Продаја Kомерцијалне банке: Штета за државу већа од 250 МИЛИОНА ЕВРА! (видео)

0
(0)

Влада Србије започела је ове године процес продаје Kомерцијалне банке, једине велике банке на тржишту са већинским државним власништвом. Kако је открио Инсајдер, уколико дође до приватизације постоји могућност да држава остане без највећег дела зараде од продаје банке због штетних споразума који су потписани 2006. са Европском банком за обнову и развој (ЕБРД) и другим страним акционарима у Kомерцијалној банци по којима држава треба да им исплати више од 250 милиона евра.

То је за Инсајдер потврдио и министар финансија Синиша Мали који каже да се са страним акционарима преговара, али да не верује да решење постоји. Да је ситуација управо таква на питање Инсајдера потврдио је председник ЕБРД Сума Чакрабарти који каже да се уговор мора поштовати и да неће бити „преговора око тога“.

Инсајдер.нет

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Напредњаци су тако стручно почистили ваљевски "Крушик" да тренутно дугује само за воду преко милион €!

Напредњаци су тако стручно почистили ваљевски „Крушик“ да тренутно дугује само за воду преко милион €!

5 (4) Холдинг компанија „Kрушик“, коју је претходне две године потресала афера око продаје оружја …

Ухапшени Аца Босанац за потребе нарко мафије прао прљав новац преко пројекта "Београд на води"!?

Ухапшени Аца Босанац за потребе нарко мафије прао прљав новац преко пројекта „Београд на води“!?

5 (7) Чисто да бисмо знали где живимо, ухапшени Александар Кајмаковић је финансирао План детаљне …

2 Коментара

  1. Šta će nam nacionalne banke? Zemlju smo poklonili, Fabrike podarili, a sada čekamo milostinju. Ostali su samo EPS i Telekom nacionalne firme, a ne za dugo. Reformisani narodni radikali prvo su zadužili zemlju za dodatnih dvanaest milijardi evra, prodali ono što su mogli, a glasači neka budu robovi na svome, bogati, a beda i jada koju Evropa ne poznaje. To su uspesi ΛV sa neumornom koalicijom. Bićete robovi na svojoj zemlji. To je taj neprevaziđeni uspeh. Budućnost je ne zemlja ΛV, već beda na svome, ako u opšte znate, a značete?

  2. e moj rodjo moderatorski, i ti pred silom pokleknuo. — nek ti je Jedini Pravedni Sudac u pomoci, stete ne imao a o vajdi ne moze se ni govoriti; zaselo zlo pa ne misli odlaziti vec vecno vladati, al meni se cini da nece od muka i jauka pobeci. — tek ce svoju materu bosanskoustaskokrvatsku proklinjati.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Send this to a friend