СЛУГА ГЛОБАЛИСТА Вучић се вади: Нисам стао на страну Трампа, Бајден ми је ближи!

СЛУГА ГЛОБАЛИСТА Вучић се вади: Нисам стао на страну Трампа, Бајден ми је ближи!

Председник Србије Александар Вучић рекао је данас у Нишу да се својим коментаром о отказу фудбалера Србије Теа Катиа у Лос Анђелосу није ставио на страну председника САД Доналда Трампа, него на страну држављанина Србије.

-Што се тиче Трампа и Џоа Бајдена, Бајдена боље познајем и био ми је гост у Београду. Шта би било боље за Србију, могу да причам, а ако сте ви закључили да је Трамп, нећу да негирам. Учествовао сам и на скупу једног другог председничког кандидата- подсетио је председник Србије.

Вучић је додао да чува углед Србије и не меша се у туђе унутрашње односе и послове.

-Желим Америци да изађе из проблема, уверен сам да ће наши амерички партнери наћи пут, јер њихов излазак из кризе, значи и бржи излазак Европске уније, а самим тим и бржи излазак и Србије не из кризе, већ смањеног раста-констатовао је председник Србије.

Вучић је казао да нема потребе да коментарише изјаву председника Двери Бошка Обрадовића, да та странка не признаје предстојеће парламентарне изборе 21. јуна, пошто је он „безначајан“.

-Ти који беже од избора су толико минорни, да су потпуно неважни. Уосталом, сва истраживања јавног мњења у овом предизборном периоду показују да је безначајан број грађана који подржавају бојкот избора -рекао је он.

Иако је сам Вучић рекао да отварање Научно-технолошког парка у Нишу није политички скуп и да зато неће да одговара на питања везана за предстојеће изборе, он је сам најавио да ће завршни скуп Српске напредне странке(СНС) бити одржан управо у Нишу 18. јуна.

-Нама је Ниш изузерно важан, много тога смо урадили за овај град у претходном периоду. Зато и хоћемо да наша изборна кампања буде завршена у Нишу-поручио је он.

Иначе, самом отварању Научно-технолошког парка је присуствовао и повереник СНС у Нишу Звездан Миловановић.

Данас.рс

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

Поделите вест са пријатељима

Актуелно

Вучићев страх од пораза прерастао у фобију - самозаљубљеност и месијанство разједају последње остатке рационалности

Вучићев страх од пораза прерастао у фобију – самозаљубљеност и месијанство разједају последње остатке рационалности

Слободни избори су темељ демократије, а демократија подразумева симетрију и сагласност између оних који доносе …

Вучићев супер брзи воз од 200 км може само 4 МИНУТА ИЋИ ТОМ БРЗИНОМ

Вучићев супер брзи воз од 200 км може само 4 МИНУТА ИЋИ ТОМ БРЗИНОМ

Након што обнова пруге Београд – Нови Сад буде завршена и први возови почну да …

Један коментар

  1. e grdobe i budale, podmukle zmije i azdaje, lizaca i oblizovaca cokolade i slaga, majmuna i zlatnog magarca.
    pare ima, spolovilo po kaldrmi vuce a usi magarece, kopirta konjska, sto vidi i sto mu se svidi guta i otima, svojeglav i tvrdoglav ko mazga.
    kara-badza se mnogo fiksa, pa otud mnogo fiks ideja, sa odsustvom logike i razuma, koji se drzi ko pijan patak dacic plota.
    a u nasoj avliji ti takav nije kriv nicemu, vec onaj ko izrece istinu, narodski receno, ne onaj sto prdnu, nego onaj sto vide oblake dima, oseti smrada ko usred beograda i cu paljbu topovsku iz kara badze sulundara.
    odok skidati prandjedova buzdovana sa tavana.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *