Насловна / Вести / Мистериозна инвеститорка са Копаоника дошла у тужилаштво, али је нико није видео?! (видео)

Мистериозна инвеститорка са Копаоника дошла у тужилаштво, али је нико није видео?! (видео)

Више од годину дана, од када је Министарство грађевинарства донело решење о рушењу нелегалног објекта на Панчићевом врху, објекат и даље није уклоњен. Све то указује на то да држава или не жели или није способна да спроведе закон. У међувремену се мистериозна инвеститорка Снежана Митковић из Смедерева, против које су поднете кривичне пријаве за нелегалну градњу и фалсификовање захтева, коначно појавила пред тужилаштвом.

Иако су је очекивали на заказаном саслушању у Брусу, где се воде поступци против ње, она је исказ дала у Смедереву. Истовремено, како је открио Инсајдер, по захтеву Снежане Митковић, у катастар је уписан део нелегалног објекта и то без напомене да је изграђен без грађевинске дозволе.

Инсајдер.нет

Актуелно

То користиш полицију да бата Андреју почистиш конкуренцију у Новом Саду?

Председник Александар Вучић најавио је данас, на свечаној промоцији нових припадника МУП-а у Новом Саду, …

Влада Србије власник авиона који је претходно припадао купцу Галенике – компанији ЕМС из Бразила

Годину дана после приватизације Галенике, авио-служба Владе Србије постала је власник авиона, који је претходно …

Један коментар

  1. u nekakvoj banovini, ni na nebu ni na zemlji, gde visoki crven ban vladase, sve nebesko, sve na zemlji i svo podzemlje svojim smatrase, gde umesto reka kanalizacija tece, a razuma ni mudri akademici nemase, jer ban naj pametniji bese, nekakvo spolovilo, neko kopile, neke kurve i neke ubice, koji mnoge udovice ostavise, vr brda jos vise digose, i na njemu razbojnicku jazbinu napravise, cardak ni na zemlji jer ga ukopase ni na nebu jer veci visina od bandere ne postigose; narod zajebavajuci, narodu se rugajuci i narodne pare troseci, a narod ne zna da i on ih treba na visinu dici i kantar trg okiti, pa nek se onda svojim poganim jezikom isplaze kolko mogu, a onda narod na slaviji slavlje napravi, kolo se povede i u gusle udari, pa pocne da misli, da druge postuje, tudje ne uzima i od svoga rada i znoja /ne lopovluka, mlacenja prazne slame il ozakonjenih doktorata i darova u visini 500 eura / leba jede i mirno zivi.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *