САЛУТИРАЊЕ Биљана обишла полицију, па отишла у Дубаи

4.8
(18)

У новогодишњој ноћи, државна секретарка Министарства унутрашњих послова Биљана Ивковић Поповић, обишла је на Аеродрому „Никола Тесла“ припаднике Управе граничне полиције, а неколико сати касније, она је отпутовала у Дубаи.

Вероватно ношени новогодишњом еуфоријом и чињеницом да је баш ту ноћ њима припало да раде, а не да буду са породицама, припадници Управе граничне полиције су Биљану Ивковић Поповић дочекали и званичније него што то приличи или је прописано. Они су јој салутирали.

Добро, ипак је она одвојила време у новогодишњој ноћи за њих и дошла да их посети, да покаже како јој није тешко да ту еуфоричну ноћ посвети њима. Сигурно је да им је присуством помогла да им што пре прође радна смена.

И док су они после њене посете сабирали утиске, потом отишли кућама да одспавају и одморе се од напорне смене, те тако поново породицу, због посла, ускрате свог присуства и празничне прославе, државна секретарка је имала друге планове.


Само неколико сати касније, око 12:50 часова, Биљана Ивковић Поповић је заједно са бившим супругом и дететом отпутовала у Дубаи. Скромно, разуме се, бизнис класом, у којој је карта 2.000 евра по особи, што ће рећи да само авио карте коштају 6.000 евра. Њене колеге кажу да ће се вратити 7. јануара.

Дубаи није јефтин, па је нужно да тамо за троје људи дан буде минимум 1.000 евра, што ће рећи да ће Биљана Ивковић Поповић тамо потрошити отрпилике, колико и за авионске карте.

И свакако, то је још један разлог да се припадници полиције и запослени у Министарству унутрашњих послова радују. Једног дана ће и њихова плата од 400 евра нарасти на довољну цифру да и они могу тако да проводе новогодишње празнике са породицом, а не да дочекују државну секретарку…

…и да салутирају.

Директно.рс

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Ухапшен полицајац из Зрењанина који је пљачкао трафике

5 (1) Полиција у Зрењанину ухапсила је полицијског службеника Ф. С. (1998) из околине тог …

Напредњаци почињу да се тамане међусобно! Стефановић прислушкивао Гашића

5 (3) Бивши министар унутрашњих послова Небојша Стефановић, како наводи Српски телеграф, чији је главни …

5 Коментара

 1. ovo kao da je pisao Radoje Domanović.

 2. HISTERICNA…RADI STA HOCE…ALI NE I DOKLE HOCE…TUZNO, POLICIJO, PRESTANI DA SRAMOTIS PROFESIJU…

 3. Штабска рава… Шупљи батаљон… Пропаст…

 4. Srbijo, usta si se pretvorila?

 5. Очигледно је да је у земљи Србији најисплативије бити „патријота“ и „борити се“ за права србина.
  Тако се уз нимало муке досеже „српски сан“ да живиш пун живот на уштрб јадног народа за чија права и бољи живот се „бориш“.
  Најбољи пример је ова калаштура која се после удаје определила да се бори са бољи живот Срба.
  Од некадашњег спикера и водитељке, постаде крупна зверка уз помоћ мужа, који је тај пут већ одавно прошао, па од Титовог пионира за време још једног „великог борца“ за српску ствар Слободана Милошевића, дебело уновчио ту своју бригу за Србе.
  Цела булумента оваквих „стручњака“ већ блиозу једног века „води бригу“ о Србима, а како Срби пролазе, то се види на примеру земље Србије која је тренутно на зачељу свих европских земаља, а ако ови термити буду остали, ускоро ће бити и на зачељу најнеразвијенијих земаља света.
  Циљ СВИХ ЊИХ се брзо остварио. Они живе сан свог живота, а то што се тај сан остварио преко грбаче СВИХ СТАНОВНИКА СРБИЈЕ, то им није нимало битно.
  Већих ЗЛОТВОРА И ПАРАЗИТА овај народ није носио на грбачи !

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Send this to a friend