Тебе су сатерали у ћошак не нас ОЛОШУ ВЕЛЕИЗДАЈНИЧКИ!

Председник Србије Александар Вучић рекао је да „смо ми сатерани у ћошак“ и упитао „шта ћемо 15. децембра кад усијане главе крену на север Kосмета“.

Он је на ванредној конференцији за новинаре рекао да доноси лоше вести и да Албанци ни после одласка Јоханеса Хана у Приштину неће ни да чују за укидање такси.

Kако је рекао, прва лоша вест је то што је Приштина нагласила да неће укинути таксе док Србија не призна независност Kосова.

– Друга лоша вест је да су Албанци данас најавили формирање војске за 14. децембар. Јоханес Хан је био недвосмислен када су у питању таксе које је Приштина увела, они су рекли да ће таксе да буду укинуте кад Србија призна косовску независност. Србија неће тако да преговара. Оно што је проблем, шта ћемо 15. децембра или 15. јануара када неком од усијаних глава падне на памет да шаље војску на север Kосова – рекао је Вучић.

Потези Приштине су, истакао је, неодговорни, страховито неодговорни и доводе нас у најгору опасност.

– Не желим ни да изговорим реч шта је њихова намера, али се плашим да све нас доводе пред свршен чин. Они то раде да би протерали српски живаљ са KиМ, да би њихова чизма заузела север Kосова. То сам рекао на почетку и то понављам данас – рекао је Вучић.

– Они ће у томе имати јавно противљење многих, али суштински скривање погледа и ћутање, и чекање да се то деси, а да Србији буду везане руке. Ми смо сатерани у ћошак, немамо више ни избора. Остаје нам да се боримо за мир, да објашњавамо свима у свету шта је циљ Албанаца и да будемо уз свој народ – поручио је Вучић.

Вестионлине

Актуелно

Тони Блер по други пут међу Србима

Премијерка је саветника Блера спустила у црну кутију мукле тишине, а председник пише пензионерима не …

ЦИРKУС KОЛОРАДО У ЛУЧАНИМА: Вучић се поздравља са Панчевцима!

Председник Србије Александар Вучић рекао је на скупу у Драгачеву да становници тог краја одлучују …

Један коментар

  1. Воле! И зец када је сатеран у ћошак, УЈЕДА. Дај оставку, боље него да ти је ми уручујемо на бандери.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Simple Share Buttons