fbpx

Реч, две о напредној Србији

0
(0)

Овако изгледа позив за гласање у тзв. парламентарној демократији и европској држави која је на прагу друге деценије 21. века. Уцене однарођење елите која сопствени народ на његовој сопственој земљи гура у пројекат независне шиптарске државе немају преседана било где у свету. 

ucena

Све ово што данас у Србији ради однарођена и умно поремећена власт која је огрезла у жесток криминал и корупцију није забележено нигде у људској историји. Покушавали смо да нађемо сличан пример у свету али у томе нисмо успели. Ако за сличан пример знате молимо вас да нам се јавите!

Оно што су политичари на власти заборавили а то је чињеница да су овим позивима и свим својим јавним наступима и делима починили и више тешких кривичних дела. 

Издаја Србије и српског народа није више само део оптуживања и страначких препуцавања већ је одржавањем ових незаконитих и против уставних шиптарских избора постала и чињенично стање ствари.

Сви они који директно или индиректно учествују и саучествују у читавом процесу а имају пребивалиште и стални боравак на територији Републике Србије биће кривично гоњени због криминалног удруживања ради рушења уставног поретка и територијалне целовитости Републике Србије.

Данас у Србији имамо ситуацију да се против Србије и српског народа и његових примарних националних интереса води рат из самог врха власти и државе. То није само пропагандно-психолошки рат и притисак већ се тај рат огледа и у насилним нападима на интересе српске државе и народа.

Рат у разним облицима који се од осамдесетих година прошлог века води против Срба мењао је само интезитет. Док су тај рат осамдесетих и деведесетих против Срба углавном водиле западне обавештајне службе уз сврсисходну подршку западних медија и уз повремену употребу оружане силе онога што је себе називало међународном заједницом данас се тај рат против Срба води из врха власти тј. владе.

И баш као по западном клишеу из деведесетих година подршку специјалном рату дају медији. Велика већина тих утицајних медија у земљи налази се у рукама истих оних који су против Србије и Срба већ водили тај специјални рат деведесетих. Уместо тежишта које је својевремено било на западу данас је то тежиште медијске подршке специјалном рату који се води против Србије у њеном главном граду Београду.

Том специјалном рату против Србије којој жестоку подршку дају медији под западном контролом у самоj Србији придружили су се и медији који су под државном контролом и у државном власништву. Главна ударна песница велеиздајничке клике инсталиране у сам врх српске државе је управо РТС коме се финансије обезбеђују из буџета. 

Док су деведесетих носоци анти-српске пропаганде били оличени у портпаролу НАТО пакта Џејми Шеју, Хавијеру Солани, Кристијани Аманпур, етц. данас су главни носиоци пропагандног и специјалног рата који се води против српске државе и српског народа председник владе Ивица Дачић, први подпредседник Александар Вучић и министри онога што неки називају „српском“ владом.  

Оно што сви они који су се огрешили о важећи српски Устав и законе треба да знају је да ће за своје поступке одговорати не само политички већ и кривично. 

Правда зна да буде спора али је итекако достижна.

 

Србија данас

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Сорош преко Лајчака позвао Вучића на рапорт: Хвала Гренелу, али о КиМ само са ЕУ

5 (1) Прошле недеље, европски представник боравио је у Приштини где се састао са косовским …

ЈОШ људи ОТРОВАНО ракијом коју је ПРОДАВАО АЛБАНАЦ, ОСЛЕПЕО младић из Грачанице

5 (2) У ОЧЕКИВАЊУ да се у приштинском Институту за судску медицину заврши обдукција браће …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *