Радуловића на челу ДЈБ наследио Бранислав Михајловић из Бора

0
(0)

ЗА НОВОГ председника Доста је било (ДЈБ), на данашњој изборној скупштини тог покрета, изабран је народни посланик Бранислав Михајловић из Бора.

Како је саопштено, његова заменица биће посланица Бранка Стаменковић, а потпредседници посланици Ратко Јанков и Ана Стевановић из Београда и шеф одборничке групе ДЈБ у скупштини Новог Сада Александар Бујић.

За генералног секретара ДЈБ-а изабрана је Тијана Шербула, одборница у Скупштини општине Звездара.

У саопштењу се наводи да је ново председништво на челу с Михајловићем добило поверење 75 одсто делегата на изборној скупштини.

Михајловић је истакао да је преко потребан континуитет у придржавању програму ДЈБ-а, јединственом на политичкој сцени Србије, наглашавајући важну улогу Програмског савета у његовој даљој разради.

„Важна је и неопходна промена свега што није довољно добро функционисало у организацији, а све са циљем успешног позиционирања за предстојеће парламентарне изборе“, казао је Михајловић.

Он је додао да је приоритет новог руководства оснаживање организације ради заузимања што бољег и успешнијег положаја на политичкој сцени, како би ДЈБ дошао у ситуацију да оствари своју „основну визију: да од Србије направи земљу у којој се лепо живи“.

Бранислав Михајловић је у ДЈБ од 2014. године. Доктор је техничких наука запослен у РТБ Бор.

На локалним изборима у Бору одржаним у марту ове године, као носилац листе ДЈБ и Двери, Бранислав Михајловић је освојио заједно са својим тимом 8,17 одсто гласова грађана Бора.

Бета

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Кинези у околини Бора уз помоћ Вучићевог режима тероришу и пљачкају локално становништво

5 (10) “Тржишна цена шумског земљишта износила је 557 динара по квадратном метру, па је …

Вучићев сателит Шапић опструише прикупљање потписа за ДЈБ на Новом Београду

4.5 (2) Градска општина Нови Београд на челу са Александром Шапићем, вештачким сателитом председника Александра …

2 Коментара

  1. Uvaženom kolegi Dr Branislavu Mihajloviću, novoizabranom predsedniku „Dosta je bilo“, sve čestitke na izboru i želim mu puno uspeha u radu u stranci i Narodnoj skupštini. Takođe mu želim uspešno razotkrivanje pogrešnog i kriminalnog vođenja RTB Bor, nekada čuvena i profitabilna firma, a sada ga vuče na kolena u ponor preletač, poltron i klimoglavac sadašnji čelnik, zvani Sosa.

  2. Možda je bio čestit čovek do 21.04.2018. Od tog dana sigurno neće biti ili ako je stvarno čestit podneće ostavku u brzo. Srpska, a i sve ostale politike su koncipirane tako da samo ološ ulazi u nju. Čestiti ljudi znaju da će biti anatemisani od medija, koje taj ološ kontroliše, i ne pokušavaju ništa.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Send this to a friend