Даница Драшковић опет изгласана за Управни одбор НИС са платом од 771.000 динара!

Даница Драшковић опет изгласана за Управни одбор НИС са платом од 771.000 динара!

Да би осигурала позицију и неморално високу апанажу за Србију, доделила је у име “Српске речи” и награду за најбољег новинара првој супрузи Ксенији Вучић
Скупштина НИС АД за чланове Одбора директора те компаније изабрала је 11 особа међу којима су Даница Драшковић, Дејан Раденковић и Драгутин Матановић.

У Одбор директора тог предузећа изабрани су генерални директор те компаније Кирил Тјурдењев, заменици генералног директора ЈАД „Гаспром њефт“ Вадим Јаковљев, Анатолиј Чернер, Алексеј Јанкевич и Павел Одеров, као и Димитриј Шепељски начелник Департмана за координацију продаје нафтних деривата ЈАД „Гаспром њефта“.

За независне чланове Одбора директора НИС-а изабрани су бивши амбасадор Русије у Србији Александар Чепурин и Олга Висоцка.

Председник Одбора Скупштине акционара за надзор над пословањем постао је Зоран Грујичић, а за чланове тог одбора Скуштина је изабрала Драгана Брачику и Алексеја Урусова.

Како су медији раније писали, плата Данице Драшковић у НИС-у је 771.000 динара.

Агенције

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

Поделите вест са пријатељима

Актуелно

ПОКЛОНИЛИ МИЛИОНЕ ЕВРА НАРОДНИХ ПАРА! Ко је дао незаконите субвенције Геоксу

ПОКЛОНИЛИ МИЛИОНЕ ЕВРА НАРОДНИХ ПАРА! Ко је дао незаконите субвенције Геоксу

Транспарентност Србија затражила је да институције утврде одговорност због незаконито додељене субвенције италијанској компанији Геокс, …

Лазаревац: Како директор ЕПС-а Милорад Грчић народним новцем откупљује ПИЧКЕТИН

Лазаревац: Како директор ЕПС-а Милорад Грчић народним новцем откупљује ПИЧКЕТИН

Пре коју недељу у јавност је доспела информација да су ЕПС, Железнице Србије и Путеви …

6 Коментара

  1. Na sta loici ova BAbetina. A bilo se.culo da je lipsala. O a ons evo vaskrsnu. Na sta lici o i botoksirano cudoviste. Pi pi pi

  2. KAKAV AKREP…GRABLJIVICA…

  3. УСПЕХ И ПОРАЗ!

    Даница Драшковић опет је изгласана за члана УО НИС и добијаће месечну плату од 771.000 динара (6558 евра), а то је највећи губитак и промашај потпредседнице проф. др Зоране Михајловић. Још већи јој је промашај функција и плата директора Србије гаса, Душана Бајатовића са платом од 3.973.676 динара (33.800 евра). Министарка својски се залагала да се Даница и Бајатовић смене са функција и да им се скине плата. Она у то није успела, на том залагању пукла је као звечка. Њено зло да буде веће, што се тиче Бајатовића, она је због њега смењена са министра енергетике пре пет кодина, а ово сада је њен други пораз. Или не зна како да ради или је заратила са свима. Ово друго је тачније, једино није се посвађала јавно са Вучићем. Има времена.

  4. Даница Драшковић опет је изгласана за члана УО НИС и добијаће месечну плату од 771.000 динара (6558 евра), а то је највећи губитак и промашај потпредседнице проф. др Зоране Михајловић. Још већи јој је промашај функција и плата директора Србије гаса, Душана Бајатовића са платом од 3.973.676 динара (33.800 евра). Министарка својски се залагала да се Даница и Бајатовић смене са функција и да им се скине плата. Она у то није успела, на том залагању пукла је као звечка. Њено зло да буде веће, што се тиче Бајатовића, она је због њега смењена са министра енергетике пре пет кодина, а ово сада је њен други пораз. Или не зна како да ради или је заратила са свима. Ово друго је тачније, једино није се посвађала јавно са Вучићем. Има времена.

  5. Госпођа Даница Драшковић опет је изгласана за члана УО НИС и добијаће месечну плату од 771.000 динара (6558 евра), а то је највећи губитак и промашај потпредседнице проф. др Зоране Михајловић. Још већи јој је промашај функција и плата директора Србије гаса, Душана Бајатовића са платом од 3.973.676 динара (33.800 евра). Министарка својски се залагала да се Даница и Бајатовић смене са функција и да им се скине плата. Она у то није успела, на том залагању пукла је као звечка. Њено зло да буде веће, што се тиче Бајатовића, она је због њега смењена са министра енергетике пре пет кодина, а ово сада је њен други пораз. Или не зна како да ради или је заратила са свима. Ово друго је тачније, једино није се посвађала јавно са Вучићем. Има времена.

  6. Narode sa motkama pred NIS i sve lopove rastjerajte da se vise ne mogu vratiti tu.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *