Путнике за Бар возе аутобусом

0
(0)

ЗБОГ радова на прузи у Реснику доћи ће до измене саобраћаја возова на барској прузи. Од данас до четвртка путници ће се од Лазаревца до Топчидера, уместо возом, возити аутобусом!

– За путнике јутарњих међународних возова који полазе из Бара за Топчидер у 8.20, као и за путнике који из Топчидера за Бар полазе у 9.21, биће организован аутобуски превоз између станица Лазаревац и Топчидер – кажу из ЈП „Србија воз“. – У саставу ових возова кола за превоз праћених аутомобила неће саобраћати.

Вечерњи међународни воз који полази из Бара за Топчидер у 19 часова, данас и сутра, као и вечерњи међународни воз који из Топчидера за Бар полази у 21.21, саобраћаће у редовном саставу, помоћним превозним путем преко Мале Крсне, Лапова, Краљева и Ужица. Због превоза праћених аутомобила воз не саобраћа кроз станицу Пожега. И путнике који до Бара из Суботице иду међународним возом „Панонија“, од Лазаревца до Прокопа возиће аутобус. Воз који из Ужица за Београд центар полази у 10.10, као и воз који из Београд центра за Ужице полази у 15.35, саобраћаће до и од Беле Реке.

Новости.рс

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

ВЕСИЋЕВИ АУТОБУСИ: Нови удес турског аутобуса, закуцао се у стуб, опет исти квар!

4.8 (6) На окретници 77, у Чингријиној улици на Звездари, јутрос се догодила нова саобраћајна …

Обрадовић: Болесник јуче у малу општину Медвеђа довео 82 аутобуса да би имао ко да му аплаудира…

4.6 (14) Болесник јуче у малу општину Медвеђа са 3000 становника довео 82 аутобуса да …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Send this to a friend