понедељак , новембар 20 2017

Синиша Мали ипак „умирио“ жену

Градоначелник Београда Синиша Мали и његова бивша супруга Марија упутили су заједничко саопштење јавности у којем су поручили да ће обоје равноправно подизати децу, као и да у јавности више неће говорити о свом приватном животу, тако да ће све будуће информације, вести или изјаве по том питању бити неистините.

Бивши супружници су навели да су се договорили да се децидно држе договора који је направљен приликом њиховог споразумног развода, пре свега да равноправно подижу децу.

„То је разлог што смо решили да ставимо тачку на све спекулације о нашем приватном животу. Као и сви савесни родитељи који су посвећени својој деци, и као зрели и озбиљни људи, наш заједнички интерес и улога је да сву своју љубав и пажњу коју имамо убудуће посветимо нашој деци, и да све своје напоре уложимо у њихово здраво и нормално одрастање“, навели су они.

Марија и Синиша Мали навели су и да су последњи месеци после развода били „тешки и болни“, пре свега за њихово троје деце.

„Иако смо се трудили да током брака све наше брачне проблеме чувамо од очију оних који су нам најважнији у животу, а то су наша деца, у медијима су, и нашом кривицом, испливали детаљи из заједничког живота који никако нису смели да буду предмет јавног процењивања. Свесни смо да смо за то обоје пођеднако криви, и у томе се у потпуности слажемо“, навели су Марија и Синиша Мали.

Вестионлине

Актуелно

ПРОТЕСТ ЗАПОСЛЕНИХ У ЈП ПОШТА СРБИЈЕ: Пензионери добили новац, рачуни касне због блокаде

Једнократна помоћ најстаријим грађанима од по 5.000 динара је исплаћена, али испорука осталих пошиљака и …

Непознати експерти деле милионе медијима блиским велеиздајничком режиму

Београд – Трећу годину заредом на београдском конкурсу за доделу средстава за суфинансирање медијских садржаја …

Један коментар

  1. Пара врти где бургија неће!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Simple Share Buttons