Прича о Ивици и марици

Прича о Ивици и марици

0
(0)

БЕОГРАД – Премијер Србије и лидер СПС Ивица Дачић поручио је, на ванредној конференцији за новинаре у седишту странке, да тренутно нема разлога за изборе и оценио да су напади на њега имали циљ да дестабилизују Владу Србије!

Овако је, наиме, Дачић одговорио на све учесталије написе у медијима да су он и његов бивши шеф кабинета довођени у везу са Шарићевом криминалном групом.

– Завршиће у затвору сви који се баве криминалом. Завршиће у затвору и сви са којима се сад срећем ако се баве криминалом – поручио је Дачић.
Ово је, према његовим речима био удар на премијера, јер „ако падне премијер, пада и влада“.

– Влада је јединствена да настави остваривање зацртаних циљева – рекао је Дачић. – Ово су удари да се наруши кредибилитет владе, али нису успели у томе. Не постоји ни један разлог за изборе! Убеђен сам да ће ово бити најбоља влада у историји савремене Србије. Нико нема право да заустави Србију због својих парцијалних политичких интереса, или интереса различитих структура које желе да управљају Србијом, без обзира што их народ није бирао

Дачић је рекао да су га најпре називали издајником, да су му наместили скривену камеру и све то да би га дискредитовали, јер би то значило и дискредитацију владе.

РЕБРАЧА

Он је навео пример да је дан пред хапшење Катарине Ребраче, она разговарала са члановима његовог кабинета, јер га „нико није обавестио да се то спрема!“

БЕЗБЕДНОСТ

Дачић је, како јављају извештачи, стигао у седиште странке пре нешто више од 20 минута. Приликом уласка новинара у зграду примењене су до сада невиђене мере безбедности.
Ускоро опширније…

 

Новости

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Брнабић: Србија наручила 15 милиона вакцина

Брнабић: Србија наручила 15 милиона вакцина

4.3 (6) Премијерка Србије Ана Брнабић изјавила је данас да интересовање за вакцинацију не јењава …

Ма каква оставка, хапсити и кривично процесуирати олоша који је на платном списку мафије!

Ма каква оставка, хапсити и кривично процесуирати олоша који је на платном списку мафије!

5 (4) Милан Думановић, бивши оперативац УКП и један од оснивача покрета „Ослобођење“, огласио се …

Leave a Review

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Send this to a friend