fbpx
Насловна / Вести / Мистериозна инвеститорка са Копаоника дошла у тужилаштво, али је нико није видео?! (видео)

Мистериозна инвеститорка са Копаоника дошла у тужилаштво, али је нико није видео?! (видео)

Више од годину дана, од када је Министарство грађевинарства донело решење о рушењу нелегалног објекта на Панчићевом врху, објекат и даље није уклоњен. Све то указује на то да држава или не жели или није способна да спроведе закон. У међувремену се мистериозна инвеститорка Снежана Митковић из Смедерева, против које су поднете кривичне пријаве за нелегалну градњу и фалсификовање захтева, коначно појавила пред тужилаштвом.

Иако су је очекивали на заказаном саслушању у Брусу, где се воде поступци против ње, она је исказ дала у Смедереву. Истовремено, како је открио Инсајдер, по захтеву Снежане Митковић, у катастар је уписан део нелегалног објекта и то без напомене да је изграђен без грађевинске дозволе.

Инсајдер.нет

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Зашто је Нишлије погодила бахатост Жељка Митровића и Зорана Бабића: Севдах преко туђег џепа (видео) 10

Зашто је Нишлије погодила бахатост Жељка Митровића и Зорана Бабића: Севдах преко туђег џепа (видео)

Све ауторитарне власти у Србији имају верне поданике чија је потреба да бахатошћу показују надмоћ …

Држава не мари за реституцију, извршна решења мртво слово на папиру 11

Држава не мари за реституцију, извршна решења мртво слово на папиру

Да би попунила буџет, држава је одлучила да прода бање, па чије год да су. …

Један коментар

  1. u nekakvoj banovini, ni na nebu ni na zemlji, gde visoki crven ban vladase, sve nebesko, sve na zemlji i svo podzemlje svojim smatrase, gde umesto reka kanalizacija tece, a razuma ni mudri akademici nemase, jer ban naj pametniji bese, nekakvo spolovilo, neko kopile, neke kurve i neke ubice, koji mnoge udovice ostavise, vr brda jos vise digose, i na njemu razbojnicku jazbinu napravise, cardak ni na zemlji jer ga ukopase ni na nebu jer veci visina od bandere ne postigose; narod zajebavajuci, narodu se rugajuci i narodne pare troseci, a narod ne zna da i on ih treba na visinu dici i kantar trg okiti, pa nek se onda svojim poganim jezikom isplaze kolko mogu, a onda narod na slaviji slavlje napravi, kolo se povede i u gusle udari, pa pocne da misli, da druge postuje, tudje ne uzima i od svoga rada i znoja /ne lopovluka, mlacenja prazne slame il ozakonjenih doktorata i darova u visini 500 eura / leba jede i mirno zivi.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *