Насловна / Србија / Тужилац: Цветковић лажно пријавио нестанак
e mail 1506 2018 slavica dragovic

Тужилац: Цветковић лажно пријавио нестанак

На основу до сада спроведених истражних радњи надлежна тужилаштва у Вршцу и Панчеву утврђене су чињенице које указују и представљају основану сумњу да је Цветковић Стефан извршио кривично дело лажно пријављивање.

Како је саопштио Основни јавни тужилац Тихомир Кнежевић, имајући то у виду, надлежно тужилаштво ће против Цветковића за наведено кривично дело предузети законом предвиђене радње ради утврђивања могућег постојања кривичног дела и кривичне одговорности учиниоца, након чега ће донети одлуку о даљем току кривичног поступка.

Основно јавно тужилаштво у Вршцу и Више јавно тужилаштво у Панчеву су, наводи се у саопштењу Кнежевића, на основу до сада спроведених радњи нису утврдила да је дошло до извршења кривичног дела противправно лишење слободе или било ког другог кривичног дела санкционисаног Кривичним закоником Србије, у коме се Цветковић Стефан јавља као оштећени.

„Наиме, утврђени материјални докази и изјаве сведока, укључујући и изјаву самог Цветковић Стефана, не потврђују кључне наводе његове изјаве дате надлежним полицијским службеницима, а у којој тврди и тиме пријављује извршење неког од наведених кривичних дела на његову штету“, наводи Кнежевић.

Танјуг

Актуелно

Нестао рођак Оливера Ивановића, сумња се да је убијен

Таксиста из северне Митровице, који је пре три дана нестао и сумња се да је …

Мајка Сергеја Скрипаља руској полицији пријавила „нестанак сина и унуке Јулије“

САМО што су лондонски медији објавили да се здравствено стање Сергеј Скрипаља веома погоршало – …

2 Коментара

  1. Kako stvari stoje, o otmici novinara Cvetkovića, biće svašta i ništa? U svakom slučaju događanja oko navodne „otmice“ novinara biće živopisnija od afere oko „ubistva“ ruskog novinara Arkadija Babčenka u Kijevu. Tema kidnapovanja je zgodna za scenarij filma koji bi bio nominovan za visoke filmske nagrade, hvalospevi i laži ostaju kao neslana šala. O raspletu kidnapovanja, nasankavanja političara i novih muljanja, čekaćemo! Tužilaštvo je pokrenulo rasvetljavanja „lažne“ otmice iscenirano kobajagi od novinara, a bojim se da se ne nasanka kao što se nasankali predsednik i ministar, a sada ih vade iz blata gde se sami zaglibili i obrukali.

  2. niko pa ni oni najludji ne prijavljuju sebe da su napravili otmicu po apatinskom uzoru. ali momak duguje objasnjenje za onog kuvara.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Simple Share Buttons