Ти сомино једна без дана радног стажа имаш смелости да причаш о пословима!?

Ти сомино једна без дана радног стажа имаш смелости да причаш о пословима!?

Србија данас: Ово постаје трагикомично! Човек без иједног јединог дана радног стажа и без икаквих ваљаних квалификација буде постављен на чело Привредне коморе Србије и одатле само продаје тешке будализме. Мислим ако му не рачунамо оно ситно диловање кокаина са којим га је београдска једном приликом чак и нахватала у време док је био рибица немачком абмбасадору Масу док је он био на служби у Београду. Једина ствар која је препоручила овог гмаза на место председника ПКС-а је чињеница да је ноторна педрчина која је служила као “toy boy” иностраним дипломатским груговима у Београду. Позајмуљје огромне количине новца од ЕИБ-а и прича о некаквим пословима!? То идиоте нису послови већ комерцијални кредити на које се плаћа камата а које узимате да би окућили десетак хиљада афричких и блискоисточних миграната у Србији.

Председник Привредне коморе Србије Марко Чадеж оценио је да је потписивање више споразума и уговора које финансира Европска инвестициона банка (ЕИБ) резултат вишегодишњег рада надлежних министарстава, те поручио да је важно да већ разговарамо о конкретним пословима.

На конференцији ЕУ-Србија 2018: инвестиције, раст и запошљавање потписана су два сета споразума који се односе на реконструкцију брзе пруге Ниш-Димитровград, као и на подршку регионалном стамбеном програму.

Чадеж каже да је важно да представници компанија, којих је на конференцији било више од 160, разговарају већ данас о конкретним пословима на Б2Б сусретима које је организовала Комора.

Иначе, први сет споразума који су потписани, како је речено, вреди више од 200 милиона евра, а реч је о кредитима и о бесповратним средствима ЕУ, и односи се на реконструкцију железничке пруге Ниш-Димитровград, дела Коридора 10.

Други споразум је о бесповратним средствима од 18 милиона евра, а односи се се на подршку регионалног стамбеног програма којим је обезбеђено укупно 105 милиона евра за изградњу близу 6.300 стамбених јединица за избеглице и расељена лица из бивше Југославије.

Потписивању споразума су присуствовали премијерка Ана Брнабић, председница Скупштине Србије Маја Гојковић, министарка градјевинарства Зорана Михајловић, и њена колегиница задужена за европске интеграције Јадранка Јоксимовић, затим шеф Делегације ЕУ Сем Фабрици, као и Антонио Тајани председник Европског парламента.

Танјуг

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

Поделите вест са пријатељима

Актуелно

ИНТЕРВЈУ: Владимир Kовачевић - Вучића морамо спречити да нас одведе у банкрот! (видео)

ИНТЕРВЈУ: Владимир Kовачевић – Вучића морамо спречити да нас одведе у банкрот! (видео)

Гост Славија инфо био је економиста Владимир Kовачевић, један од најуспешнијих наших привредника који се …

Kолико дугујемо банкама у Србији?

Kолико дугујемо банкама у Србији?

Kрајем јула по банкарским кредитима у Србији укупно се дуговало 3.011 милијарди динара, пише у …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *