Шабачка напредњачка нарко-мафија која "ради" наркотике са шиптарима напала голоруки народ!

Шабачка напредњачка нарко-мафија која “ради” наркотике са шиптарима напала голоруки народ!

Вучићеви хулигани и батинаши јуче су кренули на голоруки народ, најпре багером, а затим и моткама и чекићима. Како су у Шапцу вечерас на протесту рекли, иза свега тога стоји Милан Остојић Сандокан, који је као члан “шабачке криминалне групе” правоснажно осуђен на деценију затвора због подстрекавања на убиство Синише Кромека.

Јуче је напредњак Небојша Стојићевића Јарин кренуо на народ. Није могао да се стрпи тих десетак минута колико је остало до краја планиране блокаде моста на Сави од сат времена, како су грађани најавили.

Како је наведено вечерас на другом узастопном протесту, иза тих страшних догађаја стоји један човек. Људи у Шапцу су тако поручили да је „за све одговоран“ Сандокан.

Напредњачка свита предвођена градоначелником Александром Пајићем ишла је на СНС скуп у Београдску арену, и није могла испоштовати вољу неистомишљеника. Узели су багер, и онда је тај „храбри“ возач, као и Вучићеви плаћеници с летвама и палицама кренули на голорук народ. Али народ је узвратио и возач багера је добио „порцију“.

Осуђивани криминалац Сандокан је у Шапцу познат као СНС батинаш, о чему је више пута говорио Небојша Зеленовић, бивши градоначелник и и лидер Заједно за Србију.

Остојића је Зеленовић помињао као организатора кампање и активности Српске напредне странке у граду на Сави, што су из владајуће партије демантовали, наводећи да он није ни њихов члан. А тај осуђивани криминалац је Зеленовића тужио за повреду угледа и части!

Ако је Остојићева политичка улога до сада била дискутабилна, након суботе и нових догађаја више није. А она саветодавна у крими друштву, према ранијем писању провладиних медија, актуелна је јер је управо он проценио да Александар Кајмаковић, власник познатих локала у Београду, треба да да Вељку Беливуку један локал за обезбеђење.

У истрази прања пара криминалне групе Веље Невоље, познати београдски угоститељи Александар Кајмаковић, звани Аца Босанац, према писању режимских медија, испричао је да се, након што је Дијана Хркаловић смењена са места државне секретарке МУП-а обратио за савет рођаку своје супруге – Милану Остојићу Сандокану. И Сандокан је, бар према његовој тврдњи, проценио да Вељи Невољи треба дати један локал за обезбеђење, и у лето 2020. (у јеку корона кризе) избор је пао на „Касину“.

Само пет дана пре него што је у провладиним медијима освануло Сандоканово име, у Лозници је, такође на информативни разговор, одведен Насер Кељменди, Пећанац кога је својевремено на „црну листу“ ставио и амерички Стејт департмент и то као једног од највећих нарко-босова на Балкану. Са Кељмдендијевим кланом је, према писању истраживачких портала, сарађивала шабачка криминална група.

Имена обојице су се налазила у оптужници за убиство Рамиза Делалића Ћеле у Сарајеву 2007, али косовско тужилаштво (јер је процес био у Приштини након Кемљендијевог хапшења на Косову и Метохији) није успело да докаже своје наводе, па су ослобођени кривице за тај злочин.

Кељменди је сада, као човек за којим није расписана потерница, дошао у Лозницу да посети и старе познанике, међу којима је и Сандокан.

За Остојића је занимљиво и то да је првостепено пред Специјалним судом 2013. године, у поступку против „шабачке групе“ био осуђен на две деценије затвора и то као организатор.

У децембру 2015. међутим Апелациони суд му је казну преполовио, и осудио га само за подстрекавање на убиство Синише Кромека, а ослободио за подстрекавање на још једно убиство, злочиначко удруживање и трговину дрогом.

Ето, такав човек је, како се прича у Шапцу, организовао напад на голорук народ.

Директно.рс

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

Поделите вест са пријатељима

Актуелно

Банда Александра Вучића претворила је Републику Србију у Робовску Србију

Банда Александра Вучића претворила је Републику Србију у Робовску Србију

Александар Вучић је у Србију увео робовласништво. Јавност се узнемирила сазнањима о условима рада и …

ИДЕНТИФИКОВАНИ! Списак напредних нарко-мафијаша који су чекићали народ у Шапцу

ИДЕНТИФИКОВАНИ! Списак напредних нарко-мафијаша који су чекићали народ у Шапцу

Адвокатски тим странке “Заједно за Србију” Небојше Зеленовића и отворене грађанске платформе “Акција” идентификовао је …

Један коментар

  1. Prelepa(?) premijerko, kako stvari stoje, a nisi se setila, da, bager nije krenuo na narod, već je narod krenuo na bager. Taj narod poučen događajima “Demokratske” revolucije, kada je Velja Ilić bagerom razbacao autobuse pored puta Čačak-Beograd, navodno da je vozio Slobodanove fanove. I eto, narod se opametio i nije mu se desio maler kao pre dvadeset godina.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *