понедељак , 21 септембра 2020

Тужилаштво и полиција да истраже случај премијеровог кума Николе Петровића

0
(0)

ДЕМОКРАТСКА странка објавила је јуче документе који недвосмислено доказују корупцију премијеровог кума, а држава и надлежне институције ћуте јер је реч о Николи Петровићу куму премијера Александра Вучића.

Документи покрајинских институција, министарстава грађевине и енергетике и фирме Continental Wind Serbia директно указују на то да је један човек изнад свих институција.

Премијер, јуче прокламовани „најбољи правник у скоријој историји Правног факултета у Београду“, то је схватио, па је вређањем прикривао страх од раскринкавања послова свог кума.

Истовремено, једини аргумент премијеровог кума је да он никада није видео Лидију Удовички, „већ да је са њом контактирала његова заменица“.

Документи указују да је очигледно да је реч премијеровог кума последња и да је јача од одлука министарстава. Очигледно је да борба против корупције не важи када се дирне у послове најближих сарадника Александра Вучића.

Очигледно је и да тужилаштво и полиција немају намеру да се позабаве чињеницама око улоге Николе Петровића у овом случају.

Демократска странка инсистира да тужилаштво и полиција истраже случај премијеровог кума, али то не значи да одустајемо од тога и да дају одговоре на два питања која већ неколико дана постављамо:

1. Ко је прислушкивао Бојана Пајтића?

2. По чијем налогу?

(саопштење Демократске странке)

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Дачић остаје министар, Вулин шеф БИА, Стефановић иде у војску а керамичар долази да води МУП

4 (4) Ивица Дачић, лидер Социјалистичке партије, остаје шеф дипломатије и у будућој влади која …

ЦИНС: Вучићев кум улази у посао са ветроелектранама

5 (3) Никола Петровић, кум председника Србије Александра Вучића, постао је у августу сувласник фирме …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *