Суд донео одлуку да сви грађани Србије Динкићу уплате по 1.000 евра!

БЕОГРАД, 28. децембар 2016, (Њуз) – Решењем основног суда у Београду сви грађани Србије дужни су да уплате хиљаду евра Млађану Динкићу, бившем гувернеру НБС, бившем министру финансија, министру за регионални развој и председнику Г17+ и УРС.

Овом одлуком завршен је процес који се пред овим судом водио неколико година и који је привукао велику пажњу јавности.

– Поступајуће судије су, ценећи прикупљене доказе, процениле да је Млађан Динкић све своје функције обављао стручно и савесно, да је поштовао све законске прописе и да у његовом поступању нема елемената кривичног дела – стоји у изреци пресуде – Сходно оваквом закључку, суд је донео одлуку да су сви грађани Србије обавезни да му исплате по хиљаду евра. Судско веће је посебну пажњу посветило спорном уговору са ФИАТ-ом за који многи тврде да је штетан по државу и утврдило да је његов највећи део затамњен, а да у видљивом остатку нема чланова који би указивали на кршење закона. Суд сматра и да су грађани одговорни јер су поверовали Динкићевим предизборним обећањима, да су нереално процењивали његове способности и да је 1000 евра правична накнада у овом случају – пише у пресуди.

Ова пресуда ће постати извршна објављивањем у Службеном гласнику, а грађани ће, на кућне адресе, ускоро добити уплатнице којим могу регулисати свој дуг.

Динкић није желео да коментарише пресуду, јер се повукао из јавног живота и посветио компоновању.

Само је кратко поручио да ће поштовати одлуку суда и да ће примати искључиво динарске уплате по средњем курсу Народне банке Србије.

Бојан Савић, Њузнет

Актуелно

Вучић МЦ – Комплетан идиот (видео)

Вучић о фантомкама у Савамали. Комлетан идиот. [youtube url=“https://www.youtube.com/watch?v=dr0IL1PzNTs“] MrZajebaVancija

Њуз.нет: Вучић – У Ниш ћу ићи пешице, пићу кишницу и јести зрневље поред пута

Поштовани пријатељи, Свима је већ јасно да наша држава мора да почне да штеди, а …

2 Коментара

  1. Pa zar najvećeg ekonomskog ubicu ,posle Džefri Najlsa ili kako se zvaše,da oslobode???I kako ima ne pade na pamet da ,,pogledaju,, ispod zatamnjenog texta šta piše,pre nego što izrekoše presudu??? Narod priča kako je ovaj zločinac savetnik našeg premijera,pa mi je nejasno kako premijer reaguje prema ministru pravosuđa čudeći se kako se ništa nije pronašlo protiv Karića i Dinkića.Glumac nema šta.A tužilaštvu da ne pričam!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Simple Share Buttons

Поштовани читаоци,

Помозите рад нашег сајта тако што ћете нас лајкнути, твитнути, плуснути! Хвала!