Синиша Мали ипак „умирио“ жену

Градоначелник Београда Синиша Мали и његова бивша супруга Марија упутили су заједничко саопштење јавности у којем су поручили да ће обоје равноправно подизати децу, као и да у јавности више неће говорити о свом приватном животу, тако да ће све будуће информације, вести или изјаве по том питању бити неистините.

Бивши супружници су навели да су се договорили да се децидно држе договора који је направљен приликом њиховог споразумног развода, пре свега да равноправно подижу децу.

„То је разлог што смо решили да ставимо тачку на све спекулације о нашем приватном животу. Као и сви савесни родитељи који су посвећени својој деци, и као зрели и озбиљни људи, наш заједнички интерес и улога је да сву своју љубав и пажњу коју имамо убудуће посветимо нашој деци, и да све своје напоре уложимо у њихово здраво и нормално одрастање“, навели су они.

Марија и Синиша Мали навели су и да су последњи месеци после развода били „тешки и болни“, пре свега за њихово троје деце.

„Иако смо се трудили да током брака све наше брачне проблеме чувамо од очију оних који су нам најважнији у животу, а то су наша деца, у медијима су, и нашом кривицом, испливали детаљи из заједничког живота који никако нису смели да буду предмет јавног процењивања. Свесни смо да смо за то обоје пођеднако криви, и у томе се у потпуности слажемо“, навели су Марија и Синиша Мали.

Вестионлине

Актуелно

Пензионери спремају велики протест у Београду! Не можемо више да ћутимо и трпимо

Београд — Удружење синдиката пензионера Србије (УСПС) и Удружење синдиката пензионисаних војних лица Србије (УСВПС) …

Протест просветара: До 31 марта да се испуни Споразум

Чланови Уније синдиката просветних радника Србије одржали су данас протест са којег су упутили захтев …

Један коментар

  1. Пара врти где бургија неће!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Simple Share Buttons

Поштовани читаоци,

Помозите рад нашег сајта тако што ћете нас лајкнути, твитнути, плуснути! Хвала!