СРБИЈИ ПРЕKИПЕЛО: Покренута велика петиција против миграције!

4.9
(143)

Kампања „Нећемо насељавање миграната у нашем граду” званично почиње данас након представљања скупљања петиције против мигрантске политике.

локалне власти у Чачку, насељавања миграната и изградње мигрантског центра, изјавио је лидер Двери Бошко Обрадовић на данашњој конференцији за медије.

Обрадовић је истакао да након изјаве Александра Вучића из Атине, да је Србија спремна да прихвати мигранте из Грчке, како је навео, постаје свима јасно да се постепено остварује план да се села и унутрашњост Србије насели мигрантима.

„ Александар Вучић веома прецизно и посвећено по узору на Ангелу Меркел остварује план да Србија буде насељена мигрантима. Она је решила проблем наталитета у Немачкој тако што је увезла мигранте и испада да тако нешто треба применити и овде у Србији и да ће то донети економски раст и нову радну снагу за српску привреду”, рекао је Обрадовић додајући да Србија сада има двоструки проблем.

„Са једне стране наши млади људи и читаве породице одлазе из Србије у иностранство што ће се посебно повећати за неколико месеци када Немачка потпуно либерализује улазак нове радне снаге ван ЕУ на територију Немачке, а са друге стране имамо и враћање миграната у Србију који нису добили азил у некој од европских држава и на тај начин ће се овде направити потенцијални највећи мигрантски центар у Европи”, изјавио је Обрадовић.

Он истиче да су Двери унапред заузели став на нивоу града и тог разлога они покрећу кампању и петицију за скупљање потписа за поништавање одлуке Скупштине града о унапређењу положаја миграната и против изградње мигрантског центра у Чачку.

„Очекујемо велику подршку наших суграђана за ову петицију, јер би смо на овај начин најбоље спречили проблеме са којим су се суочили грађани многих других места у Србији где су мигранти већ смештени. Ова петиција биће скупљана од стране наших активиста на штандовима који ће бити постављени на више локација у граду, по селима и наравно свако ко буде хтео да потпише може то учинити и у просторијама Градске организације Двери у Чачку сваког радног дана од 9 до 16 часова”, изјавио је Обрадовић.

Након обраћања, лидер Двери је први потписао петицију, а након њега то су учинили и присутни одборници Двери у Скупштини града Чачка.

РИНА

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Да ли је Торлакова вакцина заиста Торлакова? (видео)

5 (2) Kакво лудило, па Торлак и није правио вакцине, ко зна одакле су стигле …

Београд поново најзагађенија престоница у Европи, Нови Пазар по загађености ваздуха трећи у свету!

0 (0) Престоница Србије константно има проблем са загађењем ваздуха, нарочито у ово доба године …

6 Коментара

  1. Доктор са Чубуре

    Не видим разлог за петицију. По Уставу, војска је дужна да брани државу од инвазије споља. Петиција неће покренути ни један државни орган да ради свој посао, а само ће пролонгирати растење притиска у експрес лонцу. Међутим, има ту још нешто. Када народ већински дође на став да неки део државе не обавља своју дужност, дешава се да сам преузме ту функцију. Онда се то не зауставља лако и буде много више мртвих него што би у великим догађајима морало да буде.

  2. Neka prošire tu peticiju na celu Srbiju. Migranti su muka svih nas i tek će biti.
    Treba raspirsti i peticiju za smenu ovog ludaka sa mesta predsednika. Potpuno će nas uništiti.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Send this to a friend