Ти си бре најобичнији ВЕЛЕИЗДАЈНИК и КРИМИНАЛАЦ! О каквој ти историји трипујеш!?

0
(0)

Србије Александар Вучић рекао је данас да ће бити веома тешко да се дође до споразума о Косову и Метохији, али да му је веома важно да остане записано шта смо могли да имамо и шта смо прокоцкали, као безброј пута до сада.

Исто тако, уверен је, биће јасно и биће записано и то да нема никакве разлике у политици и ставовима између Раде Трајковић, Момчила Трајковица и Рамуша Харадинаја, те да његови претходници, они који су поставили границу између Срба и Срба, на Јарињу, по сваку цену хоће да се избегне да Србија добије нешто.

„Сасвим је јасно да смо веома далеко од било каквог споразума и да ће га тешко бити. Али, страшно је важно шта сам говорио и шта ћу говорити, јер ће то ући у историју, јер ће се знати шта смо могли да имамо и шта смо прокоцкали као безброј пута до сада. Важно је да остане за историју забележено“, подвукао је он.

Вучић је, након обиласка радова на јужном краку Коридора 10, деонице Горње Поље-Царичина Долина, упитан за критичаре који и у емисији ББЦ-а говоре против промене граница и прете сукобима, нагласио да је јако важно да се грађанима Србије каже да нема никакве разлике између Раде Трајковић, Момчила Трајковица, Рамуша Харадинаја и Димитрова, који су учествовали у тој емисији.

„Сви они сматрају да је Косово цело независно. Не мисле они да су то границе Србије, већ сматрају да се ради о границама независне државе Косово. Сматрају и желе да Србија не добије ништа на Косову и да би био злочин да Србија нешто добије“, објаснио је он.

Вучић је нагласио да они неће рећи, као ни поједина свештена лица, које су то границе Косова:

„Можете да узмете чекић и лупате до миле воље, да их будите до зоре, да мучите – не би рекли да је Косово Србија ни за живу главу. Они кажу Косово је целовито и независно“, рекао је он и додсао да су за њих непријатељи сви који би, као и он, да сачувају нешто за Србију.

Њега је, каже, баш брига шта причају, а опозицији и критичарима је поручио да треба да прочитају Бриселски споразум, који се састоји само од једне стране.

„Када већ о томе причају, у Бриселском споразуму смо избегли подршку уласку Косова у УН, а избегли смо и подвалу да регионална полиција за Север буде сачињена на основу “комунистичког округа“, због чега би Албанци имали 70 одсто полицајца, а ми само 30, а данас имамо 98 одсто полицајаца на северу“, објаснио је он.

Вучић је казао да су они ти који су поставили границе Срба и Срба на Јарињу и Брњаку, хапсили оне који су спаљивали те границе, ловили их по целој Србији да би показали како нико њима не сме да се супростави у доношнеју таквих одлука.

„Затим су ишли са пресудом Међународног суда праве и дали легитимитет независном Косову.

Данас њима смета што би неко да каже „ми смо против граница на Јарињу и Брњаку“

Не мислимо да постоје границе између Срба и Србије. Пустите да вратимо, барем нешто да добијемо. Они хоћеће по сваку цену да избегну да Србија добије нешто“, нагласио је он.

Упитан да ли ће се, ако се не постигне решење у дијалогу, Србија вратити у 90-те, Вучић је казао да се нећемо вратити у 90-те, иако би неки да нас врате у много страшнију еру криминала, какве су биле 2000-те.

„Ми нећемо да се вратимо ни у 90-те ни у 2000-те“, уверен је он.

Истакао је да жели да Србија има највећи раст у Европи, а премијерку Ану Брнабић је, каже, позвао и рекао јој да пусти то шта прича ММФ и да идуће године морамо да јуримо раст од 4,5 и 5 одсто.

„Морамо да будемо први у стопи раста, развијамо економију, сачувамо мир. Што неки не разумеју колико је то важно да будемо рационални и одговорни шта да радимо. Покушао сам и говорио тешке ставри које људи у Србији не воле да чују, због чега ћемо вероватно изгубити изборе у Мађанапеку вечераш, од стручњака који формирају свој савез ваљда да би али снагу својим бирачима тамо“, указао је он.

Вучић је истакао да нису проблем порази на изборима, већ ако се не уради нешто за Сбрију и она изгуби.

„Хоћу да Србија победи, важно је шта ће градани Србије имати у будућности“, рекао је он додајући да је то питање и посао за њега.

На крају је указао ето прилике опозиције да победи у Мајданпеку, још пар сати, да оставре величанствену победу.

„Ја ћу свакако народу увек говорити истину и то је суштина мог посла“, закључио је он.

Танјуг

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Хрвати јавно хвале нову владу Поглавника Вучића, поред премијерке и два министра они би још места у влади

5 (3) Загребачки „Јутарњи лист“ констатује данас да је за Хрватску добра вест да Ивица …

На градилишту у Нишу пронађени делови византијског објекта, археолога избацили и наставили радове

5 (1) Зидови византијског објекта пронађени су прошлог петка на Булевару Светог Пантелејмона у Нишу, …

5 Коментара

 1. U istoriji ces biti zabelezen kao srpski Epijalt govno izdajnicko.

 2. Tvoj govor uci u istoriju? Sta li je ova budala utripovala? Ovog bolesnika treba pod hitno hospitalizovati bolest uznapredovala.

 3. Sta li je ova budala utripovala? Ovog bolesnika treba pod hitno hospitalizovati bolest uznapredovala.

 4. IZDAJA ČISTA KAO SUZA!
  Samo da se ne zaboravi!

  Jašući non-stop na TV-u, Vučić svojim non-stop lažima prikriva zlo sa kojim je odveo Srbiju u potpunu propast. Iz tih razloga on danas ne sme osloboditi ni medije ni sudstvo u Srbiji. Vučić nije svestan da se ovoliko zlo koje je napravio Srbima ne može sakriti. Zasad krije istinu (narod kaže): “ Ko zmija noge“. Ali istina počinje da curi i i…

  Što se tiče Kosova tu nikakvih dilema nema.
  Reče Ivica Dačić, Aleksandru Vučiću: „Gde ja stadoh ti produži“. Vučić je odmah svojim potpisom u Briselu od dana: 30.juna 2015.g. u 22h. i 54m. predao Kosovo u ruke Albancima. Tim povodom se obratio i zbunjenim Srbima u K.Mitrovici rečima: „Mi ćemo priznati Kosovsku Vladu i ako vi ne uđete u nju“.
  Marko Djurić je stvorio carinu Jarinje. Tim povodom je pozvao Srbe da pređu preko onog mosta rečima: „Pređite ovamo ovo je most koji spaja“. Niko nije prešao. Od tog trenutka administrativna granica prema Kosovu postala je državna granica. Albanci su to proslavili sečom šume sve do Pančićevog vrha na Kopaoniku. To su činjenice i to je istina. Samo ludi mogu to da zaborave. Sve ostalo je Vučićeva demagogija, licemerstvo, mimikrija i laž. Vučić je istovremeno povukao sa Kosova vojsku, miliciju, upravu, priznao kosovke isprave, dao pozivni broj i ugurao SNS (ćak i sa Haradinajem) u kosovsku vladu, i sve ostalo je uradio što je trebalo. I to je istina, koje se svi dobro sećamo. To se ne zaboravlja, to je bilo kao juče. Duša nas je bolela šta je „radio“. Danas smo mi koji to pamtimo i branimo Srbiju od uništenja za Vučića fašisti. Izdajnik ne dozvoljava nikakve javne diskusije a kamoli kritike na temi, temi njegove izdaje. Zatvorio se u TV-e kavez i preti dobrotvorima Srbije i svim neistomišljenicima…

  Sećamo se mi i od kada moramo da pokažemo i pasoš u Jarinju. I kad’ je stvorena ta granica. Povrh svega toga Vučić je u Briselu potpisao i obećao da će javno (sa šajkačama) do kraja 2018.god. i priznati kosovsku nezavisnost. Danas izdajnik traži bilo koji način da ispuni dato obećanje. Vidi se i kolika je ta žurba, jer ako zakasni slede mu javne sankcije, a već se govori o eliminaciji Vučića iz daljih pregovora. Po meni on nije trebao ništa ni da pregovara. Jer Kosovo niko ne može da nam otme sve dok ga mi sami ne predamo. Da bi izbegao kritiku nalogodavaca, Vučić se ustremio i usudio da obmane ceo srpski narod. Traži od nas nedužnih i neobaveštenih da (stavimo palac) na njegovu ličnu izdaju Kosova. Koprcajući se u veleizdaji on ima podršku samo od koristoljubivih izdajnika u Srbiji. Samo oni hoće i mogu da mu verifikuju izdaju Kosova…

  Što se tiče Srba na Kosovu oni su žrtvovani i ostavljeni na milost i nemilost neprijatelju. Pa pitam: Ko će i kako sada da ih brani? Koga Vučić brani taj je nagrabusio. Ali da znaju Srbi bilo šta o Briselskoj uzdaji „Dobrica“ bi odavno bio na banderi…

  On proizvodi i stvara najteža krivična dela: Brisel, Sava Mala, Beograd na vodi, 40 tona zlata u Bazelu, Kosovo, pljačka, rasprodaja Srbije, pretnje, izbeglice, zatiranje naše istorije, izdaja srpskih nacionanih interesa, stalne laži i stalne obmane Srba…

  IMAM JEDAN DOBAR PREDLOG!?
  Pozivam sve nadležne organe Srbije, da javno pred srpskom javnošću ispitaju sve moje navode u ovom tekstu, samo radi ISTINE. Znači da se sve uradi javno, pred kamerama, postupno, uz činjenice i dokaze. I ukoliko se utvrdi da sam ja izneo laž, onda da uzvrše streljanje:

  „MIRNO! PUŠKU NA GOTOVS! PALI! PUŠKU K’NOZI! VOLJNO!“.

  Ali ako sam izneo istinu!? I onda se zna šta sledi!? Pobiti sve izdajnike uz strogo poštovanje hijerarhijskog reda odlučivanja u Srbiji. Ovo mora da obuhvati sve izdajnike i u Srbiji i na Kosovu. Na isti način postupiti sa svim pomagačima koji su pomagali da se ovo zlo desi.
  Ja molim da se javno postupi po mom predlogu…

  Izvolite da proverimo šta je ko i kako radio, krio i lagao narod u vezi Kosova i Metohije.

  IZVOLITE IZDAJNICI, PLJAČKAŠI I LAŽOVI.

  Da pogledamo zlo koje ste počinili i sakrili od srpskog naroda. Ne možete to večno kriti…

  Toliko…

  Ovde u Bogutovcu svi sem mene su naprednjaci…
  Ostaje im samo da kusaju tu njihovu AVčorbu, a videće i kakva je !?

  P: Slavko Jakovljević
  iz Bogutovca.

 5. Majku ti jebem krvavu siptarsku … ovo je zista nepodnošljivo Fazliju isprdak, umobolni upišani psihopata, ubica i veleizdajnik mora biti smaknut … zaista ne mogu da se setim da li je negde u istoriji postojalo nešto ovako odvratno, zločinačko, neljudsko, ubilačka reatura, kao ovaj nelegalni samozvani „predsednik“ …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Send this to a friend