СОДОМА и ГОМОРА: И даље мислите да је хомосексуалност “природна”? Ови подаци ће вас шокирати!

5
(1)

Ако сте један од оних који је поверовао у приче хомосексуалне пропаганде о томе да је хомосексуалност потпуно природна појава и да се она ни почему не разликује од хетеросексуалности осим у полу партнера, онда ће вам овај текст показати другу страну медаље и показати право лице ЛГБТ популације. Доносимо службену статистику и чињенице које износе сами припадници ЛГБТ популације и који долазе из самих хомосексуалних институција. Читајући овај текст сами можете дониети закључке о “природности” хомосексуалноси, али и о “идили” истосполних бракова итд.

• 75% педера има 100+ сексуалних партнера тoком живота
• 43% педера има 500+
• 28% педера има 1000+

Масовни сексуални контакти велике „количине” људи погодују сполно преносивим болестима. ЛГБТ популација има, најблаже речено, проблем с промискуитетом. Зато ће успјешно проширити сваку болештину која се преноси излучевинама, и данас и у будућности. Могу медији узбуђено показивати двојицу сретних „очева” голих до паса у породилишту уз сурогат мајку која им управо испоручује уговорени „производ”, но остаје незгодна статистика која баца сенку на вероатност трајања и прикладност такве „заједнице” за подизање (нормалне) дјеце:

• 79% педера каже да им је више од пола сексуалних партнера било анонимно
• 70% педера каже да су с преко половице сексуалних партнера имали секс само једном

Нису то подаци неке хомофобне студије него баш из Кинсијевог института (Bell & Weinberg studija, 1978). Друга студија са 2500 старијих педера тврди да им је тијеком живота просек сексуалних партнера између 101 и 500. А 10-15% испитаника је имало преко 1000 (словима: преко хиљаду) сексуалних партнера (студијаPaul Van de Ven u „Journal of Sex Research” – публикација у којој објављује и наш најпознатији 52-годишњи дечко који зна све о сексу а још нема девојку – Александар Штулхофер, „Јутарњи лист”). Првих стотињак педера којима је дијагностициран АИДС имало је просечно 1100 партнера. (Rotello, „Sexual Ecology: AIDS and the Destiny of Gay men”).

Трајање партнерстава

У„Male and Female Homosexuality” (Saghir i Robins) кажу да је просјечно трајање хомосексуалног партнерства између 2 и 3 године.„The Male Couple” (McWhirter i Mattison)  закључују да у њиховој студији дословно сва хомосексуална партнерства која су трајала више од 5 година имају договор за сексуалне активности са стране као норму. То потврђује и амстердамска студија – хомосексуално партнерство траје просечно 18 мјесеци, с тим да педери у таквом партнерству имају просјечно 8 партнера извана. (Xiridou, “The Contribution of Steady and Casual Partnerships to the Incidence of HIV Infection Among Homosexual Men in Amsterdam”)

Чедност

Лезбејке имају 4 и по пута већу вјеројатност од хетеросексуалних жена да имају више од 50 мушких сексуалних партнера тијеком живота (да, добро сте прочитали: мушких !). Fethers i Marks, “Sexually transmitted infections and risk behaviors in women who have sex with women”. Разлог је што су склоније бисексуалности. Но, чак су 3 пута чедније од педера јер их је само 24% имало анонимни секс.

ХИВ/АИДС трошкови

Но добро, ово наведено ништа не кошта порезне обвезнике. Све док не дођемо до ХИВ/АИДС-а, који произлазе из таквог обима промета. У 2000. УСА је потрошила 10.8 милијарди долара на третман ХИВ/АИДС болесника. То је 1.359 $ мјесечно по пацијенту. На истраживања ове болести типичне за мали дио популације 2013. је утрошено 2,9 милијарди $, а истовремено на рак 5,2 милијарди $. Дакле више него половина износа истраживања за рак иде на потребе 2-3% популације. (http://report.nih.gov/categorical_spending.aspx)

>>> ДОКАЗ да је хомосексуалност изљечива: Свједочанство бившег трансвестита (ВИДЕО)

Но, не ради се само о АИДСУ. 32% педера и лезбијки су алкохоличари (према 7 % у општој популацији).(Fifield, Latham i Phillips, „Alcoholism in the Gay Community”). Употреба дрога међу хомосексуалцима је 28-35% у односу на 10-12% у општој популацији.(H. Lowinson, „Substance Abuse”). Према ЦДЦ извјештају за 2012, 75 % случајева сифилиса у УСА отпада на гаyеве. Анални секс је плодно тло за Шигеллу, Ентамоебу, Гиардиу те Хепатитисе А и Б. Занимљиво, ХПВ који узрокује рак грлића матернице нађе се код готово свих ХИВ-позитивних педера („Report of study at annual meeting of American Society of Colon and Rectal Surgeons”, 2002.)

Плодни расадници

ЦДЦ студија потврђује да су млади бисексуални мушкарци „мост” за пријенос ХИВ-а женама. Зашто су баш гаyеви такви расадници ХИВ-а? Лаички речено: нису они криви – крива је природа. Како фетус не би био третиран „страним” тијелом, потребно је да имуносустав привремено буде надмудрен. Сличан изазов да потисне имуносустав има и сперма. Гаyеви иду против природе, те сперма заврши тамо гдје није предвиђено. Гаy-околиш за прихват сперме није тако амбивалентно имунолошки софистициран, а сперма и даље има задатак потиснути имуносустав приматеља. Дапаче, стијенке њиховог „прихватилишта” су дебљине једне људске станице, све како би се упијало текућину и електролите из фекалија. То је практички улаз директно у крв. Ту су и микро и макро одеротине због непредвиђене „вожње у супротном смјеру”, угуравања прстију шаке и свега другога с криве стране [види претходни наставак: „Љубав у септичкој јами“ http://croative.net/index.php/vijesti/item/4720-ljubav-u-septi%C4%8Dkoj-jami ]. Одлучити се на болну вожњу у „супротном смјеру” или примити фистинг вјеројатно је пуно лакше уз отупљеност/анестезију алкохолом или дрогама. Секс у пијаном стању или под дрогом има 81% гаyева и 78% лезбијки.

Хорор

Типична гаy пракса је прави медицински хорор – замислите размјену слине, фекалија, сперме и крви с десецима непознатих мушкараца током године. Замислите пијење урина, гутање фекалија (детаљи у тексту „Љубав у септичкој јами”) и ректалне трауме на редовитој бази. Како не рекламирати такав живот дјеци као здраву алтернативу! Често се „весели” сусрети одвијају на екстремно несанитарним мјестима налик земљама трећег свијета. Према магазину „Тхе Гаy Репорт”, њихова су најчешћа љубавна мјеста: јавни заходи, аутобусне постаје, бензинске црпке, књижнице, цестовна одморишта, клубови, гаy барови, ноћни клубови, порно књижаре, пееп-схоw, кина, паркови, плаже, јавна купалишта… Пријатељски речено, хомосексуалци су сексуално „узнемирени” људи који се баве врло опасним активностима и као такви су деструктивни према себи и околини.http://www.familyresearchinst.org/2009/02/medical-consequences-of-what-homosexuals-do/

Знајући ове чињенице тешко је истовремено гледати углађене гаy активисте у јавним наступима. С којег су планета они пали. Или се ради о неким различитим популацијама, само нам то нитко није објаснио.

Или имате права хомосексуалаца или јавно здравство – не можете имати обоје

Гаy магазин „ПридеСоурце” извјешћује да је ризик од аналног рака већи 4000% за мушкарце који имају секс с мушкарцима. ЦДЦ тврди да гаyеви имају 860% више вјеројатности покупити друге сполно преносиве болести. http://theroadtoemmaus.org/RdLb/22SxSo/PnSx/HSx/HsxDdly.htm  Након што је Сан Францисцо добио законе о гаy правима, венеричне болести су досегле 22 пута веће вриједности од националног просјека. 100% повећање хепатитиса-А, 300% хепатитиса-Б, амебне инфекције цријева 2500%, а 20% гаyева има ректалну гонореју (“Wхен Тхе Wицкед Сеизе А Цитy”, 1993). То би си пожелио сваки градоначелник.

Лезбијке имају значајно већи ризик бактеријских вагиноза, рака дојки и јајника него хетеросексуалне жене. (Тхе Медицал Институте оф Сеxуал Хеалтх репортс, Еxецутиве Суммарy, “Хеалтх Имплицатионс Ассоциатед wитх Хомосеxуалитy”).

Дакле, не ради се само о ХИВ/АИДС-у, већ о цијелом низу болести које коштају цјелокупно друштво, те о одузимању средстава за остале болести које нису зарађене свјесно одабраним понашањем. Закључак: Или имате права хомосексуалаца или јавно здравство – не можете имати обоје.

Лијек Трувада као замјена за презервативе

Данас зараза ХИВ-ом није више смртна осуда. Једино што треба доживотно пити лијекове да се ХИВ држи како-тако под контролом. Према гаy магазину Хивплусмаг.цом (http://www.hivplusmag.com/opinion/2014/05/27/well-never-stop-spread-hiv-without-vaccine) трошкови ХИВ лијекова су данас преко 1.000 долара мјесечно и процјењује се да ће у УСА заражена особа потрошити 500,000 долара тијеком живота. Како задовољно наводе, већина трошкова иде на терет америчких порезних обвезника. Судбина доживотног узимања лијекова и њихов незгодан попратни учинак (главобоље, мучнина, прољев, вртоглавица, несаница, губитак апетита, болови у мишићима, осип и сврбеж…), типична неодговорност порема другима и према себи, те недостатак новца узрокује да само 25% заражених држи свој ХИВ под контролом. Осталих 75% играју игру „Шаљи даље”. Не престати се бавити таквим сексуалним активностима унаточ сазнањима о свим ризицима заиста је знак тешког овисничког понашања и озбиљне болести.

>>> ЕУРОПСКЕ ВРИЈЕДНОСТИ: У Норвешкој одржан дјечји “гаy фестивал” (ВИДЕО)

Они који још нису заражени ХИВ-ом данас све више узимају превентивно један лијек. Еуфорично се надају како је лијек Трувада замјена за омражене презервативе јер смањује ризик инфекције. То ће засигурно довести до експлозије других сполних болести, ако већ не ХИВ-а или његових мутација. Фармацеутска индустрија их увјерава да је ХИВ само још једна кронична болест попут дијабетеса и да требају редовито узимати дневне дозе њихових лијекова као превентиву, па могу даље радити што већ воле радити. (http://www.out.com/entertainment/popnography/2014/05/15/aids-breakthrough-weve-been-waiting-0)

Овисници о узајамном мастурбирању

ЛГБТ су овисници о узајамном мастурбирању. Емоционално оштећени и заустављени у развоју сполног идентитета упуштају се у бјесомучно тражење прихваћености кроз међусобно мастурбирање – на што се своди истосполни секс: с било киме и што чешће. Ту нема потребе за суптилним односима сполова и толеранцијом природних различитости. У том једноставном зрцалу „ЈА” је на првом и једином мјесту: „Ја ћу тебе, па ћеш ти мене”. То је једино што се може закључити гледајући једну напреднију гаy параду о којој наши ЛГБТ могу само чезнути (прогооглати „уп yоур аллеy зомбиетиме” http://www.zombietime.com/up_your_alley_2008/).  Потпуно је немогуће ове људе повезати с идилом коју приказују медији и гаy-активисти с темама брака, одгајања дјеце, љубави и људским достојанством…

Након ГМО сада имамо и СМО

ЛГБТ су идеални потрошачи фармацеутске индустрије у свим фазама: превентивно прије него се заразе ХИВ-ом, те након што се заразе. А свако мало покупе још обичне сполно преносиве болести, те друге попратне болести. Што се тиче фармацеутске индустрије, да нема хомосексуалности, требало би је измислити. Као што је ГМО замјена за природну храну, тако је ЛГБТ сексуална модификација (СМО) као замјена за природну сексуалност.

– „Докторе, боли ме кад се овако ударам батином. Што да радим?”
– „Престаните се ударати.”

Када би се тај и даље наставио ударати, сви би се сложили да је болестан и да га треба свезати у ону кошуљу да више не удара себе нити друге око себе. Са становишта јавног здравства, ЛГБТ ударају себе и све нас уоколо. А некоме „горе” баш тако одговара.

 

Глас Балкана 

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Ево ти Србијо и Београде највећих вредности и достигнућа Вучићевог велеиздајничког режима (фото)

4.1 (32) Само опуштено и уживанција. Седите код куће као да вас се све ово …

Монах Антоније ухапшен па пуштен, за њим била расписана потерница

4.6 (17) Јуче у поподневним сатима Вучићева полиција је привела монаха Антонија. Разлог за привођење …

13 Коментара

 1. Sodoma i Gomora je ovo sto nam vlast radi u ovoj banana republici, a ne gomila gologuzana koji nikome nisu nikakva pretnja. Opet skrecete paznju sa pravog problema, da niste i vi na platnom spisku drzave kao i mnogi drugi mediji?

  • Дајте Олга молим вас! Ако ико пише о правим проблемима ове земље онда смо то ми. И не скрећемо никакву пажњу већ пратимо актуелна дешавања. А ако вам се којим случајем не свиђа оно што радимо слободни сте увек да посетите пијемонте истине и правде Б92, Блиц, Курир и Информер.

  • Око тог платног списка. Ово што ви имате прилике да читате код нас плаћају вам моја три детета. Од шест, четири и две ипо године. од њихових играчки и њиховог времена се отима да би ви имали прилику да читате ово што читате. срам вас било!

 2. Pa ove nase, normalne zenske, su pederi, potrebno je da je muvas danima dok ti neda, a vidi ove pedercini, jebu se ko zdecevi, na svakom cosku.Mislim ko im jembe mamu, neka su to sto jesu, samo bez tih parada i javnih nastupa, kao sto radi i ostali normalan svet, u sobu, pa uzivaj sa partnerom, partnericom.

 3. Prirodno je da ja uzmem TOLJAGU i da ih dobro IZDEGENECIM i preobratim u normalne ljude. To je sasvim PRIRODNO.

 4. „Знајући ове чињенице тешко је истовремено гледати углађене гаy активисте у јавним наступима. С којег су планета они пали. Или се ради о неким различитим популацијама, само нам то нитко није објаснио.“ – još mi je teže gledati „kulturne i učene“ ljude koji ih podržavaju…

 5. Педери и лезбејке ће нам уништити здравствене фондове. Нећемо имати пара за превенцију и лечење нормалних људи. Изгледа да су фармацеутске компаније највећи спонзори геј парада јер им оне регрутују нове потрошаче лекова. Шокиран сам текстом који сам прочитао. Просто немогу да верујем колико та врста људи нема ни мало достојанства ни самопоштовања. Стварно су болесници и као такве их треба ставити у карантин да не угрожавају здравље људи у својој околини. Да ли је ико од политичара који их подржавају прочитао овај текст?

 6. Hvala bogu jedan pametan treyven i naucni tekst o satanskim demonima yvanim lgbt,sto bi ja preveo kao lud gologuyo blesav trut.Toma

 7. Tako je!Svaka cast na tekstu!Pozdrav od oca troje dece.

 8. Za njih postoji jedan vrlo jeftin lek samo BATINE .

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Send this to a friend