Насловна / Србија / Срђан Ного: Истине ради, не дајте да вас обмањују!

Срђан Ного: Истине ради, не дајте да вас обмањују!

Даблин обавезује државе ЕУ и државе из Европе које су добровољно одлучиле да му приступе. И до сада су 4 државе које нису у ЕУ одлучиле да потпишу Даблински споразум, Швајцарска, Линхенштајн, Исланд и Норвешка, што је председник владе и признао. Србија, која је у процесу придруживања ЕУ, може да потпише Даблин. Понављам питање: Да ли је председник владе Ана Брнабић потписала, или намерава да потпише Даблински споразум? Она може да га потпише, овлашћено је лице. То је права тема.

Србија данас

Актуелно

Жаклина са Н1 и тешка питања за великог лажова (видео)

Тешка питања за великог лажова и криминалца Вучића. Погледајте какве је одговоре дао! Србија данас

БРНАБИЋКА, ПРЕСТАНИ ДА ЛАЖЕШ! Путин то није рекао!

Премијерка Србије Ана Брнабић оценила је да посета председника Русије Владимира Путина Србији апсолутно неће …

5 Коментара

  1. Bolje je sada reagovati nego kada dobijemo tolike izbeglice.Bice kasno.Ne vidim u cemu je ovaj covek pogresio.Ako mu se sudi ili ako ga osudjuju znaci da je u pravu.Ako nije u pravu ne treba da brinu.

  2. Ovakvi agresivni napadi govore sami za sebe. Da nije istina to sto on iznosi narodu ne bi se oviklovnovi ni javljali, sto bi se obazirali na neke tamo zeljne medijske paznje.
    Ali ne, kidisu na njega navijeni mutanti, kao da ce tako sakriti istinu.

  3. Izgleda da su neki poceli da se plase istine ili istina izlazi pre vremena.Sada bi trebalo neki iz vlade da odu na informativni razgovor pa da se sazna sta to rade i li sta imaju nameru da urade jer ce posle biti kasno.

  4. Тако су причали и да неће потписати да ЕУ усташија контролише наше границе. Не треба им ништа веровати. Ного је у праву. Бандере вапе за њима.

  5. Ova pederska prakljaca je „izrazila zelju“ da se uclani u sns, tamo ti je i mesto, medju ostalim pederima, nakazo.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Simple Share Buttons