fbpx

Соња и Млађан Ђорђевић: Због нечије жеље за сатирањем политичких противника означили су наше дете од 15 година, тужићемо Kсенију Вучић

1
(1)

Наш син је недавно напунио 15 година.

 У понедељак је ишао да полаже матурски испит за који се марљиво спремао као и сви основци у Србији.

У уторак смо на вестима видели да су тестови „процурели“ у јавност.

Истог дана је са својим друговима и другарицама протестовао против тешког немара који је у потпуности довео у питање вишемесечно спремање за најважнији тест у досадашњем животу читаве генерације.

У среду су га се дочепали режимски таблоиди, народни посланик Српске напредне странке Владимир Ђукановић, „новинарка“ Kсенија Вучић, Национални дневник телевизије Жељка Митровића, дневник ТВ Прва…

Противно међународним конвенцијама, законима о заштити малолетника, противно медијским законима, новинарској етици, противно сваком моралу, па и људскости, означили су дете од 15 година да би се разрачунавали са политичким противником, кога једино нису још помињали у контексту временске прогнозе

Било је на том протесту још много деце, родитеља и наставника, на које смо све веома поносни због храбрости и жеље да се боре против неправде. Али су мегафони овог режима дограбили нашег сина.

Противно међународним конвенцијама, законима о заштити малолетника, противно медијским законима, новинарској етици, противно сваком моралу, па и људскости, означили су дете од 15 година да би се разрачунавали са политичким противником, кога једино нису још помињали у контексту временске прогнозе.

Ми смо наше дете васпитали на начин да не трпи неправду, да није лепо лагати, да је важно да поштује старије, да учи, да се радом и поштењем долази до успеха. Да има поверења у систем и државу, да верује да ће једног дана моћи да буде шта год пожели уколико свим срцем стреми ка томе. Тако је и постао вуковац и био предложен за ђака генерације у својој школи.

 Зато је и изашао са великим бројем својих вршњака да се јавно побуни против нечега што није фер: да се неко труди и учи, а да неко препише готова решења. Kако било ко од деце и нас родитеља после свега може да верује да није „процурео“ и тест за српски или „резервни“ комбиновани?

Али, што је још горе, од данас је наше дете од 15 година означено међу својим вршњацима као припадник једне политичке опције. Оне коју председник лично готово свакодневно назива „лоповима“, „криминалцима“, „издајницима“, „олошем“.

Након свега, већ колико данас наш син ће се срести са својим вршњацима, који верују да је заиста било тако, јер су у кући тако научени.

Kада пунолетно лице изврши кривично дело, објављују се иницијали, но нечија жеља за сатирањем политичких противника толико нема кочницу, да организовано медијски „нишане“ дете од 15 година

 Kада пунолетно лице изврши кривично дело, објављују се иницијали, но нечија жеља за сатирањем политичких противника толико нема кочницу, да организовано медијски „нишане“ дете од 15 година.

Пред нама родитељима су правне могућности. Можемо да поднесемо тужбе против свих режимских медија који су нам означили сина као припадника политичке опције која је супротна режиму или хулигана и тако га ставили у врло незавидну ситуацију. А када тужите таблоиде и режимске медије у Србији, зна се кога тужите. Тужите једног човека, једну породицу и припадајуће кумове и братију.

Због тога ћемо тужити једног представника. Kсенију Вучић.

„Новинарка“ Вучић је на каналу Пинк 3 отишла корак даље и изјавила да је наш син палио фотографију министра Шарчевића, што је апсолутна неистина.

Зна се да се у Србији увек оде тај „корак даље“.

Због тога желимо да нагласимо: буде ли наш син доживео икакву непријатност или, не дај Боже, инцидент због оваквих означавања од стране таблоида, Пинка и чланова СНС-а, реаговаћемо и као родитељи, пре свих и пре свега.

Поносни на свог сина и матуранте ‘04,

Соња и Млађан Ђорђевић

НСПМ

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Јел неко овом будаку икад одрадио тест за ителигенцију?! Много је бре све ово… (видео)

4.1 (23) Навикли смо на разноразне изјаве Ане Брнабић, екс премијерке, али најновија из “Хит …

ПОХАПСИТЕ ИДИОТЕ који су извели 3.000.000 људи на лажне изборе а сутра поново уводе ванредне мере!

4.7 (13) Председница Владе Србије Ана Брнабић најавила је да ће на седници Кризног штаба …

3 Коментара

  1. a jel to ona sto ima kopile sestru a ne zna s kim, e takvi naj vise o postenju.

  2. Идиот ни као млад није могао ништа боље да нађе. Нашла крпа закрпу.
    Нека гледају своју децу а оставе туђу на миру.
    БРАВО ДЕЦО!

  3. ЈебоИмЈаМајку

    Krenuli su i na decu! Ovu vuçkovu kuravu zajedno sa njenim bivšim pravo na banderu! Kurvetina je znanje pokupila od svog muža, neopevanog smrada i uzurpatora predsedničke fotelje, jebo li im pas mater onu njihovu krivinu oboma!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *