Прогон др Јоване Стојковић узима маха! (видео)

0
(0)
Као што сам већ претходно писао и говорио, напади на нас су озбиљно кренули са свих страна уназад десетак дана, а од синоћ добијају кулминацију када су нам укинули ФБ страну др Јована Стојковић са око 12000 пратилаца и страну Aнти-цензура са око 30000 пратилаца која постоји годинама, а чим је преименована на име др Јована Стојковић,и  то наводно због ширења говора мржње.
Тестирањем нас и наших сабораца, дошло се до закључка да почињемо да представљамо озбиљну сметњу на патриотском крилу добијајући за кратко време велику подршку обичног народа и да нас не могу контролисати, што је укључило „паник тастер“ за медијски линч од стране системских под***них мува и квазипатриота, хиљадугодишњих опозиционара, другосрбијанаца, бивших назови сабораца, билдербершких ђака и страних плаћеника, НВО сектора, фармаколобиста… Од оног тренутка када смо рекли ДОСТА свим политичким партијама и покретима са којима смо имали било какав „политички коректан“ однос надајући се да имају бар делом искрене намере у својој борби, почиње наша сатанизација што јавно, што у приватним круговима. Стижу „непристојне“ понуде али и претње и уцене. Пријатељи око нас се убеђују да смо ми Вучићевци, да смо неки удбаши, са аргументом јер тобоже и даље имамо посао и главе на раменима, како нас финансира овај и онај, да смо послати по неком задатку, итд…

Драга господо пљувачи и којекакви плаћеници, хоћу јавно да вам кажем да схватите, што већ и добро знате, да има људи који нису попут вас, да има нас који смо кренули искрено и срцем, да се нећемо повлачити јер бранимо две највеће светиње – нашу децу и нашу земљу.

Дакле, ДАЉЕ РУКЕ ОД НАШЕ ЗЕМЉЕ, ДАЉЕ РУКЕ ОД НАШЕ ДЕЦЕ!

А очигледно и не разумете шта значи реч СРПСКИ ИНАТ!
Видимо се на ВИДОВДАН!

Пише: Владимир Стојковић, ФБ

КМНовине

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Зачетак идеолошке цензуре или зашто је важан случај Ћирјаковић

4.2 (5) Испод оптужби за наводно „прогањање” и „непримерене речи” поново се на перфидан начин …

А. Фатић: Држава треба да заштити З. Ћирјаковића од злонамерног прогона

0 (0) У својој Историји филозофије, пишући о једном од античких хедонистичких филозофа, Хегел, уз …

4 Коментара

  1. Prosto je neverovatno koliko ima izdajnika i uništetitelja Srbije. Kao da ne žive u Srbiji. Šta očekuju ako njihov plan uspe. Pa prvi koji se uništavaju biće oni. Kad je Lenjin poubijao one koji su pripadali buržoaziji a stavili se u službu revolucionara, na pitanje što ih pobi, odgovori, kad su svoje izdali, izdaće i mene.

  2. POVLACENJA NEMA!
    VIDIMO SE NA VIDOVDAN!

  3. Разумљив је бес АВ на Ј. Стојковић. Она је све што је он одувек желео да буде, а не може и никад неће моћи: лепа, згодна, елегантна, паметна, образована, стручна, елоквентна, честита, угледна. Још ако има и згодног мужа у ког се АВ загледао, његовим мукама нигде краја. Пресвиснуће бедник од зависти и љубоморе. На то дође и опасност која прети од оног за шта се др Стојковић залаже. Он се јежи од саме помисли да МОЖДА неће владати Србијом до краја свог смрдљивог живота, а она му тресе кафез тако да звечи, чује се чак до Брисела и Вашингтона где његови пајташи, фармакомафијаши дрхтуре над профитом. Дрма Јоле па не пушта. Живела др. Јована Стојковић и сви часни лекари и остали часни Срби.

  4. Свака част докторка. Видимо се на Видовдан.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *