Насловна / Србија / Ти ћеш тек кривично да одговораш јер си вођа организоване криминалне групе која САРАЂУЈЕ СА ТЕРОРИСТИМА!
Ти ћеш тек кривично да одговораш јер си вођа организоване криминалне групе која САРАЂУЈЕ СА ТЕРОРИСТИМА! 1

Ти ћеш тек кривично да одговораш јер си вођа организоване криминалне групе која САРАЂУЈЕ СА ТЕРОРИСТИМА!

Председник Србије Александар Вучић оценио је данас да су његове идеје о разграничењу на Косову и Метохији пропале јер су „и наш народ и највећи део света мислили другачије“.

Он је после обиласка радова на мосту преко Саве и Колубаре код Обреновца оценио да ће такав став „скупо коштати Србију за 20, 30 или 50 година, када се о томе буде размишљало“.

„Знам да од разграничења нема ништа јер за то није био нико сем неколико храбрих и рационалних људи који су добро разумели српске интересе. Ја се не залажем за независност Косова у њиховим границама које су признали Рада Трајковић или Ангела Меркел али моје идеје су пропале јер је наш народ и највећи део света мислио другачије. Нисам био довољно убедљив, нисам успео да објасним нашим грађанима да је од емоција важнија будућност“, рекао је Вучић новинарима.

Према његовим речима, против разграничења су радили не само они у иностранству који су већ признали Косово, већ и политичари у Србији који су били на власти 2008. године када је проглашена независност.

„Ја ћу бити упамћен по величанственим мостовима и путевима, по томе што ћу за кратко време да реално удвостручим плате и пензије како би људи могли да живе боље а неко други ће морати да саопштава тешке и лоше вести за Србију у наредном периоду“, казао је Вучић.

Он је најавио да ће 8. маја у Италији разговарати са потпредседником владе те земље Матеом Салвинијем, да ће сутрадан, 9. маја имати, како је рекао, „важан сусрет у Тирани“ а 10. маја да ће присуствовати војној паради у Нишу после чега ће разговарати са Србима са Косова и Метохије како би им пренео шта се десило на самиту лидера Западног Балкана у Берлину.

Бета/Танјуг

Како бисте оценили овај текст?

+Кликните на звезду за оцену!

Актуелно

Вучић признао да је још 15. маја добио информацију о јучерашњим хапшењима на Косову и Метохији! 11

Вучић признао да је још 15. маја добио информацију о јучерашњим хапшењима на Косову и Метохији!

Председник Србије Александар Вучић истакао је да је данас ситуација за српски народ на Косову …

Комплетна скупштина са читавим државним врхом ће због КиМ да заврши пред ИСТРАЖНИМ СУДИЈОМ! 12

Комплетна скупштина са читавим државним врхом ће због КиМ да заврши пред ИСТРАЖНИМ СУДИЈОМ!

Скупштина Србије усвојила је са 145 гласова за извештај о Косову и Метохији, који је …

3 Коментара

  1. „Ја ћу бити упамћен по величанственим мостовима и путевима, по томе што ћу за кратко време да реално удвостручим плате и пензије како би људи могли да живе боље а неко други ће морати да саопштава тешке и лоше вести за Србију у наредном периоду“, казао је Вучић.“

    HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAAAA
    PA, OVO JE ZA LUDNICU, BRE!

  2. Ti ćeš ostati upamćen po „veličanstvenim“ provizijama koje si ti i lopine oko tebe uzele kroz višestruko naduvne cene sa izvođačima. Vi izmišljate investicije upravo zbog provizija.

  3. Доктор са Чубуре

    Свака реченица која почиње са ”Ја ћу…” са сигурношћу значи само једно – Нисам до сада.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *