СИНДИКАТ ПОЛИЦИЈЕ Кад власти преговарају са терористима, може и мора и са сељацима

СИНДИКАТ ПОЛИЦИЈЕ Кад власти преговарају са терористима, може и мора и са сељацима

0
(0)

Поводом изјаве председника Владе Републике Србије у медијима „да ће влада и ресорно Министарство пољопривреде преговарати са незадовољним малинарима тек кад одблокирају путеве“, Синдикат запослених полиције је био принуђен да се огласи у јавности. Њихово саопштење преносимо у целости:

Синдикат Запослених Полиције наводи да уколико су тачни наводи у медијима да је председник владе Републике Србије дао напред наведени изјаву да је за синдикат таква изјава скандалозна.

Руководство синдиката наводи да врх Републике Србије годинама преговара са представницима такозване лажне и независне Републике Косово, за које већина грађана зна да су припадници терористичке организације и који су директно учествовали у вршењу злочина над недужним српским становништвом а да избегава разговоре са незадовољним радницима и пољопривредницима који штрајкују и протестују због својих права, боље егзистенције како самих тако и њихових породица.

Синдикат Запослених Полиције поставља јавно питање врху Републике Србије са ким ће се преговарати ако не са својим народом, да ли када штрајк и протест закажу незадовољни полицајци, војници, здравствени радници, просветни радници, пољопривредници са њима нема разговора или преговора а са терористима може да се преговара на највишем нивоу који хоће да отуће 15% Српске земљее.

Руководство синдиката позива врх Републике Србије да хитно започне преговоре са незадовољним малинарима, радницима у интересу Републике Србије и целокупног народа и наводи да држава Србија постоји и постојаће док је народа.

Синдикат Запослених Полиције уједно подржава протест који је заказан за 08.06.2018.године на територији целе Републике Србије због поскупљења годива и позива све припаднике министарства унутрашњих послова и грађане да тог дана не буде никаквок сукоба између полиције и народа јер смо сви ми народ Републике Србије.

Извор: Србин.инфо

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Масовни протести у Енглеској и Велсу због закона који полицији даје већа овлашћења у сузбијању протеста (видео)

Масовни протести у Енглеској и Велсу због закона који полицији даје већа овлашћења у сузбијању протеста (видео)

0 (0) Хиљаде људи демонстрирале су у Лондону и другим енглеским и велшким градовима против …

Нека неко објасни ВУЧИЋЕВОМ ГЕСТАПОУ да се овако не поступа ни са терористима! (видео)

Нека неко објасни ВУЧИЋЕВОМ ГЕСТАПОУ да се овако не поступа ни са терористима! (видео)

5 (6) Како „Србин инфо“ сазнаје, др Јовану Стојковић ће пребацити у Палату правде, где …

Leave a Review

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Send this to a friend