fbpx

Распродаја у Војсци – купите клубове, станове, стрелиште…

0
(0)

Београд – Републичка дирекција за имовину расписала је нови тендер за продају непокретности које нису неопходне за функционисање Војске Србије, пише портал еКапија.

На продају су понуђени војни комплекси Медошевац у Нишу, Вила Катарина у Књажевцу, Мира и Винарце у Лесковцу, Пут у Пироту, Буковац у Петроварадину, Станишин рид у Сурдулици, као и стрелиште у Крагујевцу и вежбалиште Шикара у Сомбору, пише портал позивајући се на увид у тендерску документацију.

Војска је, иначе, крајем новембра прошле године већ продавала ове објекте, међу којима су још и касарна „Лечилиште Авала“, војни комплекс у Зрењанину, Клуб Војске у Пожаревцу и Белој Цркви, складиште Стајков поток у Зајечару, касарна у Иригу, станови и пословни простори у Београду и Нишу.

За објекте у Нишу, Иригу, Петроварадину и на Авали, пише портал, претпоставља се да су још загадјени неексплодираним убојним средствима од НАТО бомбардовања, а испитивање и уклањање те муниције пада на терет купца.

Танјуг

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Војни синдикат: Вулинов егзибиционизам и штеточинско руковођење подривају борбену готовост Војске Србије

5 (2) Војни синдикат Србије (ВСС) саопштио је да је тужио министра одбране Александра Вулина …

Црногорски медији: Српски оперативци пописују имовину ДПС функционера и бизнисмена у Србији

5 (11) Српски оперативци добили су налог да открију и евидентирају сву имовину врха ДПС-а …

Један коментар

  1. HOĆE DA UZMU NOVAC I POBEGNU IZ ZEMLJE KO SU ONI DA PRODAJU U SRBIJI ONO ŠTO VREDI .JEDINO LOPOVI KOJIMISLE SAMO ŠTA D UGRABE I NAROD OSTAVE U JOŠ VEĆOJ BEDI.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *