fbpx

Стаматовић: Оснивамо странку, али не лидерску него – тимску!

0
(0)

Чачак, 22.3.2017.После завршетка председничке кампање, након другог круга у коме ћу, надам се, учествовати, идемо ка оснивању једне озбиљне политичке партије која ће бити заснована и почиваће, не на лидерима и појединцима, него на тиму и ми већ радимо на томе, изјавио је данас у Чачку кандидат за председника Србије, Милан Стаматовић, одговарајући на питање новинара због чега је напустио Српску народну партију (СНП) и да ли ће основати своју странку.

– У неколико општина у Србији ми већ вршимо власт или учествујемо у њој, а тек непуних месец дана смо видљиви и на политичкој сцени целе Србије. Ми ћемо Србију мењати из унутрашњости, а не из Београда, по томе ћемо бити јединствени на политичкој сцени Србије. То јесте дуготрајан, спорији, али сигуран пут истакао је Стаматовић.

Он каже да је СНП напустио зато што је та странка напустила оне ставове и принципе на којима су засновани програм и стату.

Ја ништа лоше не говорим о мојим бившим партијским друговима, нити ћу. Мислим да је једини начин да се, уз помоћ народа, боримо за народне циљеве, а ја сам увек народу полагао рачун, јер ме је он четири пута бирао на изборима“, истакао је Стаматовић, најавивши да ће о странци коју оснива говорити више за неколико дана.

МИЛАН СТАМАТОВИЋ, кандидат за председника Србије

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Стаматовић: Хајка на црквене великодостојнике личи на „лов на Оливера Ивановића“!

0 (0) Чајетина, 28.8.2018 – Здрава Србија (ЗС) изражава понос и задовољство што су, на …

Стаматовић: Распикућа Вучић жели да опљачка, па придави ПКБ, а раднике претвори у робове

0 (0) Чајетина, 21. август 2018 – Најављеним поклањањем имовине Пољопривредне корпорације Београд (ПКБ) приватном …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *