Стање опште безбедности у Србији је веома лоше и све ће бити горе

Стање опште безбедности у Србији је веома лоше и све ће бити горе

0
(0)

Буквално да не прође један дан а да у медијима не освану вести о тешким криминалним делима, убиствима, обрачунима криминалаца, експлозијама бомби, организованом ремећењу јавног реда и мира. Поред тога сведоци смо да је мађарска гранична полиција са њиховом царином у року од пет дана на граници са Србијом запленила преко 630 кг дроге који су пут западне европе пребацивали шиптари из Прешева и околине. Просто је невероватно да се у малом Прешеву путнички аутобус напуни са 110 кг чистог хероина а да српска полиција уопште нема појма о томе као што није имала појма да је у камион који је возио шиптар исто тако упаковано преко пола тоне марихуане и хашиша.

Обрачуни криминалаца у по бела дана постали су свакодневница народа у Србији као што су свакодневница постале и експлозије ауто бомби у густо насељеним местима. У Србији као да не постоји полиција и службе безбедности. Сведочимо сваки дан да је организовани криминал под влашћу напредњака просто добио крила о чему најбоље сведоче и цене наркотика на српским улицама. Тешких дрога и наркотика никада није било више на српским улицама и она никада није била јефтинија.

Фингиране и лажне акције полиције које су по правилу усмерене на ситну рибу не дају никакве резултате јер нису ни организоване како би се постизали резултати већ да би се у јавности створила лажна слика о некаквим успесима српске полиције. Читава прича постала је просто трагикомична. Проблем је што ће та прича бити све гора и питање је само времена када ће жртве криминалаца и неспосбне полиције постати обични грађани.

Док Србијом шпартају шипатрски аутобуси и камиони пуни дроге министар полиције брине о предстојећим изборима у Београду?! Нисмо чули ни како је реаговао на чињницу да му је у центар Београда пре неких десетак дана убачена диверзиона група сачињена од криминалаца из Хрватске и Бугарске која је успешно одрадила посао. А посао је била показно тактичка вежба која је показала да српска полиција и службе безбедности нису у стању да гарантују безбедност грађана Србије. У срцу Београда. И као по обичају слушамо небулозе које се врте већ деценијама како је стање безбедности редовно док нам се земља на очи распада и смањује. Пре неки дан су послали патролу полиције код психичког болесника који је био наоружан аутоматском пушком што је резултирало губитком два живота од којих је један био полицајац.

Земљом су овладали нарко кланови и организоване криминалне групе које су се инфлитрирале и све поре друштва, система безбедности па и у сам државни врх.

Зато ће стање опште безбедности у Србији бити све горе.

Милинко Милинчић

Србија данас

 

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Најбоље да у суду да направите НАРКО тезгу и делите хероин, јер овакве пресуде су ИДИОТИЗАМ!

Најбоље да у суду да направите НАРКО тезгу и делите хероин, јер овакве пресуде су ИДИОТИЗАМ!

5 (4) Глумац Бане Видаковић осуђен је данас на новчану казну у износу од 100 …

Нишки суд покушава свим снагама да смањи казну Немањи Стаменковићу који је маминим аудијем убио дете и оца троје деце

Нишки суд покушава свим снагама да смањи казну Немањи Стаменковићу који је маминим аудијем убио дете и оца троје деце

5 (7) Основни суд у Нишу донео је наредбу да се изврши комисијско вештачење Немање …

Leave a Review

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Send this to a friend