уторак , август 22 2017

ПУКОВНИЦИ УЗДРМАЛИ СРБИЈУ! Открили какво је стање у војсци и како НАТО официри жаре и пале у Војсци Србије (видео)

Гости медијске куће „Центар” били су српски војни пилоти са ратним искуством, пуковници ратног ваздухоплоства у пензији Мирчета Јокановић и Милорад Ђошић. Они су у разговору са главним уредником портала Србин.инфо, Дејаном Петром Златановићем указали на изузетно тешку ситуацију у којој се налази српско ратно ваздухоплоство, а и целокупна Војска Србије.

Као искусни војни пилоти и некадашњи високи српски официри са искуством командовања говорили су о томе на који је начин дошло до урушавања Војске Србије.

Подсетили су српску јавност да од времена председниковања Србијом, Бориса Тадића, НАТО официрима је дозвољено да било где и у сваком тренутку изврше смотру и постројавање било које јединице наше војске.

Поред тога они су истакли и то да Србија није војно неутрална пошто у Министарству одбране Србије НАТО пакт на читавом четвртом спрату, са својим официрима, држи просторије.

Медијска кућа „Центар”

Актуелно

У посету Србији и репрезентативном Полицијском синдикат Србије дошао је Алексеј Лобарев

У посету Србији и репрезентативном Полицијском синдикат Србије дошао је Алексеј Лобарев, председник репрезентативног Синдиката …

НАТО Вучићу: Отвор прозор цурице малена…

Посета српског председника САД представља успешан спољнополитички потез, који би могао да донесе дугорочне позитивне …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Simple Share Buttons