбеди више од тих шест одсто троипособниох и већих станова, јер би то значило да имамо више деце, а више деце је још већа гаранција за будућност Србије.

Додао је да тема будућности Србије није случајно одабрана за кампању, нити је ово први корак на том путу, већ је први корак направљен пре неколико година када су започеле тешке реформе, штедња, улагања и довођење инвеститора.

„Недалеко одавде отворио сам фабрику, покренули смо угашену производњу у две старе, угашене фабрике у Врању… Ништа није било лако, али водили смо се убеђењем, да када су вредности јасне, када је политика јасна, онда ништа није тешко ни одлучити ни урадити”, нагласио је Вучић, преноси Танјуг

Поручио је да је будућност Србије и вредност и политика и основна вредност те политике, темељ ослонац око којег градимо, планирмо, око којег смо се окупили и ујединили, свесни да је све друго тапакање у месту или, још горе, повратак у ружну прошлост.

„У ту ружну прошлост се никада нећемо вратити. У њој су уништене фабрике, Србија и Врање без перспективе, опљачкани и ојађени, тамо су само њихови инетереси, не народа, већ једне политичке групе, политичких пљачкаша, који нису отимали паре и затварали фабрике, нису само уништавали земљу, већ су одузимали оно најважније – време и будућност”, рекао је Вучић.

Подсетио је да на речи да није важно колико те пута оборе, већ колико пута умеш да устанеш и кренше даље и поручио да је Србија кренула, усправна и поносна, тамо где јој је и место – у будућност коју сама гради и и у којој ће у Врању, Владичином Хану, Нишу, Сурдулици, Лесковцу, Митровици, Крагујевцу, Краљеву и свим другим местима живети живот достојан живљења, рекао је Вучић

Он је истакао да је све што је до сада урађено посвећено управо таквом животу у којем нема места за обећања и празне приче.

„Када се у ове станове уселе припадници снага безбедности, најпре у 186, када обезбедимо станове за младе, оне који се баве науком, да буду свој на своме, када имају где да раде, онда ћемо моћи да кажемо да смо завршили оно што смо започели и да ова земља има будућност”, навео је председник.

Додао је и да је све друго „масна лажа” која Србију враћа у прошлост, али се, тврди, то не може десити.

„Идемо напред, идемо у сутра и градимо земљу своје деце. Идемо право у будућност”, поручио је Вучић и захвалио радницима који ће вредно радити на изградњи станова.

Политика.рс

Фото Председништво Србије

Како бисте оценили овај текст?

+Кликните на звезду за оцену!

Актуелно

Само ви причајте са Немцима и шиптарима али кад тад ће мечка да заигра и пред вашом рупом! 11

Само ви причајте са Немцима и шиптарима али кад тад ће мечка да заигра и пред вашом рупом!

Председник Србије Александар Вучић потврдио је данас да је директор Kанцеларије за KиМ Марко Ђурић …

Милов потрчко не сме ни да писне против газде, Србе оставио на милост и немилост црногорских усташа 12

Милов потрчко не сме ни да писне против газде, Србе оставио на милост и немилост црногорских усташа

На питање новинара да ли се у међувремену нешто променило у вези са том ситуацијом, …

2 Коментара

  1. A KOME SE, JADO BEDNA I USMRDELA, OBRACAS!?
    ONIMA KOJE SI NA SILU, POD PRETNJOM OTKAZOM, ZATVARANJEM I HAPSENJEM DOVUKAO, KOJE SU TI KORBACIMA DOTERALI DA TE „POZDRAVE“ I DA TI „KLICU“, O VELIKI I BESMRTNI FARAONU!?
    POGLEDAJ SE U OGLEDALO, IZVRISTI OD UZASA I POBEGNI NEGDE U CRNU RUPU!

  2. OPET SPONTANO OKUPLJANJE…K’O ABORTUS….

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *