Став

Сорошев „балван“ Србима

Четврт века колапса Србије су креација исте екипе, вођене идеологијом олињалог вука. Све за доларе – доларе ни за шта.

Црногорско-херцеговачки брачни пар остаје неуморан и након више од четврт века разарања Србије. Нобеловски звучи недавна изјава за медије нежније половине брачног пара: Србија да уклони Косовски балван са пута на запад

Некадашњи националиста, оснивач четничког покрета и идејни творац грађанског рата у Југославији је на делу доказао своју доследност. Вашарској креатури Срби могу да захвале за поздрав са три раширена прста, којим су СС нацисти полагали заклетву.

Бивши члан Савеза Комуниста и потпросечни новинар Танјуга из Африке је осамдесетих година одустао од позива за који није имао талента. Неуспео покушај књижевности остаће упамћен по јавним позивима на рат и крвопролиће. Делузиони свет болесног ума је оличена у (не)делима од којих је најпознатији „Нож“.
Недостатак талента и озбиљног рада, Вук је надоместио својом политичком подобношћу – свакоме ко је спреман финансијски допринети каријеристи. Почевши политичку каријеру, најпре је као експозитура националиста из емиграције пропагирао грађански рат и геноцид, до појаве богатијег финансијера.

Ђерђ Шорош је своју куповину Србије започео куповином новинара, писаца, естрадних уметника и невладиних организација. Милионске донације под плаштом филантропије почетком деведесетих, две деценије касније Шорош је наплатио багателном куповином милијарди вредних предузећа.

Демонстрације 9-ог марта су донеле разрушени Београд и две људске жртве, али без одговорности по организатора пуча. Извори блиски „Српској Гарди“, која је деловала на почетку рата у реону Госпића помињу Вука Драшковића као наручиоца убиства команданта Гарде. Ђорђе Божовић – Гишка, који је мучки убијен упуцавањем са леђа је према истим изворима био колатерлна штета „коверте“ која је из Хага послата Драшковићу.

Црногорско-херцеговачки брачни пар се према наводима више медија помиње и као наручилац убиства српске деце у кафићу „Панда“ децембра 1998 у Пећи. Ликвидација је плод сарадње блиских рођака из Црне Горе, који су трговали дрогом за Шиптаре из Јабланичке групе под командом Рамуша Харадинаја. Циљ је био да се дискредитује тадашњи Председник Милошевић, а извори говоре о 500,000 немачких марака плаћених Харадинају 2-ог децембра.

Најпогубнији део Вукове службе страним налогодавцима је било његово ангажовање у вршењу власти. Херцеговац је, као министар спољњих послова Босанца Тадића најзаслужнији за потписивање споразума о транзиту нато трупа кроз Србију, потписом документа 18 јула 2005. Босанац Тадић је 7.9.2006 више него спорни SOFA споразум о имунитету америчким и нато војницима „за било које поступке и било какво почињено дело на територији Србије“.

Обајашњење оваквих поступака Вука Драшковића може се објаснити не само финансијским „инекцијама“ и Хашком ковертом, већ и породичним наслеђем. Вуков отац Видак Драшковић је био заменик команданта партизанске јединице која је у три јаме у Миљевини (Босна) 1945 године стрељала 25,000 српске деце из Шумадије. Нико од стрељане деце није био млађи од седам нити старији од петнаест година.

Добродушност и наивност мојих Шумадинаца је толико безгранична да се понекад граничи са глупошћу. Злочин масовног стрељања 25,000 српске деце из Шумадије, којима су херцеговачки партизани пунили јаме у Босни награђена је некада милионским гласачким телом и свим привилегијама добијеним од Србије.

Климакс идиотизма добродушности мојих Шумадинаца најбоље се огледа у томе што просечни сељак, након целог живота проведеног у њиви, на снегу, сунцу и киши добије 11,000 динара пензије. Јачи део црногорско-херцеговачког брачног пара, Даница Драшковић прима скромних 811,000 динара месечно.

Даница Драшковић се још од 1990 године налази у инвалидској пензији, која је последица „анксидепресивности“. Делузиони повод за инвалидску пензију је „тешка болест“ повремене вртоглавице и опсесивне бриге праћене нежељеним мислима. Наводна инвалидска пензија Данице Драшковић се нашла под истрагом, али је „сређена“, заједно са инвалидском пензијом Љубише Бухе – Чумета, на неуропсихијатријској клиници у улици др.Суботића број 6.

Тешка инвалидност Данице Драшковић није је спречила да буде у управном одбору НИС од 2009 године, као члан управног одбора директора компаније.

Уместо законом предвиђеног одузимања инвалидске пензије, Даница не само да прима 811,000 динара месечно, већ заједно са слабијом половином брачног пара – Вуком, поседује и ланац локала за издавање на луксузним локацијама. Према доступним подацима од маја 2014, чак се и хотел „Славија“ налази у рукама црногорско-херцеговачког брачног пара.

Постоји добар разлог зашто свака иоле озбиљна земља у свету законом лимитира могућност државничких функција искључиво на особе рођене у матици. Црногорско-херцеговачки брачни пар је само један од примера зашто Србија није озбиљна држава.
највећи препрека Србији су управо такви „балвани“

————————————————————————————————–
http://www.vaseljenska.com/vesti/zlocini-vidaka-oca-vuka-draskovica/
http://hr.wikipedia.org/wiki/Vuk_Dra%C5%A1kovi%C4%87
http://www.intermagazin.rs/danica-draskovic-najbogatija-penzionerka/
http://www.telegraf.rs/vesti/politika/1226878-invalidska-penzija-danice-draskovic-pod-istragom-sumnja-se-da-joj-je-to-sredio-muz-vuk
http://www.pravda.rs/2015/04/25/draskovic-srbija-da-ukloni-kosovski-balvan-sa-svog-puta-na-zapad/
http://www.crveneberetke.com/istina-izasla-na-videlo-vuk-i-danica-draskovic-narucili-ubistvo-srpske-dece-u-kaficu-panda/
http://www.pravda.rs/2015/03/20/lazanski-vuk-draskovic-je-bez-ovlascenja-potpisao-sofa-sporazum/
https://getosrbija.wordpress.com/2015/04/01/zasedanje-i-donoenje-odluka-na-sednicama-vlade-u-srbiji/
http://www.radiosrpska.com/#!Vuk-i-Danica-Dra%C5%A1kovi%C4%87-naru%C4%8Dili-ubistvo-srpske-djece-u-kafi%C4%87u-Panda-u-Pe%C4%87i/c1qk4/550bbd7a0cf292acc4c7e2f0

Периша Рељић / Инфо.анонимни

фото: Зоран Илић

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

�оментара

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
Close

Детектовали смо Адблокер!

Поштовани, рекламе су једини начин финансирања нашег сајта те вас молимо да угасите адблокер на нашем сајту како би нам тако помогли да наставимо да објављујемо још боље и квалитетније вести без цензуре и длаке на језику. Хвала на разумевању!