fbpx

Продавачице љубави на нишки начин

0
(0)

Прелепа је и манекенске грађе, висока. Плавуша Љиљана има 21 годину, завршила је медицинску школу. Како посао у струци није могла да пронађе, почела је да ради по комисионима. А газде као газде, подводиле су је, уцењивале…

Онда се бацила на уноснији посао. Изнајмила је стан, а тариифа је 50 евра на сат. Па ко воли, нека изволи. Како је крхка, пристаје само на једног клијента дневно. А ради баш “све”. Њена плата у једном бутику је била 50 евра месечно, а овако тај износ заради за само један сат, али у кревету.

Љиљана је само једна од многих “девојака” за изнајмљивање које је пре 12 година у свом каталогу имала госпођа Нада, из нишког насеља Дурлан. Свака девојка је била посебна прича, као и цена за скривени боравак с њом. Вера, на пример, има посебну “шему” рада. Има 29 година и живи са мајком, није се удавала.

СВАКА ДЕВОЈКА ПОСЕБНА ТАРИФА

Раније је радила као конобарица у Црној Гори, а ово привремено “занимање” схвата као посао забављачице. Пре посла воли да је клијенти изведу у неки ресторан. При крају вечере, дискретно затражи позјамицу од 50 евра, уз обећање да ће паре вратити. Некада, а можда ни тада. После вечере, са позајмицом у џепу, заврши у кревету са клијентом… Званично, своје тело није продала, али јутро је дочека са нових 50 евра у виду “позајмиице”.

Бринета Слађана, са својих 29 лета, принуђена је да се бави продајом љубави. Дете је раведених родитеља, живи од малена са баком. Нема доста пара а, ето, воли изласке. Лепа је и носи се по последњој моди, а на себи има најмање килограм злата! Клијенти, који су се с њом “дружили” у кревету, веле да је Слађана доста хладна и не опушта се док не попије пар вискија. Како је остављена од оба разведена родитеља, по правилу, воли старију клијантелу а наплаћује већ стандрадних 50 евра за сат времена. Сама тврди да се доминантно осећа са старијим мушкарцима а сматра да млађи немају ни искуства, нити новца, али и да су више захтевнији.

Њена пријатељица по кревету, Нена, доста је старија. Удата је и има одраслог сина и кћерку. Супруг јој је често одсутан, тако и да не сања да му се супруга бави додатним активностима. Није скупа, а специјалиста је са двојицу али и за орална задовољства клијената. Цена – 25 евра. Татјана (23), пак, није баш толико лепа али је итекако згодна, јер за њеним телом клијенти просто жуде. Има трогодишњу кћеркицу, а са супругом живе као подстанари. Њен муж зна за њене пустоловине са другим мушкарцима, али је пуно и не пита. Битно је да имају пара да плате кирију, да једу и да очувају дете.
Наравно, има и девојака за свачији укус, пре свега са ниском ценом…

Виолета са 38 година има најнижу тарифу. Једну сеансу, на пример, наплаћује само 10 евра, дужина дружења сат времена. Па, ко колико издржи. Ако то ради са двојицом истовремено, цена је 25 евра. Виолета, иначе, живи сама, разведена је и без деце. Запослена је у једној нишкој приватној фирми са платом од тек 250 евра. Само стан, међутим, мора да плати 100 евра.
И Сунчица (35) је итекако повољна – наплаћује такође 10 евра по сату… Супруг је теренски радник и често је одсутан. Има малог сина, није нигде запослена, па мора да се сналази. Ради на позив преко мобилног. Уговори се место “судара”, наравно и цена пре тога…

Интересантна је и Душица, која има “тек” 19 година, зато што ради по систему “дај колико даш”. Прихвата све клијенте али не и договор око цене. Једноставно оде у кревет и, како моги тврде, поштено одради “посао”, чак и оно што клијенти и не очекују. Међутим, после тога каже да јој се плати колико сами мушкарци мисле да је заслужила. По правилу, “баци” јој се по 25 евра… Ови млађи, пре свега студенти, процењују њено ангажовање са 10 евра…

Душица сваку цену прихврата, без коментара. А десило се да је недавно један старији мушкарац, вероватно одушевљен непланираном а ипак одрађеном орланом услугом, Душици платио 100 евра. Наравно, она и то прихвата.

СВИ ЗАДОВОЉНИ, АЛИ…

– Мој муж, иначе алкохоличар, није водио рачуна о нашој деци, па сам бригу о њима морала сама да поведем. Не знам зашто сам ухапшена јер сам регистровала званично агенцију за пословну пратњу и брачно посредоваље и започела посао којим се многи баве – истакла је у истражном поступку Мирјана. – Па видите само колико има тих агенција по Београду и шта се све ради а нико до сада није ухапшен нити је одговарао због тога. Ове “моје” девојке нисам на силу приморавала да иду у кревет са мушкарцима за новац… Све је било добровољно и сви су били задовољни, пре свега клијенти. Зашто је то неком засметало?
Мирјана Р. је своју агенцију за пословну пратљу и брачно посредовање рекламирала и на локалном радију у Нишу, а контакт је био могућ само преко њеног мобилног телефона. Када је радио оглас почео да постиже ефекте, Мирјана је ангажовала неколико “помоћница”, малолетница, и изнајмила више станова у различитим деловима Ниша.

Њено седиште је било у стану у центру града, у тадашњој Улици Станка Пауновића, док је за клинке ангажоване из околине Ниша прописала и строга правила понашаља у овом послу. Морале су да буду у модном тренду, изазовно обучене и нашминкане, док су са муштеријама могле да се виђају само у “љубавним гнездима” – у изнајмљеним становима.
“Продавачицама љубави” Мирјана није дозвољавала да са клијентима, и поред њихових жеља, пре сеанси попију које пиће у неком кафићу и појављују на другим јавним местима у граду.

Признала је и да је посао цветао до те мере да је себи могла да приушти до неколико хиљада марака, које су у кревету зарадиле маолетнице, потроши на проводе и гардеробу. Знала је, када је требало, да и сама „ускочи“ у посао јер јој је правило да кијенти морају да буду задовољни.

Неке малолетнице, које је Мирјана ангажовала, на саслушању у нишкој полицији, признале су да су са њом удружиле добровољно, али и да су касније и саме ангажовале своје другарице како би и оне зарадиле коју марку.

– Добро сам знала Мирјану и њене најближе “сараднице” П. М. и Д. С. Поред њих било је и нас неколико “хонорарки”, спремних да ускочимо у кревет када нас позове – истакла је у полицији једна од продавачица љубави. – Тарифа нам је била од 40 до 100 марака, а све смо имале мобилне телефоне, разговор је био под шифрама, а дискреција загарантована.

Мирјана Р. је била оптужена да је у изнајмљеним становима у Нишу омогућавала мушкарцима сексуалне услуге малолетних девојчица од 16 до 18 година. Као макро, узимала је половину од тарифе за подвођење.

Нишка полиција је Марину ухватила на делу у једном од изнајмљених станова у самом центру Ниша, заједно са једном својом малолетном проститутком и клијентом. Интересантно је да је ова жена једина особа која је за последљих петнаест година ухапшена у Нишу због сумље да се бавила подвођењем.

Пре ње је притваран сада покојни Миодраг Јовановић “Мија самац”, из приградског насеља Доњи Комрен, који је због подвођења поштено одробијао пет година.

Овај посао је тешко радити без заштите. Дешава се да клијенти не плате, али чешће, да девојке не пријаве исплату или да праве договоре са познатим муштеријама мимо мене – објашањава једна Нишлијка, задужена за посредовање. – Један познати бизнисмен, који је “хладно” плаћао по 100 евра на сат времена, приликом трећег доласка тражио је услугу у колима. Платио је редовну тарифу и дао и бакшиш, али се девојка вратила сва у модрицама. Грозно је иштипао по лицу, врату, грудима. Ова Нишлијка додаје да гро пацијената дође у нормалном стању да изабере “пријатељицу” за дружење и затим је одведе, али да се у међувремену свашта дешава. По обичају заврше у празном стану, где мушкарац прво испије доста вискија или неког другог жестог пића, а онда почне са физичким малтретирањима девојака. Зато су обезбедили мобилне телефоне, да се јаве када крене нешто мимо планираног сексуалног уживања

 

Аутор: Портал Нишке вести

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

ОЧЕВИДАЦ НЕСРЕЋЕ: Бабићев возач са више од 100 на сат хтео да прође кроз рампу!

0 (0) “Људи, ја сам био мало испред њих на наплатној и све видео. Јесте …

Огорчен порезом: И Турцима се плаћало и комунистима, али напредњаци нас одраше!

0 (0) Ниш — Парцела од 17,5 ари у Селу Суповац крај Ниша Сашу Стојановића …

6 Коментара

  1. Blago nama kakve su nam Zene,ali nije to od juce,to je odavno.O tome je pre 100 godina pisao u Testamentu „Cujte Srbi“ jedan od nasih najvecih Osvedocenih Prijatelja Arcibald Rajs.

  2. jadan smo mi narod, to su neke buduce majke, sviranje kurcu o beloj kuzi i sl. Drzava je ta koja ne valja, a ne nesrecnice koje se odluce za ovo

  3. A kontakt telefon ako moze.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *