Швајцарски медији: Александар Вучић је мафија, Дијана ухапшена због…

Швајцарски медији: Александар Вучић је мафија, Дијана ухапшена због…

Под насловом “Зашто Челична Лејди треба да остане иза решетака”, “Der Bund” и “Tagesanzeiger”, швајцарска дневна новина, пише о афери и хапшењу Дијане Хркаловић наводећи да су председник Србије Александар Вучић, али и министар унутрашњих послова Небојша Стефановић, директно повезани са мафијом, те да се тренутно налазе у “рату” који прати цела нација.

Један од поднаслова гласи „Мафија и полиција у Србији“, а објашњава да је Дијана Хркаловић направила своју каријеру у Министарству унутрашњих послова, и то као неко ко је директно комуницирао са мафијашким круговима и обављао прљаве послове Небојше Стефановића.

У тексту се спомиње и Вељко Беливук, али и Александар Вучић за кога се наводи да је на телевизији износио гнусне детаље Беливукових злочина, о млевењу меса, прављењу ћевапа од људских делова тела и слично. Аутор текста је згрожен ониме што је видео у српским прорежимским медијима.

Он даље објашњава успон Дијане Хркаловић. Наводи да су је исти прорежимски медији некада хвалили и називали је „Челичном Лејди“, док је данас „уништавају“ и праве текстове о њеном доњем вешу и голишавим фотографијама. Аутор прорежимске медије назива „машином зла“ која је спремна да уништи живот свакоме ко представља опасност за режим.

У тексту се спомиње и Вучићев син, Данило.

Аутор подсећа на текстове које је објавио КРИК, те наводи да је Данило Вучић, син председника Србије, виђен на истим фотографијама где су били и чланови Беливуковог клана. Текст подсећа и на то да је КРИК објавио сведочење Беливука у којем је тврдио да је Вучић од њега захтевао да обузда навијаче на трибинама како не би узвикивали „Вучићу педеру“.

Аутор спекулише да је хапшење Дијане Хркаловић само упозорење за Стефановића како не би објавио додатан компромитујући материјал везан за председника Србије.

Део текста могуће је прочитати и на званичном сајту „Der Bunda„, али и на сајту „Tagesanziegera„.

Нова.рс

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

Поделите вест са пријатељима

Актуелно

Мића поново запалио ЕПС (видео)

Мића поново запалио ЕПС (видео)

Милорад Грчић је и даље директор ЕПС-а. Vulinizacija Поделите вест са пријатељима

Приватна фирма „Галенс“ узурпира Фрушку гору и тражи затвор за еколошке активисте?!

Приватна фирма „Галенс“ узурпира Фрушку гору и тражи затвор за еколошке активисте?!

Власници компаније Галенс упутили су низ тужби против еколошких активиста који годинама указују на нерегуларности …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *