Тужилац: Цветковић лажно пријавио нестанак
e mail 1506 2018 slavica dragovic

Тужилац: Цветковић лажно пријавио нестанак

0
(0)

На основу до сада спроведених истражних радњи надлежна тужилаштва у Вршцу и Панчеву утврђене су чињенице које указују и представљају основану сумњу да је Цветковић Стефан извршио кривично дело лажно пријављивање.

Како је саопштио Основни јавни тужилац Тихомир Кнежевић, имајући то у виду, надлежно тужилаштво ће против Цветковића за наведено кривично дело предузети законом предвиђене радње ради утврђивања могућег постојања кривичног дела и кривичне одговорности учиниоца, након чега ће донети одлуку о даљем току кривичног поступка.

Основно јавно тужилаштво у Вршцу и Више јавно тужилаштво у Панчеву су, наводи се у саопштењу Кнежевића, на основу до сада спроведених радњи нису утврдила да је дошло до извршења кривичног дела противправно лишење слободе или било ког другог кривичног дела санкционисаног Кривичним закоником Србије, у коме се Цветковић Стефан јавља као оштећени.

„Наиме, утврђени материјални докази и изјаве сведока, укључујући и изјаву самог Цветковић Стефана, не потврђују кључне наводе његове изјаве дате надлежним полицијским службеницима, а у којој тврди и тиме пријављује извршење неког од наведених кривичних дела на његову штету“, наводи Кнежевић.

Танјуг

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

КО ЈЕ СТЕФАН ЦВЕТКОВИЋ? Човек близак напредњацима, усмеравао истрагу о убиству Ивановића у погрешном смеру

КО ЈЕ СТЕФАН ЦВЕТКОВИЋ? Човек близак напредњацима, усмеравао истрагу о убиству Ивановића у погрешном смеру

0 (0) Новинар Стефан Цветковић, око чије се наводне отмице подигла огромна прашина, већ дуго …

Новинар Цветковић тврди: Отели су ме људи са фантомкама

Новинар Цветковић тврди: Отели су ме људи са фантомкама

0 (0) Новинар Стефан Цветковић, чији је нестанак пријављен у ноћи између среде и четвртка, …

2 Коментара

  1. Kako stvari stoje, o otmici novinara Cvetkovića, biće svašta i ništa? U svakom slučaju događanja oko navodne „otmice“ novinara biće živopisnija od afere oko „ubistva“ ruskog novinara Arkadija Babčenka u Kijevu. Tema kidnapovanja je zgodna za scenarij filma koji bi bio nominovan za visoke filmske nagrade, hvalospevi i laži ostaju kao neslana šala. O raspletu kidnapovanja, nasankavanja političara i novih muljanja, čekaćemo! Tužilaštvo je pokrenulo rasvetljavanja „lažne“ otmice iscenirano kobajagi od novinara, a bojim se da se ne nasanka kao što se nasankali predsednik i ministar, a sada ih vade iz blata gde se sami zaglibili i obrukali.

  2. niko pa ni oni najludji ne prijavljuju sebe da su napravili otmicu po apatinskom uzoru. ali momak duguje objasnjenje za onog kuvara.

Leave a Review

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Send this to a friend