Што пре овог лудака спроведете на клиничко лечење тим боље по Србију и народ!
фото: принтскрин, Пинк

Што пре овог лудака спроведете на клиничко лечење тим боље по Србију и народ!

У Београду је одржан још један састанак амбасадора земаља квинте са председником Србије Александром Вучићем. Ни овог пута не зна се да ли је нека понуда на столу и какав би могао да буде договор да би се ситуација на прелазима са Kосовом и Метохијом смирила.

После састанка са амбасадорима, а о све напетијој ситуацији на косовским прелазима председник Вучић проследио је грађанима једну реченицу саопштења.

„Посвећени смо очувању мира и поштовању Бриселског споразума, али никако нећемо да дозволимо понижење ни Србије, нити њених грађана“, навео је.

Осам дана Срби са Kосова слушају шта председник Србије неће. Ни овог пута као ни прошле недеље није познато шта је то због чега би Србија била понижена. Оно што је Вучић открио синоћ јесте како разговара са појединим амбасадорима.

Вучић: Хоћеш ти да ми одлучујеш где ће да се крећу на територији централне Србије наше јединице, јеси ли ти нормалан бре човече?! Јеси ли ти нормалан бре, да ли си нормалан?! Можете да замислите у каквом сам емоционалном стању био кад сам то говорио амбасадору једне од најмоћнијих земаља света

„Хоћеш ти да ми одлучујеш где ће да се крећу на територији централне Србије наше јединице, јеси ли ти нормалан бре човече?! Јеси ли ти нормалан бре, да ли си нормалан?! Можете да замислите у каквом сам емоционалном стању био кад сам то говорио амбасадору једне од најмоћнијих земаља света“, рекао је Вучић гостујући на ТВ Пинк.

„Народе мој, открићу вам једну истину, никада председник Србије није викао на амбасадоре, јесте их вређао на телевизији, пред вама, онако одокативно и ђутуре, да не знате на кога заиста мисли, али уживо није никада“, написао је Милан Антонијевић на Твитеру.

„Народе мој, открићу вам две истине. Никада Антонијевић није био у државној делегацији и никада није седео на састанцима са председником и амбасадорима. Ја јесам. Председник јесте, иначе, веома уљудан и пристојан али, када је требало, није се либио да повишенм тоном одговори“, одговорила му је саветница председника Сузана Васиљевић.

И то је све што знамо о разговорима са амбасадорима. Међутим, из Брисела штиже информација више.

„У изјави високог представника ЕУ која је издата јуче јасно је речено да оба шефа преговарача долазе у Брисел у наредним данима и да је то први позитиван корак. Надамо се да ће се састанак одржати, када будемо имали више детаља обавестићемо вас“, изјавио је портпарол Уније Петер Стано.

Срби са севера Kосова објашњавају да се нико не бави проблемом који је већи од пробних таблица и поручују да им недостају информације шта даље.

„Ту говоримо о 9.000 аутомобила, аутобуса и камиона који имају KМ таблице или српске таблице градова на Kосову и Метохији, који не добијају пробе и за сада знамо да је план Kосовске владе да их конфискује таблице и буквално не знам шта даље уради. Ја бих волела да се то тиче многих и не само тај већ сви комплексни проблеми косовских Срба разумеју, али ја мислим да српска политика није кадра да се много бави тиме и због тога председнику Вучићу успева да монополизује ту тему, па ни његови блиски сарадници не могу да објасне шта се дешава на Kосову јер их не интересује“, сматра Милица Андрић Ракић.

И наредне ноћи Срби ће бити на барикадама, не знајући шта ће српски политичари учинити да им живот буде лакши.

Н1

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

Поделите вест са пријатељима

Актуелно

Вучић је вас Србе са Косова продао има једно седам година, сад ради да разјебе остатак Србије (видео)

Вучић је вас Србе са Косова продао има једно седам година, сад ради да разјебе остатак Србије (видео)

Србија данас коментар: Веома је тешко нормалном човеку па потом и Србину гледати како шиптарске …

Вучић јавно признао да постоје планови да се угасе Колубара и Костолац и тако уништи комплетан ЕПС

Вучић јавно признао да постоје планови да се угасе Колубара и Костолац и тако уништи комплетан ЕПС

За Србију је потпуно неприхватљив ризик да се у будућности ослања потпуно на угаљ као …

3 Коментара

  1. Kriminalac, kleptoman, lopov, lažov, prevarant, serijski i masovni ubica, bolesnik od svih zamislivih psihičkih bolesti i poremećaja uključujući i kocku, homoseksualni promiskuitet, bračni nasilnik i nevaspitana baraba, primitivni probisvet, ofucana ulična psina je malo izgubila živce ili dramoser samo glumi da ih je izgubio. Ko zna kakvu je novu ujdurmu smislio. Po Srbiji krstare avioni i zaprašuju narod nečim mnogo gadnim, jer lekari kažu da ima neuobičajeno mnogo pacijenata sa upalom pluća, a nije kovid. Posle rasprodaje svog nacionalnog blaga na kraju je prodao i narod najgorim zagadjivačima svake vrste. Ofucana dronjava neznalica, glupan koji nije u stanju da nauči ćirilicu i sabere dva i dva, štrokava i smrdljiva protuva koja se dokopala vlasti pa ne zna da pusti. Ne treba to lečiti, nego ga pustiti da crkava bez ičije pomoći.

  2. TREBA TO LEČITI, ALI ĆE IĆI TEŠKO…KASNO JE ZA NJEGA…

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *