Шта је Канвас? Тајни досије београдске организације за државне ударе

5
(1)

Након што је Срђа Поповић понудио своју помоћ демонстрантима у БиХ, односно након што је јавно понудио помоћ КАНВАС-а, ексклузивно објављујемо тајни досије  о тој организацији специјализованој да за своје спонзоре по задатку организује и спроводи државне ударе.

Према незваничним информацијама демонстранти у БиХ одбацили су могућност мешања КАНВАС-а и Поповића у демонстрације у БиХ.

Досије који ексклузивно објављујемо јасно говори о позадини организације и мреже Срђе Поповића. Овај досије је по незваничним информацијама до којих смо успели да дођемо саставила једна светски позната обавештајна служба.

Шта је Канвас?

 

прессх.нет

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Западне службе припремиле, извеле, и платиле два највећа преврата у српској историји – 27. март 1941. и 5. октобар 2000. године

4.3 (15) ЗНАЧАЈНА дешавања у историји једног народа често је неопходно наново процењивати и оцењивати. …

Да ли ЕУ преко Сороша најављује државни удар и суспензију српског Устава?

4.5 (6) Јучерашња изјава Милана Антонијевића, представника Сорошеве невладине организације блиске властима у Србији и …

4 Коментара

  1. Добар текст. НИКАДА не треба заборавити „љуте отпораше“ који су сада у ДС и ЛДП. Сетимо се само да су чак догурали до врха правосуђа (Хомен) и чак до врха БИА (Саша Вукадиновић, чувени отпораш који се „посебно истицао“ током пребројавања гласова.)

  2. БАНДА ИЗДАЈНИКА И ПАРАЗИТА Која би зарад „шачице“ безвредних папира званих УСА $ издали и рођеног оца,мајку,брата,сестру!!!!Само да не „озноје“ паразитску гузицу!!!Е што им није Путин рмбали би они по Сибиру барем 20год!!!!

  3. Kada smo pre 10 dana u svojim saopštenjima i komentarima na dešavanja u BiH javno saopštili i obelodanili učešće CANVASA u tim protestima, proglasili su nas za nacionaliste, fašiste, anti radničke i anti narodne elemente , jer , zaboga nismo potrčali grlom u jafode i pružili bezrezervnu podršku gladnom narodu na ulicama. Treba biti intelektualno i moralno zreo, odgovoran ,pre svega, pred svojom savešću pa potom i pred ljudima kojima saopštavaš neku informaciju. CANVAS i ostali ološ povezan sa njim slobodno šeće ovom zemljom, ratni zločinci koji na savesti imaju na hiljade života , iako posredno ali to im ne umanjuje odgovornost, zaštićeni su i udomljeni u Srbiji ….. to sve nas , sve Srbe , čini njihovim saučesnicima jer ni prstom nismo mrdli da se ta septička jama isprazni.
    http://www.kps.rs/analize/1196-analiza-revolucija-ili-evolucija

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *